Report

7 vigtige punkter, du skal overveje, når du skifter til elektriske lastbiler

Elektromobilitet

Renault Trucks E-Tech range

For at hjælpe transport- og distributionsvirksomheder med at foretage overgangen til elektromobilitet med fuldstændig ro i sindet, er her 7 vigtige punkter, som du skal overveje, før du træffer den endelige beslutning. De er udarbejdet af eksperter fra Renault Trucks på baggrund af omfattende feedback fra vores kunder.

 

1. TJEK AT ELEKTROMOBILITET PASSER TIL DIN VIRKSOMHED

Hvilken afstand kører dine køretøjer på en dag, skal de tilbage til depotet sidst på dagen, hvilke adgangsbegrænsninger i bymidten opererer du inden for, foretages dine leveringer om dagen eller om natten, er der offentlige tilskud til rådighed? Der er mange spørgsmål, der skal besvares, før du skifter til elektriske lastbiler. Men det er ikke noget problem, for din Renault Trucks-rådgiver kan hjælpe dig med at gennemgå det hele og rådgive dig om den elektriske lastbil, der passer bedst til dine behov.

2. VÆLG DEN RIGTIGE TYPE ELBIL

Afhængigt af den last du transporterer, lastbilens vægt, topografien, vejrforholdene, kravene til rækkevidde, batteriets opladningstid og TCO-faktorer (Total Cost of Ownership) er der flere forskellige typer af elektriske lastbiler at vælge imellem. Hver type har sit eget særlige optimale driftsscenarie, så ligesom tidligere er Renault Trucks også til rådighed for at hjælpe dig med at analysere dine specifikke anvendelsesbetingelser.

3. IDENTIFICER DEN OPTIMALE FINANSIERINGSMULIGHED

Det er helt klart, at omkostningerne ved en elektrisk lastbil uundgåeligt påvirker transportvirksomhedernes finansieringsmodeller! Men den gode nyhed er, at denne påvirkning kan opvejes ved at anvende en passende finansieringsform: standardlån, leasing/leasingkøb (LOA), finansiel leasing osv. Den sidste af disse kan også være berettiget til statstilskud.

4. BRUG DET MEST HENSIGTSMÆSSIGE BATTERIOPLADNINGSSYSTEM

Elbiler fra Renault Trucks kan meget enkelt oplades ved hjælp af en almindelig vekselstrømsudtag (for Renault Trucks Master) eller en trefaset industristikdåse (for D- og D Wide-biler). Det tager mellem seks og tolv timer, og mindre end to timer ved brug af en hurtigopladningsstation, som du kan få installeret hos dig selv af en af vores autoriserede elteknikpartnere. Alle vores lastbiler er også fuldt kompatible med offentlige ladestationer.

7 KEY POINTS TO CONSIDER WHEN SWITCHING TO ELECTRIC TRUCKS

 

5. HJÆLP DINE CHAUFFØRER MED AT TILPASSE SIG TIL ELEKTRISKE LASTBILER

Det er normalt ikke noget problem for chaufførerne at køre en elektrisk lastbil, og de fleste af dem er meget glade for overgangen til elbiler. Ikke desto mindre er vores eksperter til rådighed for at yde specialiseret støtte på områder som f.eks. øko-kørselsteknikker for at optimere batteriets rækkevidde (blid acceleration, regenerativ bremsning osv.).

6. INDRETNING AF DIN ELEKTRISKE LASTVOGN

Afhængigt af din planlagte anvendelse af lastbilen leverer Renault Trucks førerhuset og chassiset til dit opbygningsværksted, som kan installere det udstyr og tilbehør, du har brug for, uanset om det er køleanlæg, kran eller en affaldsbil. Igen, vi er altid her for at hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning og den rigtige serviceleverandør.

7. FÅ MAKSIMAL LEVETID AF DINE BATTERIER

Dette sidste punkt er afgørende i den daglige drift af enhver transportvirksomhed: Enhver elektrisk lastbil skal levere fuld effekt, uanset batteriets alder. Derfor garanterer Renault Trucks-kontrakterne, at køretøjets batterier vil bevare op til 80 % af batteriets energikapacitet (for D E-Tech og D Wide E-Tech-serierne) i hele kontraktens driftsperiode. Og det er noget, som ingen anden producent kan tilbyde!

7 key points to switch to electric trucks teaser

Download tjeklisten, og gør dig klar til at skifte til Electric!

Set canonical URL
Off