List of content

Hvilken alternativ energi skal du vælge til dine lastbiler?

6min
Renault Trucks T

Renault Trucks kan støtte din overgang til bæredygtige transportløsninger, der genererer færre CO2-emissioner. Uanset om du er en uafhængig vognmand eller en national flådechef, har Renault Trucks den nøglefærdige løsning til dekarbonisering, der passer perfekt til din virksomhed. Vores eksperter hjælper dig og analyserer din drift og dine forretningsmæssige krav. Det sikrer, at vi kan tilbyde dig effektive og rentable transportløsninger i hele dine lastbilers levetid.

 

Reduktion af CO2-emissioner for bæredygtig godstransport

En dynamisk økonomi med ekspanderende e-handel og stigende forventninger fra slutkunder stiller stadig større krav til godstransportsektoren. For at understøtte denne vækst på en bæredygtig måde indfører regeringer over hele verden stadig strengere miljøstandarder.

Derfor har EU, der har forpligtet sig til at regulere køretøjers forurenende emissioner siden 1990 med indførelsen af Euro 1 til Euro 6-normerne (NOx, partikelemissioner osv.), i 2019 lanceret en ny forordning, der har til formål at skabe en ramme og reducere CO2-emissionerne fra tunge erhvervskøretøjer. Målet er en reduktion på -30 % inden 2030 (i forhold til 2019-benchmarkniveauet) med et foreløbigt mål på -15 % inden 2025. Til gennemførelsen af denne lovgivning har EU anvendt sin simuleringssoftware VECTO, som beregner den teoretiske CO2-ydelse for hvert enkelt køretøj som funktion af dets anvendelsescyklusser og forskellige belastningsforhold. Resultaterne angives i gram udledt CO2 pr. ton og pr. kilometer (g/t/km).

 

 

% Dette er målet for reduktion af CO2-emissionerne fra industrikøretøjer inden 2030

Renault Trucks-løsninger til at støtte dig i dekarboniseringen af din flåde

Biobrændstoffer til dieselmotorer

Markedsandelen for dieselbiler med fossile brændstoffer vil blive reduceret som følge af nye regler og tekniske fremskridt inden for alternative brændstoffer. Det vil dog forblive hovedparten indtil 2030-2035. Renault Trucks reducerede brændstofforbruget i vores T-, C- og K-serier med 3 % i 2021 og har allerede udsendt en dristig meddelelse for 2022: yderligere reduktioner på op til yderligere 10 % i brændstofforbrug og tilhørende CO2-emissioner.  Hvis ICE-drivlinjer er afgørende for din aktivitet, har du også mulighed for at dekarbonisere  din virksomhed gennem brug af biobrændstoffer: en vedvarende energi, der genererer mindre CO2-udledning end konventionel diesel. Biobrændstoffer er tilgængelige som første generation (såsom B100) eller anden generation. Det er syntetiske paraffinbrændstoffer, såsom hydrobehandlede vegetabilske olier (HVO), som kan reducere CO2-udledningen med op til 88 %. Denne mulighed for biobrændstof er tilgængelig på vores Renault Trucks T, T High, C, K og D serier.

 

Brug af naturgas

Afhængigt af din virksomhed kan det være en anden løsning at vælge naturgaskøretøjer (CNG). Dette er en moden teknologi, som Renault Trucks har tilbudt i næsten 20 år. I øjeblikket er der to versioner af D WIDE CNG 320 hk: 18 eller 19-tons 4x2-konfiguration eller 6x2*4. CNG-lastbiler har en rækkevidde på op til 800 kilometer, og tankene tager kun minutter at fylde takket være de NGV1- og NGV2-kompatible stik. Ved at bruge gas fremstillet af husholdningsaffald eller biogas kan CO2-emissionerne reduceres med op til -70 %.

Renault Trucks D CNG

Få mere at vide om kørsel med CNG

Kørsel med CNG-lastbiler

Læs artiklen

Meget mere end 100 % elektriske lastbiler: et globalt tilbud

 

Renault Trucks var den første producent til at markedsføre elektriske lastbiler som standard. Med mere end ti års dokumenteret erfaring under vores bælte, vedligeholder vores netværk småtonnage elektriske køretøjer. For eksempel kom Renault Trucks Maxity i sin elektriske version til salg i 2010.

Renault Trucks har også forpligtet sig til en betydelig del af sin forskning i udviklingen af ​​mellemstore til høje tonnage elektriske køretøjer, udfører test under virkelige forhold og etablerer 360° support til kunderne. Vores eksperter samarbejder med dig gennem hele din overgang til dekarbonisering. Vi forstår anstødsstenene i forbindelse med tilpasning af en virksomhed til nye brændstofteknologier og kan vurdere den bedste flådestruktur i henhold til din drift. Vores teams guider dig fra at undersøge din flåde og kravene til dine transportruter og begrænsninger frem til afslutningen af ​​dine lastbilers levetid. Dette opnås gennem analyser, tjenester, anbefalinger med hensyn til genopladning af infrastruktur, finansielle værktøjer og transportløsninger. Niveauet af support, som vi tilbyder, ændres ikke uanset antallet af køretøjer, du kører. Vi er her for at støtte dig i denne overgang, fra projektledelse til drift og overvågning af din flådeydelse. Vi vil også støtte dig i den daglige brug af dine lastbiler (installation af opladningsinfrastruktur, optimering af brændstofforbrug osv.).

Siden 2019 har vi tilbudt en 100 % elektrisk drivlinje på vores Renault Trucks Master, D og D WIDE serier, der dækker dine behov mellem 3,1 og 26 tons. Dette er det bredeste udvalg på markedet, hvad angår biludbud, og dækker de fleste applikationer.

Vores elmotorløsning er fremstillet på vores produktionsanlæg i Blainville i Frankrig. Det er pålideligt, omkostningseffektivt og velegnet til din bydistribution, husrenovation eller levering på stedet. Den vil snart være tilgængelig til byggeri, godstransport og endda langdistanceapplikationer.

Renault Trucks er forpligtet til en mere bæredygtig transport af varer til gavn for din virksomhed og miljøet. Oplev vores nuværende 100 % elektrisk transportløsning tilbud.

Renault Trucks D E-Tech

Opdag, hvordan du skifter til elektriske lastbiler

7 vigtige punkter at overveje

Download tjeklisten

Hvordan finansierer man en elektrisk lastbil?

Læs artiklen

Renault Trucks giver dig muligheder for at øge din rentabilitet

Renault Trucks designer køretøjer til bæredygtig transport, hvilket garanterer din rentabilitet. Med fordelen ved vores viden og engagement i reduktion af brugen af fossile brændstoffer, udvikler Renault Trucks køretøjer drevet af alternative brændstoffer. Vi har nyt godt af støtten fra vores modergruppe - Volvo Group, og er i stand til at tilbyde dig køretøjer, der er pålidelige, effektive og rentable. Som et vidnesbyrd om sin ufejlbarlige forpligtelse til energiomstilling har koncernen skabt sin egen division: Volvo Energy. Volvo Energy er ansvarlig for levering af nyt, brugt eller istandsat  batterier og ladeløsninger til elbiler. Desuden har Volvo Energy indgået partnerskaber med de vigtigste aktører i branchen for at udvikle brændselsceller og batterier, der gør os i stand til at tilbyde stadig mere effektive elbiler uden at påvirke din rentabilitet.

renault trucks services

Reducer din miljøpåvirkning, samtidig med at du reducerer din TCO

Renault Trucks er her for at støtte dig med et omfattende 360°-tilbud med fokus på elektriske køretøjer, for at give dig nøglefærdige dekarboniseringsløsninger til din virksomhed.

Overgangen af ​​en flåde til dekarboniserede køretøjer bør ikke improviseres. Ekspertsupport er essentiel for en problemfri overgang. Som med enhver ny teknologi kræver overgangen til et alternativt brændstof nogle gange en ændring af tilgangen til dine transport- ruter og din bredere forretning. På lang sigt vil din TCO (Total Cost of Ownership) dog være tæt på dieselbilers, men med mange ekstra fordele:

  • Reduktion af dit CO2-fodaftryk
  • Adgang til lavemissionszoner (LEZ), som bliver mere udbredt i bycentre
  • Forbedrede grønne legitimationsoplysninger for din virksomhed til dine kunder og dine partnere
  • Reduktion i chaufføromsætning som følge af kørekomforten for elbiler

Hvis du ønsker at finde ud af mere om alternative brændstoffer eller vores tilbud om elektriske erhvervskøretøjer, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt vores eksperter i dekarbonisering

Jeg accepterer, at når jeg sender denne formular, vil Renault Trucks gemme og opbevare mine personlige oplysninger så længe, som det er nødvendigt for at evaluere de leverede oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks-partnere og -forhandlere, som kan behandle min forespørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i hver e-mail, jeg modtager.
Set canonical URL
Off