Nyheder

RENAULT TRUCKS T-HIGH 480 4x2 Turbo Compound "Paris Limited Edition”

3min
Renault Trucks T-High Paris Limited Edition
Ny Fugl Phoenix modtager metalsort Renault Trucks T-High

RENAULT TRUCKS T-HIGH 480 4x2 Turbo Compound "Paris Limited Edition”

Ny Fugl Phoenix kunne fredag den 12. maj køre standsmæssigt afsted i sin nye fine, metalsorte Renault Trucks T-High 4x2 med 480 hk Turbo Compound motor. 

Denne model er en helt unik Paris Limited Edition. Ved Transport 2023 i Herning kunne de besøgende nyde synet af denne sorte model, der er udstyret med ekstra detaljer. 

Chaufførkomforten er i top og bilen er blandt andet udstyret med:

♦️ Focal Premium lydanlæg ♦️ drejbart bord- og passagersæde ♦️ læderrat ♦️ topmadras med memory skum  ♦️ gulvtæppe i hele kabinen ♦️ Komfort klimaanlæg ♦️ kaffemaskine ♦️ aluminiumsfælge ♦️ 24” Smart tv ♦️ LED lygtebøjle på tag ♦️ trykluft horn ♦️ krom bøjler på front og sider med LED lys ♦️ parkeringskøler ♦️ motor/kabine fyr

Her er naturligvis fokus på SIKKERHED med Roadpad+ samt højresving- og bakkamera.

Hertil er der lufttanke i aluminium, fuld dørk lakeret, sideskørter, 6 x LED arbejdslys, 1800 Watt inverter og det franske flag pynter på fælgene.

Men en Excellence Predict servicekontrakt tilbydes en on-line vedligeholdelsesplan, der er perfekt tilpasset køretøjets brug. Overvågning af de vigtigste slidkomponenter såsom batteri, kobling og bremseklodser og teknologi til forebyggelse af nedbrud i realtid, for 80% af de komponenter, der kan føre til nedbrud. 

Flådestyring er inkluderet, når der leveres en Paris Limited Edition. Renault Trucks’ Optifleet Check, Map, Map+ og Drive, hjælper blandt andet med daglig download fra fartskriver og førerkort, så der er overblik ved indkaldelse til kontrol.

Jakob Eisemann, Volvo Truck Center Taastrup, har stået for salg og levering.

For yderligere information:  www.renault-trucks.dk     Helle Hartvigsen  Helle.hartvigsen@renault-trucks.com

Set canonical URL
Off