Transport solution

Betontransport: håndtering, planlægning og øget rentabilitet for dine leverancer

Bygge og anlæg

5min
renault trucks c concrete truck

Betontransport skal overholde meget specifikke krav. Ud over at du har brug for en pålidelig og manøvredygtig betonbil, skal du effektivt transportere så meget beton som muligt på så kort tid som muligt. Renault Trucks er der for at hjælpe dig med sine produkter og tjenester, der er specielt udviklet til betontransport.

Øg rentabiliteten for dine betonblanderbiler

En cementblanderbil er ikke som alle andre lastbiler. Den betragtes i lige så høj grad som en maskine som et transportmiddel. Hvis den skal være rentabel, skal den transportere så meget beton som muligt. For at kunne gøre det skal den være så let som muligt. Derfor bruger Renault Trucks chassisdesignet fra C-serien, så den blander efter eget valg kan monteres på den, og din nyttelast kan være så høj som muligt. Med Renault Trucks C XLOAD tilbyder Renault Trucks den letteste 8x4-cementblanderbil med dobbelte baghjul på markedet (UTAC-certificeret).

kg Dette er taravægten af vores Renault Trucks C XLOAD 8x4

Et usædvanligt let chassis, hvortil du kan tilføje en cementblander på 7,5-8 m3. Da du kan få plads til mere cement ved hver kørsel, kan du øge antallet af daglige kørsler eller antallet af byggepladser, der leveres til, og dermed reducere dine omkostninger og øge din rentabilitet.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Reducer byggetiden for dine cementblanderbiler

Cementblanderbiler er særligt komplekse med hensyn til konstruktion. Renault Trucks hjælper dig med at konfigurere din vogn i overensstemmelse med dine behov, så den kan leveres inden for den bedst mulige leveringstid. Chassiset på Renault Trucks C-modellerne kan udstyres med særlige blanderudstyr i henhold til karrosseribyggernes anbefalinger:

  • Der kan være plads til kraner i tilfælde af pumpetromler
  • Bagmotorstræk med høj kapacitet til betonpumper
  • Opbevaringsområder designet til optimal lastfordeling

Alt dette gør karrosseribyggernes arbejde lettere og har en direkte indvirkning på byggetiden, hvilket betyder, at køretøjerne er meget hurtigere tilgængelige. For at gøre tingene endnu enklere tilbyder Renault Trucks også muligheder, der er specielt designet til at passe til tromler fra markedets to største producenter. Dette sikrer en kortere byggetid og en perfekt kompatibilitet mellem chassiset og den valgte cementblander.

 

Robuste og pålidelige køretøjer til din transport af beton

Før de forlader vores fabrikker, gennemgår lastbilerne kvalitetskontrol for at sikre robusthed og pålidelighed. Renault Trucks C-modellerne har flere fordele, så chaufførerne kan levere til alle byggepladser - selv de mest vanskelige steder at komme til:

  • En angrebsvinkel på 24°.
  • En frihøjde under tanken på op til 440 mm
  • En kort venderadius
  • En Optidriver Xtended gearkasse med to ekstra langsomme gear og en offroad-tilstand, der gør det lettere at køre med tunge belastninger og på ujævnt underlag

Administrer din flåde i overensstemmelse med dine behov

Som operatør af betontransport er du mere opmærksom på motortimer end på køretøjets kilometertal. Derfor er vores køretøjer udstyret med timetællere, så du ved præcis, hvor længe de har været i drift. Disse data kan føres tilbage til Optifleet. Denne smarte flådestyringstjeneste vil vise sig at være yderst nyttig til at planlægge dine kørsler på en nem og effektiv måde. Takket være den løbende mulighed for geosporing kan du anvende ændringer direkte og advare dine chauffører, hvis deres køreplan ændres, eller hvis du har brug for at få udført noget andet på en byggeplads. Du kan også overvåge lastbilens brug ved at spore specifikke data: brændstofforbrug (i liter eller som en procentdel af den tid, der bruges på vejen) på vejen og under kraftudtag, tid brugt ved lav hastighed med motoren tændt, og hvor godt chaufførerne har tendens til at forudse. Dette er en nyttig mulighed for at sikre, at du får mest muligt ud af dine lastbiler og dine chauffører.

Forbedre dine køretøjers oppetid

Hvis din virksomhed ledes efter mottoet "hellere sikre end at fortryde", så er Renault Trucks' personlige vedligeholdelsesplan Predict perfekt for dig! Den kombinerer det bedste fra teknologi og menneskelig indgriben. Ved købet vil dine lastvogns tekniske data blive integreret i en digital platform, der regelmæssigt analyserer dem og sender advarsler til din rådgiver. Sidstnævnte vil informere dig om eventuelle vedligeholdelsesarbejder, der skal udføres, og vil fastsætte en aftale, der forstyrrer din virksomheds daglige aktiviteter mindst muligt. På den måde kan du øge dit køretøjs driftstid og undgå uforudsete nedbrud.

 

Optimering af driftsomkostningerne

Betontransport er en unik aktivitet, og det er Renault Trucks helt klar over. Vores teams står til rådighed for at støtte og rådgive dig med hensyn til finansiering og vedligeholdelse af køretøjer - så du kan holde dine omkostninger under kontrol.

Reducer vedligeholdelsesomkostningerne

Inden for betontransport bliver køretøjerne ofte udsat for et alvorligt pres, og de mekaniske dele kan lide under dette. For at reducere vedligeholdelsesomkostningerne tilbyder Renault Trucks et bredt udvalg af standard eXchange-dele: Vi erstatter brugte dele med certificerede originaler, som vi selv har renoveret. Disse dele opfylder de samme krav som nye dele og er omfattet af en toårig garanti (dele og arbejdskraft) til en lavere pris. En god forretning for din økonomi, dine lastvogne og miljøet.

Tilpas din finansiering

Du kender dit fag, og det gør vi også. Renault Trucks' rådgivere er klar over dine begrænsninger og er der for at støtte dig. De vil foreslå det finansieringstilbud, der passer bedst til hver af dine cementblanderbiler. Vores finansieringstilbud er fleksible og tager højde for byggetiden. Ligeledes er finansieringsplaner og løbetider tilpasset det lave kilometertal, der normalt registreres i denne branche. Målet vil altid være det samme: at optimere driftsomkostningerne og øge rentabiliteten af din aktivitet.

 

Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi drøfte dine behov og sende dig et personligt forslag.

Set canonical URL
Off