Report

Hvordan finansierer man en elektrisk lastbil?

#JoinTheGoodMove

Elektromobilitet

4min
Renault Trucks E-Tech range

Hvor meget koster en elektrisk lastbil? Er den dyr? Renault Trucks besvarer alle dine spørgsmål om de reelle omkostninger ved at drive et elektrisk køretøj.

 

Hvordan køber og finansierer jeg mit eldrevne lastbil?

Komplet lastbil (lastbil + batterier)
  Lease og bruge den
 

FINANSIEL LEASING

Ønsker du den fulde brugsret til lastbilen uden at binde din likviditet, så er Finansiel Leasing løsningen.

Du har faste månedlige betalinger

med mulighed for en fleksibel betalingsplan.

Din lastbil figurerer i balancen og ved udløb 

af leasingkontrakten henviser du en køber til lastbilen.

FULL SERVICE LEASING

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse.

Ingen søvnløse nætter. For du lejer lastbilen. Reparation

og vedligeholdelse er inkluderet i kontrakten, så du

slipper for at bekymre dig om det. Alt dette for én fast,

fradragsberettiget månedlig betaling. Ved aftalens

udløb returnerer du ganske enkelt lastbilen til os.

 

#SWITCHTOELECTRIC

Vi ved, at en af hindringerne for vores kunder for at "skifte til el" er prisen på lastvognen og virkningen på deres overordnede forretningsmodel. Vi forstår, at vi er nødt til at støtte dem med finansielle løsninger, der er tilpasset deres behov. For at gøre det muligt for deres kunder at gennemføre deres energiomlægning uden problemer tilbyder Renault Trucks Financial Services en række finansieringsmuligheder, og det er vigtigt at drøfte dem meget tidligt i købsprocessen. De finansielle løsninger kan variere fra land til land, afhængigt af lokale regler og bestemmelser. I Danmark er der to tilbud til rådighed alt efter dit specifikke behov og brug:

  • FINANSIEL LEASING:

    Ønsker du den fulde brugsret til lastbilen uden at binde din likviditet, så er Finansiel Leasing løsningen. Du har  faste månedlige betalinger med mulighed for en fleksibel betalingsplan. Din lastbil figurerer i balancen og ved udløb  af leasingkontrakten henviser du en køber til lastbilen.

  • FULL SERVICE LEASING Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen søvnløse nætter. For du lejer lastbilen. Reparation og vedligeholdelse er inkluderet i kontrakten, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt dette for én fast, fradragsberettiget månedlig betaling. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastbilen til os

Renault Trucks Master E-Tech

Kontakt Renault Trucks Financial service

Jeg accepterer, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at vurdere de indsendte oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil kunne behandle min anmodning.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i hver eneste e-mail, jeg modtager.
Set canonical URL
Off