Transport solution

Transporter dine varer effektivt på alle typer veje

Bygge og anlæg

5min
Renault Trucks C

Uanset om du har med korn, flydende eller fast bulk at gøre, kræver godstransport en alsidig lastbil, der kan køre på alle slags veje og ved alle vejrforhold. Det er noget, vi kan hjælpe dig med takket være vores tilpassede produkter og tjenester.

Godstransport: et robust og samtidig komfortabelt køretøj

Ved godstransport sker lastningen ofte på steder, der er ret svært tilgængelige, på ustabilt underlag og undertiden under usikre forhold. For at sikre maksimal sikkerhed og en jævn motorkraft har Renault Trucks C-modellen et forstærket chassis og en motor med en effekt på mellem 380 og 520 hk med et maksimalt drejningsmoment selv i lave gear - fra 900 omdrejninger pr. minut.

Renault Trucks C

Hvis underlaget er ustabilt, har Optidriver-automatgearkassen en offroad-tilstand, der hjælper med at tilpasse gearskiftet under vanskelige forhold.

For at undgå skader eller stød på stier og spor omfatter Renault Trucks C-modellens standardmontering en kofanger med stålhjørner og beskyttelsesgitre til forlygterne. Ved hyppigere offroad-brug kan du endda montere en kofanger i 100 % stål.

° Det er den vinkel, som Renault Trucks C-modellens kofanger af 100 % stål tillader.

Lastbiler kan derfor køre på alle slags underlag uden nogen hindring. Desuden kan chassiset forstærkes på flere niveauer langs stringerne for at sikre rammens mekaniske modstandsdygtighed.

Renault Trucks C

Når Renault Trucks C-modellen er på vejen, har den alle de fordele, som en langturschauffør har brug for. Dens trapezform forbedrer aerodynamikken takket være den 12° vinklede forrude. Brændstofforbruget er derfor lavere.

Renault Trucks K-modellen kan også opfylde dine transportbehov - uanset om der er tale om bulkvarer eller ej. Den er designet til tunge konstruktioner og tilpasser sig dine behov takket være sin kraftige motor og store lastekapacitet.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Komfort og sikkerhed for chaufføren

Renault Trucks C-modellen er designet på samme grundlag som en fjerntransport lastbil og tilbyder al den komfort og sikkerhed, som du kan forvente af dette type køretøj. Adgangen til førerhuset er lettere med dørene, der åbner i 85° vinkel og har brede og skridsikre trin. Et ekstra sidetrin med et håndtag på taget gør det muligt for chaufføren at kontrollere lastbilen nemt og sikkert.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

Kabinens fremskudte position giver et bredt udsyn og et rummeligt opholdsrum om bord, der er over 2,5 meter bredt og har en eller to køjer. Alle køretøjets instrumenter er centraliseret omkring rattet, så chaufføren aldrig behøver at løfte øjnene fra vejen. For deres egen og den last, de transporterer, kan de stole på flere kørehjælpemidler - f.eks. starthjælp i bakke, elektronisk stabilitetskontrol og automatisk nødbremsning.

Forøg køretøjets oppetid

Til at støtte for din godstransport tilbyder Renault Trucks flere løsninger til at reducere dine vedligeholdelsesudgifterne. Når du skal udskifte en af køretøjets dele, kan du f.eks. vælge at bruge standard eXchange-dele. I stedet for at udskifte delen med en ny del har Renault Trucks et cirkulært økonomisystem til genbrug af gamle dele. De renoveres på vores specialiserede fabrik, følger en renoveringsprotokol og gennemgår strenge tests, før de igen kommer på markedet. Vores renoverede dele har samme ydeevne og niveau som nye dele og er omfattet af en 2-årig garanti på monterede dele. De er også billigere end nye dele.

Du kan også planlægge vedligeholdelsesomkostningerne for dine køretøjer ved at vælge en vedligeholdelseskontrakt. Kontrakten er baseret på en personlig vedligeholdelsesplan, og dens varighed kan variere fra 1 til 8 år og spænder op til 1.200.000 km om året. Den tilpasses til din kørsel og dine køretøjer på baggrund af deres model og brug.

For at gå endnu længere tilbyder Renault Trucks en innovativ service til forebyggelse af startforstyrrelser. Predict kombinerer det bedste af de teknologiske og menneskelige ressourcer. Dine køretøjers data indlæses i en dedikeret digital platform, som bestemmer hvilket vedligeholdelsesarbejde, der skal udføres på baggrund af brugen. Hvis der er behov for et indgreb, eller hvis en del er slidt op, kontakter din rådgiver dig for at aftale en tid, inden køretøjet går i stykker. Du kan derfor selv vælge, hvornår du kører dit køretøj på værksted, så det har mindst mulig indvirkning på dit arbejde.

Transport af varer: reducer dit brændstofforbrug

Renault Trucks C serien er designet til at sikre optimal hastighed med et så lavt brændstofforbrug som muligt og har en automatisk Optidriver-gearkasse, som bidrager til at reducere forbruget, bl.a. takket være sin Fuel Economy-tilstand. Med Optifleet, den smarte flådestyringsløsning, der er udviklet af Renault Trucks, kan du gå endnu længere i forhold til at reducere forbruget. Applikationen bruges til at indsamle specifikke forbrugsdata for hvert enkelt køretøj, og hvordan de bruges af chaufførerne. Du kan f.eks. fremkalde "brændstofalarmer" i tilfælde af overforbrug, du kan se data om standby-forbrug og se, hvor mange gange bremsepedalen er blevet trykket ned. Ved at geo-tracke dine køretøjer kan du også planlægge rejserne, så de er så effektive som muligt. Hvis en rute eller ordre ændres, kan du sende en besked direkte til chaufføren og planlægge en ny rute med et klart overblik over alle dine køretøjers positioner.

Finansiér nemt dine køretøjer til godstransport

Transport af varer kræver størst mulig rentabilitet. De finansieringstilbud, der er tilgængelige hos Renault Trucks, tilpasser sig dine behov og begrænsninger. Uanset om du vælger finansiel leasing, afbetalingskøb eller leje, kan din rådgiver hjælpe dig med at bevare dit cashflow og optimere din lånekapacitet.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et personligt tilbud i overensstemmelse med dine behov.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off