Kuljetusratkaisu

Effektiv styring af din affaldsindsamling

Distribution

5min
Renault Trucks D

Renault Trucks hjælper dig med at vælge kommunale lastbiler og tjenester, der er tilpasset dine daglige opgaver, så du nemt kan styre din affaldsindsamling.

Lastbiler til affaldsindsamling: den rigtige lastbil til opgaven

Affaldshåndtering kan have forskellige faktorer afhængigt af placeringen. Uanset om indsamlingen skal finde sted i byens centrum, i forstæderne eller affaldshåndtering på industriområder, har du brug for den rigtige lastbil til opgaven - specielt designet til opgaven.

For at hjælpe dig med at træffe det bedste valg, satser Renault Trucks på sine Renault Trucks Master- og Renault Trucks Master Z.E.-chassiskabiner, Renault Trucks D og D-WIDE, med enten en diesel- eller elmotor.

I alt er der flere dusin hjulbaser og konfigurationer til rådighed - fra 3,3 til 32 tons tilladt totalvægt.

Til indsamling i byer og forstæder kombinerer vores Renault Trucks D- og D-WIDE-modeller en høj nyttelast med fremragende manøvredygtighed, fantastisk udsyn og stor lastekapacitet. De utallige konfigurationer, der foreslås, er særligt velegnede til affaldshåndtering - nemlig 6x2*4-versionen af vores D WIDE-model, som har en anden styreaksel, der gør det lettere at manøvrere i byerne.

Renault Trucks D

Hvis din aktivitet er mere fokuseret på industriel affaldshåndtering, som kræver større nyttelast og mere kraft, er vores Renault Trucks C-model ideel til at installere flytbare affaldsbeholdere, affaldsbeholdere koblet med en kran eller et transportbånd. Renault Trucks C-serien tilbyder op til 22,8 tons nyttelast og motorer på op til 520 hk. til aktiviteter, der kræver tungere belastninger.

Renault Trucks D

Monter hurtigt det karosseri efter eget valg

Affaldsindsamling kan komme i mange forskellige former og kræver ekstremt specifikke karrosserier. For at hjælpe dig med at vælge det bedste til dine specifikke driftskrav arbejder Renault Trucks tæt sammen med opbyggere. Vores køretøjer kan specificeres til at acceptere en lang række opbygninger takket være deres mange muligheder, herunder specifikke overhæng med forboring og muligheder for opbygningsplader, der passer til opbygningstypen. Takket være forudstyret og opbygningsportalen, et websted dedikeret til opbyggerne med detaljer om de specifikke tekniske blade for hvert enkelt køretøj, bliver operatørernes arbejde lettere og leveringstiden reduceret.

 

 

Skraldebiler bliver grønne

Renault Trucks tilbyder naturgas eller 100 % elektriske alternativer. Mange kommuner har allerede valgt naturgasdrevne lastbiler til deres affaldsindsamling. Med en motor på 239 kW (320 hk) og en rækkevidde på næsten 500 miles kan Renault Trucks D WIDE CNG-modellen anvendes både i byområder og forstæder, og den er designet til at blive udstyret med samme karrosseri som andre køretøjer fra D-serien.

Renault Trucks har også forpligtet sig til at fremme en mobilitet uden emissioner med sine Renault Trucks D og D-WIDE Z.E.-modeller, som er 100 % elektriske.

Renault Trucks D

En 26-tons affaldskipper, hvis karrosseri er udført af Faun Environnement, har været i brug i og omkring Lyon i Frankrig siden2019.

Affaldsindsamling er en aktivitet, som elektriske køretøjer er særligt velegnede til. Brugen af affaldsbunker kræver et højt brændstofforbrug og udleder store mængder støv og partikler - mens elektriske køretøjer ikke udleder noget.

Fuldt elektriske køretøjer kan også køre i visse områder med begrænsede og lave emissioner.

 

til 800 pr. runde Dette er det gennemsnitlige antal stop og starter, der observeres under en affaldsindsamlingsrute.

Optimer din flådestyring

Valg af affaldsindsamlingsrute er særlig vigtigt for effektiviteten og kan ændres regelmæssigt. Vores smarte flådestyringsløsning - Optifleet - hjælper dig med at planlægge dine ruter på den mest effektive måde og med at se dine lastbilers placering i realtid. Hvis din aktivitet er udliciteret, giver Optifleet din partner mulighed for at genvinde og integrere data i deres eget forvaltningssystem.

Desuden giver systemet mulighed for at indsende præcise data om forbrug og udstyrsforbrug: standbybrug af skipet, langsom kørsel, hvor mange gange bremsepedalen blev trådt i bund osv. Du kan også konfigurere et tærskelniveau for at advare dig, hvis køretøjet overforbruger, og vurdere dine chauffører ud fra tekniske og objektive data. Du kan f.eks. gennemføre et uddannelseskursus effektiv kørsel. Optifuel Training-kurser undervises af eksperter fra Renault Trucks til dit personale under virkelige forhold.

Renault Trucks D

 

Affaldsindsamling: Gør dine medarbejderes arbejde lettere

Dine medarbejdere stiger meget regelmæssigt ind og ud af deres lastbiler under affaldsindsamlingen. Med dette i tankerne har vi designet køretøjer med mindre trinhøjder og døre, der åbner i 90°, for at gøre det lettere at bevæge sig. Vores køretøjer er designet til at sikre fremragende synlighed og en kort venderadius. F.eks. betyder 6x2*4-konfigurationen, at der kan installeres en ekstra bagaksel for at gøre kortere sving lettere, hvilket er særlig nyttigt for affaldsbiler, der skal køre gennem byer.

Ombord på lastvognen er alt designet, så chaufførerne har alt, hvad de har brug for til at arbejde under de allerbedste forhold. De rummelige førerhuse er udstyret med komfortable sæder og kan rumme op til 7 pladser med versionen med mandskabsførerhus. Der er også masser af opbevaringsplads, som medarbejderne kan opbevare deres ejendele i. På ydersiden kan de opbevare deres arbejdsredskaber i de specialdesignede kister, der er monteret på chassiset.

Renault Trucks D

For at gøre kørslen mere behagelig tilbyder Renault Trucks automatiske gearkasser på alle modellerne og et instrumentbræt med lettilgængelige kommandoer. For at sikre optimal sikkerhed har Renault Trucks D-serien også:

  • en synsdør
  • En automatisk nødbremse
  • en starthjælp i bakket terræn.

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger

Køretøjer til affaldsindsamling kræver betydelige investeringer. Det er derfor vigtigt at sikre høj ydeevne på lang sigt. Renault Trucks tilbyder personlige vedligeholdelsesplaner, der tager hensyn til køretøjets specifikke anvendelse. I tilfælde af affald busser vil den hyppighed, hvormed olieskift anbefales, f.eks. være mere baseret på en tidsramme end på kilometertal.

For at forebygge nedbrud og gribe ind, før de overhovedet sker, har Renault Trucks udviklet en forebyggende vedligeholdelsestjeneste: Predict. En digital platform registrerer dine køretøjers adfærd og faktiske brug. Når en indgriben anses for nødvendig, advarer platformen din rådgiver. De kontakter dig derefter for at planlægge arbejdet, der skal udføres, inden der opstår et nedbrud. På den måde har du bedre kontrol over køretøjernes tilgængelighed og kan forhindre uforudsete reparationer.

Hvis en del skal udskiftes, har Renault Trucks også et eXchange-program. Denne service giver brugerne mulighed for at købe renoverede dele til en billigere pris, når de er blevet renoveret på vores specialiserede fabrik. Herefter bliver alle delene testet og godkendt for at sikre, at de opfylder de samme krav som nye produkter, og de nyder godt af en toårig garanti på monterede dele.

Finansiér og forsikre dine kommunale lastbiler

Vi kender din aktivitet og alle de begrænsninger, der er forbundet med affaldshåndtering. Derfor kan Renault Trucks yde effektiv finansieringsstøtte. Din rådgiver vil finde den bedste løsning til at finansiere og forsikre din vognpark.

Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninger.

Set canonical URL
Off