Transport solution

Renault Trucks varevogn: din allierede i hverdagen

5min
Renault Trucks Trafic driving on the street

Uanset om du er håndværker eller erhvervsdrivende, er dit erhvervskøretøj dit arbejdsredskab. For at du kan udføre dit arbejde under optimale forhold, tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af varevogne og relaterede tjenester, der er tilpasset hver af dine aktiviteter og begrænsninger. Vi har hjulpet professionelle i mere end et århundrede, og du kan drage fordel af vores knowhow og rådgivning ved at kontakte vores eksperter.

Egenskaber ved Renault Trucks varevogne

Med rådgivning fra Renault Trucks' eksperter kan vi levere en varevogn, der er meget alsidig og passer til dine behov. Med  Renault Trucks Master, er det muligt at skræddersy et køretøj, der opfylder dine specifikke behov, uanset om du er en tømrer, der har brug for dit køretøj til at være et mobilt værksted, en gartner eller endda en skovhugger med betydelige udstyrs- og kørebegrænsninger.

Du kan skræddersy din Renault Trucks varevogn med 4 forskellige længder og 3 forskellige højder  afhængigt af dine krav til volumen eller nyttelast. Renault Trucks Master fås med en træk- eller fremdriftsmotor, .

For at lette læsning eller rundture i din varevogn kan du vælge mellem en eller to sidedøre til adgang til indersiden. Bag- og sidedørene er store og kan konfigureres specielt til læsning af store genstande op til det, der svarer til en europalle (med 1270 mm døre). Mere specifikt, som et eksempel, har L4H3-versionen af Renault Trucks Master en samlet nyttelast på 17 m3 til rådighed, med en nyttehøjde på 2048 mm og en nyttelængde på 4383 mm!

Oplev vores LCV-sortiment

Renault Trucks Master

Ny Renault Trucks Trafic Red Edition

Den rigtige varevogn til dig

Vi forstår det daglige pres, som professionelle står over for. Det er derfor, Renault Trucks varevogne er meget tilpasningsdygtige. Vi kan hjælpe dig med konfigurationen, så den opfylder dine behov. Afhængigt af din virksomhed kan du have brug for at arbejde stående inde i din varevogn, hvilket er muligt med H3- og H4-højder. Til teamwork fås Renault Trucks Trafic (markedsføres ikke i Danmark) og Renault Trucks Master med 2 til 9 sæder. 

Indretningen bag i vores varevogne er også fuldt modulerbar og kan tilpasses. De er designet til at passe til din virksomhed og dine specifikke behov: Det er f.eks. muligt at installere luger under sæderne eller endda LED-belysning. Der er også beslag til at beskytte køretøjet, så det er med dig på lang sigt. Vores team af eksperter kan rådgive dig og hjælpe dig med at designe det køretøj, der passer bedst til dine behov og letter dine daglige opgaver.

En praktisk varebil til hverdagsbrug: omfattende udstyr og køreassistance

Vi har udstyret vores varebiler med forskellige køreassistenter, der hjælper dig med dine ture og reducerer din daglige brændstofregning: automatisk gearkasse, stop/start-system, eco mode osv.

Renault Trucks varevogne har førsteklasses udstyr, der giver dig kørekomfort, når du rejser: bred forrude, 3,5" eller 4,2" navigationsskærm, klimaanlæg, trådløs oplader til din smartphone, 22 liter opbevaringsplads på instrumentbrættet, aftagelig passagerbakke osv. Udstyret er designet til at gøre dit liv lettere og gøre dit køretøj til en forlængelse af dit kontor.

For optimal sikkerhed tilbyder Renault Trucks Master og Renault Trucks Trafic det nyeste sikkerhedsudstyr: bakkestartassistent, sensorer for og bag, ESC-stabilitetskontrol, vognbaneadvarsel, blindvinkelalarm, sidevindassistance, aktiv nødbremse eller endda Extended Grip-systemet til kørsel i vanskeligt terræn (sne, sand, mudder osv.).

 

100% elektrisk eller konventionel varevogn

Med hensyn til motor tilbyder Renault Trucks en bred vifte af motorer, herunder en 100% elektrisk version med ydeevne tilpasset de fleste anvendelser. Med tre længder og to højder og en rækkevidde på op til 200 kilometer er Renault Trucks E-Tech Master et pålideligt alternativ til en konventionel varebil. Der er mange fordele ved elektriske erhvervskøretøjer: Ud over at hjælpe dig med at dekarbonisere din virksomhed, giver de dig mulighed for at sænke dine driftsomkostninger og få adgang til LEZ (lavemissionszoner), som mange byområder nu har. Derudover er elektriske erhvervskøretøjer behagelige at køre og lydløse.

Til anvendelser, hvor en elektrisk motor ikke er det foretrukne valg, tilbyder Renault Trucks twin turbo-motorer til Renault Trucks Master) med et drejningsmoment på op til 400 Nm, samtidig med at de er meget brændstofeffektive.

Oplev vores elektriske løsninger

Renault Trucks E-Tech Master Electric

Renault Trucks E-TECH Trafic Electric (ikke i Danmark)

Vores dedikerede support til et komfortabelt elektromobilitetsskift

Services skræddersyet til brugen af din varevogn

Renault Trucks tilbyder en række tjenester, der giver dig mulighed for at fokusere på dine opgaver og dit job for at garantere rentabiliteten i din virksomhed. Med hensyn til finansiering tilbyder vi alt-i-en-support med flere finansieringsmuligheder (klassisk kredit, leasing, leje) og vedligeholdelsestilbud baseret på, hvordan du bruger dit køretøj. Det betyder, at du kan planlægge og styre de samlede omkostninger ved at eje din varevogn og inkludere det i dit budget for at undgå overraskelser. Med Renault Trucks Financial Services tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, finansiering og forsikring i en enkelt pakke for at gøre det nemmere for dig.

Når det gælder vedligeholdelse, kan du vælge vores tilbud om forebyggende vedligeholdelse for at begrænse den tid, din varevogn er ude af drift, og sikre, at din virksomhed kører problemfrit. Det giver dig mulighed for at sprede omkostningerne og styre dit budget. Da vi er specialister i professionelle køretøjer, foreslår vi den vedligeholdelsesplan, der passer bedst til din varevogn baseret på dens brug. Fokuser på dit job takket være vores 24/7-assistance. Derudover får du 2 års garanti på reservedele og arbejdskraft for ekstra tryghed.

A salesman and a customer discussing in front of a Renault Truck Master

 

 

Renault Trucks har også det største netværk af fagfolk på markedet til at støtte dig med over 1400 servicepunkter i Europa: uanset hvor du er, er der et servicepunkt til dig. Vi har også partnerskaber med de bedste opbyggere, så vi kan hjælpe dig med at designe det perfekte køretøj til dine behov.

Kontakt os for at få mere at vide og for at få personlig support.

Oplev vores tjenester

START & KØR SERVICEAFTALER

Renault Trucks E-Tech dedikerede tjenester

Kontakt vores ekspert for mere information

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Set canonical URL
Off