Transport solution

RESERVEDELE TIL LASTBILER: ØKONOMISK OG MILJØVENLIG VEDLIGEHOLDELSE AF LASTBILER

4min
Man repairing trucks

"Remanufactured to last": Det er målet med vores REMAN-tilbud.

I dag er det at være innovativ ikke længere begrænset til at gøre noget nyt. Det handler først og fremmest om at forblive konkurrencedygtig og samtidig begrænse miljøpåvirkningen. Derfor tror vi hos Renault Trucks fuldt og fast på logikken i den cirkulære økonomi, som vi har været engageret i i mange år, og når det gælder vores kundeservice, er REMAN-tilbuddet kernen i denne cirkularitet.

Renault Trucks reservedele: fordelene ved REMAN-tilbuddet

 

REMANs tilbud om renoverede reservedele er et bevis på, at det er muligt at tilbyde geniale, konkurrencedygtige og rentable løsninger, der kan hjælpe dig i din forretning, samtidig med at du bevarer naturressourcerne og begrænser miljøpåvirkningen. Det er renoverede reservedele. Processen finder sted på specialiserede fabrikker i henhold til en streng industriel proces for at opnå samme ydeevne og pålidelighed som nye dele. Med REMAN-tilbuddet giver Renault Trucks dig mulighed for at fokusere på bæredygtig udvikling, samtidig med at du sparer penge.

Cirkularitet, der reducerer miljøpåvirkningen fra din aktivitet

Renovering af slidte reservedele kan spare 80 % CO2, over 85 % råmaterialer og 80 % energi i forhold til at producere et nyt produkt. Det kan optimere brugen af naturressourcer og hjælpe din virksomhed med at forfølge en cirkulær økonomisk tilgang.

Reservedele op til 30% billigere

Muligheden for at reparere din lastbil med reservedele, der koster 30% mindre, er ikke ubetydelig for din balance. Ved at genbruge og renovere dele i stedet for at producere nye, kan vi tilbyde dig disse dele til konkurrencedygtige priser.

En garanti, der er identisk med den originale del

Renault Trucks REMAN-dele leveres med to års garanti: det er det samme som for nye originale dele. Under fornyelsesprocessen udskiftes komponenter, der ikke længere lever op til de nyeste tekniske standarder, med nye. Den toårige garanti er en fast forpligtelse, der illustrerer den høje pålidelighed af vores REMAN-dele, som er istandsat til at holde.

Et bredt sortiment og optimal tilgængelighed

REMAN by Renault Trucks er en serie på over 2.000 dele, der dækker en bred vifte af produkter til alle vores køretøjsserier, og som er tilgængelige i vores butikker. Ved at vælge dette tilbud reducerer du den tid, hvor dine lastbiler ikke er tilgængelige.

Renoverede dele uden at gå på kompromis med ydeevnen

REMAN-processen forlænger virkelig din lastbils levetid. Takket være en streng industriel proces, der er reguleret af europæiske organer, kan du opnå præstationer, der er identiske med dem, der tilbydes af nye dele.

Reparation af lastbiler: Hvordan fungerer REMAN?

REMAN-processen er baseret på indsamling af sliddele via vores netværk af forhandlere. Disse dele bliver derefter analyseret og pakket for at blive sendt til renovering. Vi følger en streng industriel proces, så slidte dele kan genvinde samme pålidelighed som nye dele. Denne proces består af syv hovedfaser.

Reman process quality

 

Fase 1: Kerneindsamling: modtagelse af slidte dele

De slidte dele, der indsamles fra lastbilerne, ankommer til fabrikken og opbevares, mens de venter på at blive renoveret.

Fase 2: Adskillelse

Hver del skilles ad i henhold til en præcis proces og med tilpasset værktøj. Målet er at bevare komponenter, der efterfølgende kan genbruges.

Fase 3: Rengøring og overfladebehandling

Efter den første levetid har nogle komponenter rester af fedt eller forurenende stoffer. Derfor skal de rengøres for at genskabe deres oprindelige udseende. Afhængigt af typen af del kan der bruges industrielle vaskemaskiner, ovnopvarmning eller sandblæsningsteknikker.

Fase 4: Inspektion og sortering

Ikke alle komponenter kan bruges. De, der er for beskadigede, de, der er for slidte, og de, der ikke længere lever op til de nyeste tekniske standarder, kasseres. Inspektionen udføres visuelt af operatører og, når det er nødvendigt, ved hjælp af værktøjer som f.eks. lækage- eller revnetest.

Fase 5: Istandsættelse af komponenterne

Alle slidte dele, der kan genbruges, istandsættes under strenge betingelser, så de lever op til de oprindelige specifikationer. Dele som krumtapaksler eller topstykker bliver overfladebehandlet.

Fase 6: Genmontering

Når delene er blevet vasket, testet og renoveret, er det tid til at samle dem igen for at genopbygge gearkasser eller andre koblinger. Komponenter, der kasseres i sorteringsfasen, erstattes af nye dele. Selvom genmonteringsprocesserne nogle gange er specifikke for REMAN-fabrikken, er værktøjet, produktionsmetoderne og momentværdierne helt identiske med dem for nye originale dele.

Fase 7: Afsluttende test og kvalitetskontrol

Før hvert produkt forlader fabrikken til vores reservedelslager, bliver det testet for enden af produktionslinjen ved hjælp af en testbænk. Dette simulerer ekstreme driftsforhold for at kunne drage fordel af den samme garanti som et nyt originalt produkt.

 

 

Reman process

 

Hvilke dele er dækket af REMAN-tilbuddet?

REMAN forever

 

REMAN by Renault Trucks reservedelskatalog indeholder over 2.000 dele, der er grupperet i seks "store familier":

  • System,
  • Elektronik,
  • Bremse- og styresystemer,
  • Kølesystem,
  • Udstødning og efterbehandling,
  • Motormiljø.

Kategori

Dele

TRANSMISSIONSSYSTEM

Gearkasse,

Differentialebærer, Koblingssæt, Udkoblingsservo, Koncentrisk koblingsaktuator (CCA), Koblingsventilenhed (CVU), Drivaksel

ELEKTRISK & ELEKTRONIK

Generator, Startmotor, Gearkasse ECU (GCU), Motorstyringssystem (EMS), Fartskriver

BREMSE- OG STYRESYSTEM

Luftkompressor,

Luftproduktionsmodulator (APM), Bremsekaliber, Bremseklodssæt, Bremsekompensator og ventil, Bremsecylinder, Styrepumpe, Styretøjskasse

KØLESYSTEM

Kølevæskepumpe,

Aircondition-kompressor, Køleradiator, Intercooler

UDSTØDNING OG EFTERBEHANDLING

Partikelfilter, Urea-pumpe, AdBlue®-dyse, NOx-sensor, EGR-køler

MOTORMILJØ

Motor og underkomponenter,

Turbolader, Injektor, Injektionspumpe,

Svinghjul

Derfor er det muligt at skifte en turbokompressor som en indsprøjtningspumpe, en EGR-køler som et partikelfilter, en gearkasse som en bremsecylinder.

Med REMAN-tilbuddet kan vi tage os af alle dine lastbiler, fra de mindste som Renault Trucks Master eller Renault Trucks Trafic, til de største som Renault Trucks T High. Begræns din virksomheds miljøpåvirkning med total ro i sindet.

Kontakt os

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks' produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe denne kommunikation i hver e-mail, jeg modtager.

Oplev vores sortiment

Renault Trucks Trafic (ikke i Danmark)

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off