Transport solution

5 nøglepunkter til at reducere dine lastbilers brændstofforbrug og dine CO2-emissioner

5min
p041396

Overvåg ydeevnen af dine lastbiler med Optifleet

Ved at anvende flådestyringsværktøjer bliver miljøvenlige kørselsmetoder mere håndgribelige for dine chauffører, de bliver inddraget i opfyldelsen af virksomhedens mål på lang sigt, og du kan evaluere fordelene ved den indsats, du gør. For at gøre denne reduktion effektiv foreslår vi, at du bruger et flådestyringsværktøj som Optifleet. Det er designet og udviklet sammen med professionelle vognmænd og giver dig mulighed for at overvåge din flådes faktiske brændstofforbrug for hver enkelt lastbil og for hver enkelt kørsel. Fra alle de tilgængelige dataelementer kan du vælge at rapportere om dem, der er mest relevante for din aktivitet. Du kan bruge disse data til at identificere den bedste praksis og de forbedringer, der skal foretages for at støtte dine chauffører i deres øko-kørsel.

Brændstofforbruget kan altid forbedres, og hvis du følger dette råd, vil du hurtigt se, at dine omkostninger og CO2-emissioner vil blive reduceret drastisk. Vores eksperter og specialister inden for disse områder ved, hvordan de kan støtte og vejlede dig i at tilpasse Optifleet-løsningen til din aktivitet.

Drag fordel af vores brændstofeffektivitetssoftwareteknologi

I årenes løb har vi forpligtet os til at udvikle og levere en lang række teknologiske løsninger med det formål at reducere brændstofforbruget i vores køretøjer. Vores Fuel Eco-pakke indeholder forskellige innovationer til at reducere brændstofforbruget i dine køretøjer, f.eks. konfigurerbare motorstop/start-funktioner, inhibition af "power"-tilstand og pumper med variabel strømstyrke. Fartpiloten indeholder også en "Eco Cruise Control"-tilstand, som optimerer gearskiftet for at prioritere brændstoføkonomien.

Desuden er vores  T, T High, C og K-serier udstyret med de nye DE11- og DE13-motorer, som sammen med avanceret teknologi såsom "Turbo Compound" og dedikerede tjenester resulterer i en betydelig reduktion af brændstofforbruget og CO2-emissionerne på op til -10 % (sammenlignet med den tidligere generation af DTI 11- og DTI 13-motorer). "Turbo Compound" gør det muligt at udvikle et højere drejningsmoment ved lave motorhastigheder. På samme måde maksimerer "Smart Torque Control"-løsningen den tid, der bruges i den zone, der giver den bedste motorydelse, uden at det går ud over manøvredygtigheden.

Ydermere vil den nye 460 HK DE11-motor, som vil være tilgængelig på D Wide og C 2.3 køretøjs drivlinjer, gøre det muligt at reducere brændstofforbruget med op til 10 %.

Renault Trucks anbefaler også en maksimal hastighed på 88 km/t. Dette er forudindstillet som standard i den indbyggede software i de lastbiler, der forlader vores produktionsanlæg. En sådan hastighedsbegrænsning påvirker kun køretiden med nogle få minutter, men repræsenterer en reduktion af brændstofforbruget på 1 % (i forhold til den samme tur med 90 km/t)!

Vælg den mest effektive løsning til vedligeholdelse og service af dine lastvogne

Det er vigtigt at overholde de periodiske serviceintervaller for dine køretøjer. Et glemt olieskift, lavt dæktryk eller manglende justering af hjulene øger brændstofforbruget. Det er grunden til, at vi tilbyder en planlagt vedligeholdelsesservice til din flåde ved hjælp af ÆGTE reservedele, dækket af en ægte producentgaranti, som holder servicerede køretøjer på vejen i længere tid.

p041327

Brug en specifik konfiguration, smøremidler og muligheder

Ud over ansvarlig kørsel og planlagt vedligeholdelse har vi udviklet tekniske værktøjer til optimering af brændstofforbruget i din erhvervskøretøjsflåde. Dette indebærer anvendelse af motorsmøremidler, der er tilpasset din lastvogns behov. Du kan vælge mellem et omfattende udvalg af højtydende smøremidler, som reducerer drivlinefriktionen og beskytter dit køretøjs motor.

Når du konfigurerer dine køretøjer, skal du tage hensyn til to hovedkriterier:

  • den gennemsnitlige last, som dine lastbiler transporterer
  • topografien af det terræn, som de skal køre på.

Afhængigt af dine krav kan vi henvise dig til en motor, der passer til din anvendelse med den rette effekt.

På samme måde er det vigtigt at vælge den korrekte drivaksel og det korrekte slutgearforhold for at forbedre brændstoføkonomien for dine lastvogne. Vi har udviklet et effektivt værktøj, som du kan bruge til at finde frem til den bedst egnede drivaksel i forhold til de to ovennævnte hovedkriterier og din anvendelse: maksimal nødvendig gennemsnitshastighed, dækmontering osv.

Når du beslutter dig for den bedste konfiguration til din lastvogn, skal du også tage hensyn til aerodynamikken, som, selv om den ofte overses, er af afgørende betydning. Renault Trucks T er lige fra konceptfasen blevet designet med henblik på at opnå en reduceret luftmodstandskoefficient. Derfor er førerhuset trapezformet, bredere bagtil end fortil og med en forrude, der hælder 12 % bagud. Køretøjet er også som standard udstyret med en integreret deflektor, som kan indstilles i 5 forskellige positioner. Hvis det er din hovedprioritet at reducere brændstofforbruget, kan du vælge aerodynamiske komponenter i kraftig kvalitet. Du kan vælge forstærkede sidedeflektorer, fairingforlængelser over chassiset eller dørforlængelsesstykker. Tilsammen kan disse komponenter reducere brændstofforbruget med mere end 1 %. Set i forhold til antallet af tilbagelagte kilometer kan det give en betydelig besparelse.

Uanset hvilke mål du har for at reducere brændstofforbruget, så tøv ikke med at kontakte os.

AERODYNAMISK DESIGN

Renault Trucks Aerodynamic Design

1- Forskellige typer tagafvisere

Fast (88 mm), manuelt justerbar fra 285 til 496 mm (hurtig justering valgfrit) - sammenfoldelige laterale deflektorer.

2 - 12° forrudehældning

3 - Kofanger med integreret spoiler

4 - Trapezkabine

2,3 m foran og 2,5 m bagtil.

5 - Fairing extensions

På karm- og dørudvidelser.

6 - Deflektor indbygget i den optiske blok

7 - Hjulkasser

Forbedre luftstrømmen og reducere vand sprøjt.

Jeg accepterer, at Renault Trucks, når du sender denne formular, gemmer og opbevarer mine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at vurdere de indsendte oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil kunne behandle min anmodning.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i alle de e-mails, jeg modtager.
Set canonical URL
Off