Transport solution

Tømmertransport- i skove og på vej med samme effektivitet

Distribution

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Skovbrugstransporter kræver et køretøj, der er velegnet til at køre både på ujævnt underlag i skoven og på åben vej. Renault Trucks' trælastbiler og serviceydelser er både robuste og effektive. Vores rådgivere kan vejlede dig, når du skal vælge de mest hensigtsmæssige muligheder til din aktivitet.

Vælg en robust lastbil for at sikre optimalt præstationsniveau og sikkerhed

Lastning af træ i skoven og transport af træet er en vanskelig opgave, der undertiden udføres under vanskelige forhold. Det kan være vanskeligt at komme til lastningsområdet, da vejene eller stierne er smalle og i dårlig stand. Den transporterede last er ofte meget tung og besværlig. Robusthed er en vigtig egenskab for dine lastvogne. Når du kører offroad i lastområdet, vil alle dit køretøjs tekniske egenskaber være yderst nyttige.

Renault Trucks K XTREM 6x4-traktoren har en lastekapacitet på op til 34 tons og en totalvægt på op til 120 tons (GCW - Gross Combination Weight). Den er specielt udviklet til situationer med høj intensitet. Chassiset er udstyret med forstærkede stringers, paraboliske 4-bladede fjedre og et skjold af 100 % stål med beskyttede forlygter.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Renault Trucks K's høje frihøjde (op til 33 cm) og 32° angrebsvinkel samt dens mindre førerhus gør det lettere at køre i skoven.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Chaufførens placering i førerhuset er ideel for at sikre fremragende udsyn omkring køretøjet. Der er også flere kørehjælpemidler til rådighed, f.eks. et manuelt speeder, som kan være meget nyttigt for at undgå rystelser ved kørsel i ujævnt terræn. På stejle veje, som føreren måske skal køre med fuld last, er Optibrake-motorbremsen den bedste på markedet og vil være til stor nytte. Den vil øge effektiviteten og sikkerheden for både lastbilens last og dine chauffører.

Crane placing loggs on a trailer

Bagakslens lastekapacitet kan gå op til 32 tons, så du kan installere den kran, du har brug for, og chassiset er klar til at blive udstyret med platformskranudstyr. Det har alle de nødvendige tilslutninger til styring af kranen (kontakter og skærmvisning), kranstøtteplader (fra 20 til 40 tons/meter) og har flere frie pladser til montering af stativer.

Vores Renault Trucks K-model i aktion i Cameroun

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger

De forhold, som trætransporten foregår under, kan være særligt krævende for dine køretøjer, især med hensyn til bremser og affjedring. Kvaliteten af Renault Trucks' originale dele sikrer høj ydeevne og lang levetid. Dit arbejdsredskab vil derfor være tilgængeligt i længere tid.

Når en del skal udskiftes, tilbyder Renault Trucks nye originale Renault Trucks-dele, men har også en alternativ løsning: sin standardudvekslingsservice. Som en del af dette program bliver originale dele renoveret og testet på en dedikeret fabrik, inden de kommer tilbage på markedet. De har samme ydeevne og funktioner som nye dele og har en toårig garanti (dele og arbejdsløn). Ved at bruge genbrugte dele kan du reducere dit vedligeholdelsesbudget og bidrage til den cirkulære økonomi og til princippet om bæredygtig udvikling.

For bedre at kunne foregribe vedligeholdelse og minimere køretøjets nedetid tilbyder Renault Trucks desuden personlige vedligeholdelsesplaner, der udarbejdes i samarbejde med dig i overensstemmelse med dine behov for loggetransport. Dit budget kan således planlægges, kontrolleres og fordeles over hele den kontrakt, du vælger, og det kan være tidsforskudt i hele kontraktens løbetid. Det betyder også, at du kan beholde dine køretøjer i længere tid takket være den regelmæssige vedligeholdelse af høj kvalitet, som mærket tilbyder. For at øge køretøjernes tilgængelighed kan du også gøre brug af Renault Trucks' mobile værksteder, hvor teknikere kommer direkte til din arbejdsplads for at inspicere dine køretøjer.

Finansiering af dine biler

Din kontakt er der for at hjælpe dig gennem finansierings- og forsikringsfaserne. Som professionel inden for sektoren kender de til de mange begrænsninger i forbindelse med skovbrugstransport og kan tilpasse kontraktbestemmelserne til  dine behov. De kan f.eks. basere kontraktens varighed på tid frem for kilometertal - da sidstnævnte generelt er ret lavt og ikke særlig repræsentativt for skovbrugskøretøjer. Alle disse løsninger vil bidrage til at bevare din lånekapacitet og dit cashflow.

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og få tilsendt et personligt tilbud. 

Andet indhold, der kan interessere dig

RENAULT TRUCKS T - SKOTLAND - T RAPSON

Set canonical URL
Off