Transport solution

Hvilket let erhvervskøretøj skal du vælge til arbejde i svært tilgængelige områder?

3min
Renault Trucks Master 4x4 in a forest

Afhængigt af din virksomhed kan du være nødt til at køre på veje, der ikke er belagt, beskadiget eller dækket af sne, du kan være nødt til at køre i mudret terræn, køre over marker eller endda gennem skove. For at du kan udføre dine aktiviteter problemfrit og med fuld tillid tilbyder Renault Trucks dig vores udvalg af lette erhvervskøretøjer til terrængående opgaver.

Udvidet greb som standard: større køreegenskaber for din lastvogn

Renault Trucks Master og den helt nye Renault Trucks Trafic er udstyret med en kontrolfunktion kaldet "Extended Grip". På løst eller meget mudret underlag forhindrer dette system hjulene i at glide og køre fast, idet det sikrer, at hjulene hele tiden holder fast i underlaget. Hvis et hjul begynder at glide, låser systemet det endelige drev for at forhindre, at hjulet drejer i sporet. Extended Grip forhindrer ikke systematisk et hjul i at glide; under visse betingelser tillader det hjulet at fortsætte med at dreje, indtil det genvinder trækkraft. Alt dette sker elektronisk; systemet aktiveres via en enkelt knap på instrumentbrættet og må kun aktiveres ved hastigheder under 50 km/t.

Renault Trucks Master Red Edition
Renault Trucks Master driving in the mud
Renault Trucks Master 4 wheel drive dashboard

Ud over Extended Grip (som er standard) har vi også "Mud and Snow"-dæk, som er tilpasset til kørsel under vanskelige forhold som mudder og sne. For at øge robustheden er motoren beskyttet under motorhjelmen af en beskyttelsesplade af aluminium med en tykkelse på 2 mm eller 4 mm til tunge anvendelser. Endelig begrænser de forreste og bageste mudderskærme stænk på karrosseriet.

Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master, den foretrukne 4x4 LCV

Skovarbejdere, landmænd og fagfolk i bygge- og anlægsbranchen har brug for et let erhvervskøretøj, der kan klare våde, mudrede, snedækkede eller snoede veje uden problemer. Renault Trucks Master 4x4 er designet specielt med henblik på sådanne anvendelser. Den har en integreret transmission, som udvider dens aktivitetsområde, så den kan køre selv under de mest udfordrende forhold. 4x4-tilstand er tilgængelig på versioner med enkelt- eller dobbelthjulsmontering med baghjulstræk og bør kun aktiveres, når det er nødvendigt, for at optimere brændstofforbruget i tohjulstræk.

Renault Trucks Master Red Edition

Overføringsgearkassen, der styres fra instrumentbrættet, har flere tilstande, der gør det muligt at køre ved meget lave hastigheder og let at klare forhindringer (sand, hældninger, sten, stejle skråninger osv.) uanset belastning. Den bageste differentialespærre garanterer også perfekt kontrol over trækkraften under alle forhold. Endelig er køretøjets frihøjde fortil blevet øget til 65 mm og bagtil 58 mm ved montering med et enkelt hjul (45 mm ved montering med to hjul).

Uovertruffen servicekvalitet

Din Renault Trucks-repræsentant er dit eneste kontaktpunkt og rådgiver dig om den transportløsning, der passer bedst til dine behov. Vi hjælper dig med personlige vedligeholdelsesplaner, servicekontrakter og passende finansierings- og forsikringsløsninger. Vi har tænkt på alt, så du kan kontrollere dine omkostninger og undgå ubehagelige overraskelser. Det betyder, at din hverdag bliver lettere, og at du kan fortsætte din forretning med fuldstændig ro i sindet.

Desuden omfatter Renault Trucks' netværk 1400 serviceværksteder i hele Europa, som alle har en "Fast&Pro" rum dedikeret specifikt til lette erhvervskøretøjer. Der er altid et værksted i nærheden for hurtig og effektiv service, uanset hvor du befinder dig. Desuden tilbyder vores serviceværksteder udvidede åbningstider, så de passer til dine professionelle begrænsninger. Du vil altid blive budt velkommen, uanset om du er til rådighed først på morgenen eller sidst på dagen.

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere at vide om vores udvalg af lette erhvervskøretøjer.

Kontakt os

Jeg accepterer, at Renault Trucks, når du sender denne formular, gemmer og opbevarer mine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at vurdere de indsendte oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil kunne behandle min anmodning.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i alle de e-mails, jeg modtager.
Set canonical URL
Off