Transport solution

Stykgodstransport: langdistancetransport med fuldstændig ro i sindet

Distribution

Fjerntransport

5min
T Range Optifuel Challenge

Til erhvervsmæssig kørsel af stykgodstransport er uforudsete begivenheder aldrig gode nyheder. Du har brug for langsigtet viden og transportløsninger, der begrænser dine udgifter og øger chaufførernes loyalitet. Oplev de produkter og serviceydelser, som Renault Trucks tilbyder for at øge rentabiliteten og få bedre kontrol.

Renault Trucks T: det perfekte køretøj til at øge produktiviteten

Renault Trucks T-serien er designet til langdistancekørsel. Det er det bedst egnede køretøj til transport af stykgods. Renault Trucks T- eller T High-modellen er pålidelig, har høj ydeevne og uovertruffen komfort. Når du kombinerer køretøjet med Renault Trucks' serviceydelser, kan du øge din virksomheds rentabilitet og driftstiden. Euro 6-motoren sikrer høj kommerciel hastighed og fremragende kørekomfort, samtidig med at forurening og brændstofforbrug begrænses.

Renault Trucks T

Langdistancetransport: komfort før alt andet

De chauffører, der kører langdistance kørsel, er passionerede for at køre og for deres arbejde. De tilbringer utallige timer bag rattet, hvilket betyder, at komforten om bord skal leve op til deres høje forventninger. Når de læsser deres ejendele, især tunge genstande, kan de bruge det ydre bagagerum og også få adgang til det indefra førerhuset. Det avancerede førerhus giver perfekt udsyn og gør det nemmere at manøvrere, når chaufføren laster og aflaster.

Renault Trucks T High accessories

 

Renault Trucks T High-førerhuset har et perfekt fladt gulv og en loftshøjde på 201 cm, der gør det lettere at bevæge sig, samt et soveområde på 242 cm bredde. Der kan placeres et 40-liters lydløst elektrisk køleskab i rummet mellem de to forsæder, og der kan også installeres et klapbord(maxispace-kabine ).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Der findes mange andre Renault Trucks-tilbehør, der kan øge komforten eller sikkerheden - f.eks. en lufttrykpistol til hurtig rengøring af førerhuset, en tyverisikring eller en Doorlock-anordning mod indtrængen, der kan vise sig at være yderst nyttig om natten.

Renault Trucks T High cabin

Stykgods-transport: levering på den sidste kilometer

Hvis dit arbejde er koncentreret om stykgodsleverancer i byområder eller leverancer på den sidste km, kan du vælge vores Renault Trucks Master. Dette køretøj spænder fra 3,3 til 7,5 tons, er ekstremt let at håndtere i byen og har en meget lav ladekant, hvilket gør arbejdet enklere for chauffører og leverandører. Dens lastevolumen kan gå op til 17 m3 (altså 5 europaller), og dens nyttelast kan være på op til 2.332 kg afhængigt af modellen. For at reducere brændstofforbruget er den udstyret med en automatisk gearkasse og eco-mode samt gearskiftehjælp og et Stop & Start-system.

Hvis du ønsker at slippe helt af med dine brændstofudgifter eller har brug for at få adgang til miljøzoner, anbefaler vi Renault Trucks Master Z.E. Denne 100 % elektriske erhvervsbil fås i seks forskellige versioner og har en rækkevidde på 75 miles med et 33 kWh-batteri.

Udgaverne omfatter en varevogn, et platformkabine eller et chassiskabine. Den kan nemt tilpasses til alle dine behov og har en nyttelast på op til 1.720 kg og en lastevolumen på op til 22 m3.

Spred dine omkostninger ud på lang sigt

Inden for langdistancetransport kan en logistisk udfordring få store konsekvenser. For at du kan sprede dine udgifter og begrænse uforudsete hændelser tilbyder Renault Trucks Start&Drive-kontrakter, der omfatter en personlig vedligeholdelsesplan, der spænder fra 2 til 5 år og op til 155.300 miles om året - afhængigt af det valgte køretøj og dets anvendelse. På den måde kan du reducere dine omkostninger, gøre det administrative arbejde lettere og sikre høj ydeevne på køretøjet på lang sigt.

Takket være et omfattende netværk i Frankrig og Europa, kan der hurtigt og effektivt blive taget hånd om dine lastbiler.

Da køretøjernes tilgængelighed er så afgørende for transport af stykgods, tilbyder Renault Trucks forebyggende vedligeholdelses service: Predict. Din lastbil er registreret i en dedikeret database, som følger dens kørsel og slitage. Når der er behov for et indgreb, kontakter din rådgiver dig for at aftale en tid, inden der opstår nedbrud, på et tidspunkt, der påvirker dit arbejde mindst muligt.

Reducer dine brændstofomkostninger

Køretøjsforbruget og chaufførernes kørsel har en reel og direkte indvirkning på dit regnskab. Renault Trucks' køretøjer er udviklet til at forbruge så lidt som muligt. Renault Trucks T-førerhuset har en trapezform og en 12° skrå forrude, der forbedrer luftgennemstrømningen og reducerer forbruget. Vores DTI 11- og DTI 13-motorer er også designet til at give en god hastighed.

Renault Trucks T- eller T High-modellerne kan tilføres andre muligheder, der gør dem endnu mere højtydende takket være Eco Fuel-pakken, som omfatter:

  • En Eco Cruise Control-tilstand på den automatiske Optidriver-gearkasse
  • En aftagelig luftkompressor
  • En variabel styrepumpe
  • Automatisk motorstop

Ikke desto mindre ved vi alle, at forbruget ikke kun afhænger af lastbilen, men også af, hvordan den køres. Uddannelse af chaufførerne i effektiv kørsel spiller en vigtig rolle for at reducere din flådes forbrug. For at hjælpe dig med dette har Renault Trucks sine Optifuel-løsninger til rådighed. Du kan få adgang til præcise forbrugsdata for alle dine køretøjer samt oplysninger om, hvordan de anvendes.

StepC_D

 

Langdistancetransport: Følg op på leverancer i realtid

På samme måde som uforudsete vedligeholdelsesarbejder aldrig er velkomne, kan uventede logistiske hændelser hurtigt få en negativ indvirkning på din aktivitet. Vores smarte Optifleet-løsning til flådestyring kan bruges til effektivt at planlægge dine kørsler og visualisere dine køretøjer i realtid takket være muligheden for geo-tracking. Du kan nemt få adgang til forbrugsdata og køretid for hvert enkelt køretøj. Hvis en kunde ændrer sin ordre, eller hvis du kan se, at du kan tilføje en levering, kan du omdirigere chaufførerne eller blot udpege en ny opgave til dem uden besvær.

Finansiering af dine langdistancetransportkøretøjer

Renault Trucks kan hjælpe dig med at finansiere dine køretøjer. Vores forskellige formler er tilpasset din internationale transportvirksomhed og den høje kilometertrafik, som den medfører. Vi tilbyder f.eks. en alt-i-én-løsning til dedikeret finansiel leasing, så du kan bevare fuld kontrol over din TCO (Total Cost of Ownership) uden ubehagelige overraskelser. Vores rådgivere vil vejlede dig, så du vælger den bedst egnede løsning.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Jeg accepterer, at Renault Trucks opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de leverede oplysninger og for at kunne kontakte mig tilbage om dette specifikke emne. Mine data kan også overføres til Renault Trucks-partnere og distributører i forbindelse med min forespørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og begivenheder. Jeg kan til enhver tid afmelde kommunikation pr email.
Set canonical URL
Off