Report

Leasing af elbiler er praktisk, miljøvenligt og omkostningseffektivt

Elektromobilitet

Grøn energi

3min
Renault Trucks E-Tech range

Jean Francesco Hächler er landechef hos Renault Trucks Financial Services. Han tilbyder Renault Trucks kunder - herunder Carlsberg- et udvalg af leasingløsninger, der giver budgetmæssige og operationelle fordele.

"Jeg bor og arbejder i Zürich, som er et af verdens bank- og finanscentre. I lighed med resten af Schweiz er bytransporten i min by på vej mod e-mobilitetsløsninger for at forbedre livskvaliteten i bymidten og reducere de samlede CO2-emissioner. Personligt kan jeg kun bifalde denne tendens til renere, mere energieffektive og mere støjsvage transportløsninger, der er forenelige med energi fra vedvarende energikilder.

electric truck leasing Renault Trucks Financial services
Med elektriske lastbiler finansierer jeg klimaneutral mobilitet

Mit job hos Renault Trucks Financial Services består i at sammensætte finansieringsløsninger til virksomheder, der ønsker at tilføje en eller flere elektriske lastbiler til deres flåde. Jeg anbefaler næsten altid leasing frem for direkte køb. I betragtning af de samlede ejeromkostninger (TCO) for elbiler giver leasing meget mere mening rent økonomisk. Så hvad er fordelene for kunderne hos Renault Trucks Financial Services*? De skal bare køre; vi tager os af alt andet! For at sige det enkelt: Renault Trucks tager ansvaret for vedligeholdelsen. Hvis der opstår det mindste problem med en lastvogn, tager producenten sig af det og får køretøjet tilbage på vejen så hurtigt som muligt: Det er virkelig tryghed i sindet.

 

e-mobilitet bliver nøglen til at vinde nye kontrakter

Der er også meget praktiske økonomiske fordele for transportvirksomheder, der anvender elektriske lastbiler. Ud over fordelene i form af virksomhedens image - økomobilitet anses for at være stadig vigtigere i alle industrisektorer og er ved at blive nøglen til at vinde nye kontrakter - skal der ikke betales vejskat. I Schweiz er elektriske lastbiler f.eks. helt fritaget for vejskat, hvilket betyder en besparelse på 20 000 chf (18 980 EUR) for en lastbil, der kører 35 000 km om året.

Dette var bestemt en faktor for Carlsberg, da virksomheden i februar i år underskrev en stor kontrakt med Renault Trucks om 20 DWide Z.E. 26 tons lastbiler. Disse 100 % elektriske køretøjer skal drives af Carlsbergs schweiziske datterselskab, FeldschlösschenBrewery. Alle 20 lastbiler skal køre daglige ture på mellem 100 og 200 km for at forsyne bryggeriets kunder fra dets 15 logistikcentre. Jeg er personligt meget stolt over at have været med til at arrangere finansieringen af denne historiske kontrakt."

*Renault Trucks Financial Services er finansierings- og forsikringstydelser for Renault Trucks, et datterselskab i Volvo Group.

Profil

Jean Francesco Hächler er landechef og specialist i ikke almindelige leasingtransaktioner og har en Master of Corporate Finance fra Lucerne University of Applied Sciences and Arts. Han begyndte sin karriere hos Credit Suisse i 2001. Efter at have tilbragt seks år hos Xerox Leasing kom han til Renault Trucks Finance i 2017. Hans succeser omfatter bl.a. at arrangere finansiering for at lette Carlsberg Group-kontrakten om 20 Renault Trucks D Wide Z.E. 26-tons lastbiler.

Jean Francesco Hachler
Set canonical URL
Off