Report

Hvordan finansierer man en elektrisk lastbil?

Elektromobilitet

4min
Renault Trucks E-Tech range

Hvor meget koster en elektrisk lastbil? Er den dyr? Renault Trucks besvarer alle dine spørgsmål om de reelle omkostninger ved at drive et elektrisk køretøj.

 

Hvordan køber og finansierer jeg mit eldrevne lastbil?

Komplet lastbil (lastbil + batterier)
  Lease og bruge den
  Med en finansiel leasingaftale kan du eje lastvognen ved kontraktens udløb eller returnere den Med en operationel leasingaftale returnerer du lastvognen ved kontraktens udløb

 

#SWITCHTOELECTRIC

Vi ved, at en af hindringerne for vores kunder for at "skifte til el" er prisen på lastvognen og virkningen på deres overordnede forretningsmodel. Vi forstår, at vi er nødt til at støtte dem med finansielle løsninger, der er tilpasset deres behov. For at gøre det muligt for deres kunder at gennemføre deres energiomlægning uden problemer tilbyder Renault Trucks Financial Services en række finansieringsmuligheder, og det er vigtigt at drøfte dem meget tidligt i købsprocessen. De finansielle løsninger kan variere fra land til land, afhængigt af lokale regler og bestemmelser. I Danmark er der to tilbud til rådighed alt efter dit specifikke behov og brug:

  • Finansiel leasing:Kunden beslutter sig for at lease sin elbil og kan ved kontraktperiodens udløb vælge at returnere bilen eller købe den mod betaling af dens restværdi.
  • Operationel leasing: Kunden vælger at lease sit el-køretøj og returnerer det blot ved kontraktperiodens udløb.

Omkostningerne ved et elbil skal undersøges som en helhed, idet det er de samlede omkostninger ved ejerskab snarere end købsomkostningerne, der skal tages i betragtning. Det er meget økonomisk at drive det: det kræver kun få vedligeholdelsesoperationer, og brændstofforbruget er meget lavt. I mange lande er der også statstilskud eller skattefordele, f.eks. ekstra afskrivninger, som bør tages i betragtning.

Renault Trucks Master E-Tech

Kontakt vores finansielle konsulenter

Jeg accepterer, at Renault Trucks, når du sender denne formular, gemmer og opbevarer mine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at vurdere de indsendte oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil kunne behandle min anmodning.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i hver eneste e-mail, jeg modtager.
Set canonical URL
Off