Transport solution

Installation og vedligeholdelse af ladeinfrastrukturer til dine elektriske lastbiler

Elektromobilitet

3min
2022_02_rt_masterze_09

Det er nemt at oplade en elektrisk lastbil! Alt, hvad du behøver, er et industrielt trefaset strømstik (400 volt, 22 kW) og en wallbox* til at tilslutte lastbilen. I løbet af natten er din lastbil fuldt opladt og klar til at takle dagens opgaver. Som en del af din dekarboniseringsrejse er det vigtigt at foretage en komplet analyse af infrastruktur og køretøjets rute. En tilpasset, optimeret og velholdt infrastruktur resulterer i en forbedret ydeevne for dine elektriske trucks og et forbedret afkast af din investering. Dette vil være et nøgleelement i din flådes rentabilitet.

Formålet med dette tjek er at diskutere følgende spørgsmål:

  • Hvad er dine specifikke krav til opladning?

  • Hvilke typer elektriske køretøjer tror du, at du har brug for?

  • Hvilke typer opladere er bedst egnet til din virksomhed?

  • Hvad er begrænsningerne i din virksomhed?

*Fungerer kun til MD med 66 kWh batteri. Ikke længere med HD og w2347 MD, hvor der er brug for 43 kW wallbox.

Renault-Trucks-E-Tech-range

Tilbyder løsninger, der passer til din virksomheds behov

Afhængigt af svarene på disse spørgsmål vil vi give dig anbefalinger til de ladesystemer, der passer til dine behov. Afhængigt af din drift kan et opladningssystem til brug natten over være tilstrækkeligt. I andre tilfælde kan det være klogt at sørge for et hurtigopladningssystem. Det er også en mulighed at bruge en mobil hurtigladestation: Den kan f.eks. placeres midlertidigt på et eller flere strategiske steder.

De opladningsløsninger, vi anbefaler, er systematisk testet og godkendt af vores tekniske afdelinger. De bruges sammen med specifik software, der muliggør optimeret opladning, så du kan fordele dit elektriske energiforbrug, så det bliver så omkostningseffektivt som muligt. Du vil også kunne overvåge alle faser af opladningen eller planlægge den til de mest hensigtsmæssige tidspunkter: dette kaldes smart-opladning.

For at guide dig i dit endelige valg foreslår vores eksperter flere opladningsforslag, der er udarbejdet i henhold til dine begrænsninger og de prioriteter, der er forbundet med dine driftskrav. Målet er at begrænse din bils nedetid og optimere dit investeringsafkast.

Nok ladestationer til elektriske lastbiler

Antallet af ladestationer vil stige i løbet af de kommende år i Europa. Den Europæiske Union arbejder på en ny forordning kaldet "Alternative Fuel Infrastructure Regulation" (AFIR). Den vil gøre det obligatorisk for medlemslandene at oprette et minimum antal hurtigladestationer fra 2025 og frem.

Renault Trucks forpligter sig gennem Volvo Group og den aftale, der er indgået med Daimler Truck og TRATON Group, til at levere et effektivt opladningsnetværk til sine kunder over hele Europa.

Det skal også bemærkes, at ladestationernes effekt vil stige lidt efter lidt, hvilket vil gøre det muligt at få megaladestandere. Det vil derfor være muligt at oplade en lastbil helt eller delvist på blot få minutter.

P041777

 

 

Bæredygtig ydeevne til dine elektriske lastbiler

Når opladningsinfrastrukturen er i drift, tilbyder vi at undervise dine relevante medarbejdere for at sikre, at dine nye elektriske køretøjer bruges effektivt, økonomisk og sikkert.

Desuden anbefaler vi, at du bruger vores flådestyringsløsninger til at opretholde din logistikkædes præstation over tid og til at optimere dine ladetider. Når du tilslutter dine lastbiler til vores Optifleet-platform, kan du overvåge deres energieffektivitet, den måde, de kører på, og endda deres drifts- og opladningstimer. Optifleet*-applikationen giver dig mulighed for at overvåge på daglig basis, og endda på timebasis, ved hjælp af data om køretøjets ydeevne. Disse data kan bruges til at hjælpe dine chauffører med at bruge de nye lastbiler. Du kan f.eks. give tal, der understøtter fordelene ved at bruge køretøjets bremser til at regenerere energi og forlænge køretøjets rækkevidde.

En chauffør, der bremser effektivt, kan øge køretøjets rækkevidde med 20 til 30 %!

Optifleet er det perfekte værktøj til at få overblik over din flåde, støtte dine chauffører, identificere muligheder for forbedringer og dermed optimere din langsigtede omkostningseffektivitet.

P041239

Download de vigtigste trin i tilpasningen af ladeinfrastrukturen til elektriske lastbiler

RT Infographie_Anglais

Renault Trucks er i stand til at tilbyde holistisk support - fra valg og overvågning af elektriske køretøjer til definition af passende infrastrukturer, vi kan støtte dine forpligtelser til at dekarbonisere din flåde, mens du opretholder dine marginer og profitniveauer.

*Tilgængelig på Renault Trucks E-Tech D og D Wide-serier

Tøv ikke med at kontakte vores eksperter for at finde ud af mere og nyde fordelene ved vores skræddersyede support.

Kontakt os for mere information.

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks' produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe denne kommunikation i hver e-mail, jeg modtager.
Set canonical URL
Off