Transport solution

Køletransport: effektiv levering af friske eller frosne varer

Distribution

Elektromobilitet

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Transport af friske eller frosne varer kræver præcis temperaturkontrol i overensstemmelse med krav om sporbarhed og hygiejne. Renault Trucks opfylder disse behov med et stort udvalg af kølebiler og lastbiler og services, der er specielt udviklet til køletransport. Vores professionelle teams står til rådighed for at støtte og rådgive dig, så du kan optimere din rentabilitet og kende dine omkostninger.

Køretøjer, der passer til dine behov for køletransport

Den første måde at sikre større rentabilitet ved levering er at bruge en kølelastbil, der passer perfekt til dine og dine kunders behov. Med andre ord skal du transportere så mange varer som muligt, samtidig med at du bevarer en fremragende manøvredygtighed. Derfor tilbyder Renault Trucks et stort udvalg af forskellige akselafstande, der dækker alle længder af opbygninger - uanset om det er til fødevare-detailhandlen med Renault Trucks Master og dens platformkabine eller til levering af friske varer med Renault Trucks D-serien, der har markedets bredeste akselafstand. Renault Trucks' eksperter vil hjælpe dig med dit valg, så du kan finde den konfiguration, der passer bedst til dit behov: sidstnævnte chassis vil være brugertilpasset, så det er indrettet korrekt efter behov. Vi leverer chassiser, der svarer til den nøjagtige konfiguration af det bestilte køretøj, samt en dedikeret hotline-service. Dette er med til at forkorte leveringstiden i opbygningsprocessen.

Det er meget nemmere at købe en lastbil med Renault Trucks.

Oplev vores udvalg af Renault Trucks: D, D Wide, T og Master

Når det drejer sig om køletransport, er vores køretøjer kompatible med alle typer køleanlæg monteret af chassisopbyggere - herunder 100% elektriske enheder som Frigoblock (Thermoking) og Eco-Drive. Vores Renault Trucks D-serie kan prale af en motor med en kraftudtag bagtil på op til 650 Nm til at drive elektriske generatorer, og vores DTi 8-motor er udstyret til at rumme Frigoblock Inverter®-el-generatorer. Vores originale batterier garanterer en fremragende drift af køleaggregatet.

Det betyder, at dit arbejdsredskab er tilgængeligt, når du har brug for det, og er effektivt.

Sikrer effektive leverancer

Takket være deres reducerede bredde og med en af de bedste venderadiusser på markedet, tilbyder vores køretøjer nem manøvredygtighed. Det gør det til en leg at navigere gennem smalle eller overbelastede gader for godschauffører.

Reducerer og foregriber immobilisering af køretøjet

En immobiliseret lastbil betyder færre leveringer og dermed et indtægtstab. På baggrund af vores erfaring og knowhow er vi i stand til at levere de mest pålidelige køretøjer til dig. Vores Start&Drive-vedligeholdelseskontrakter er til rådighed for at støtte dig og sikre maksimal tilgængelighed af dit køretøj, samtidig med at de tilpasses dine specifikke behov for køletransport. For at hjælpe dig endnu mere har vi iværksat Predict-service. Dette vedligeholdelsestilbud er baseret på en centraliseret, tilsluttet platform, der behandler data, der vedrører dine lastbiler. En kontraktansvarlig står for forebyggende vedligeholdelse af køretøjet og normal slitage for at forhindre potentielle stop. Når nedetid er uundgåelig, planlægger din kontakt værkstedsarbejdet, så det har så lille indvirkning på din daglige kørsel som muligt.

m Reduceret venderadius for at gøre manøvreringer nemmere for vores Renault Trucks D-serie

Sikkerhed for chauffører

For at sikre, at leveringerne sker til tiden, er chaufførens sikkerhed og komfort af afgørende betydning.

  • For at undgå ulykker, når chaufførerne stiger ind eller ud af deres køretøjer, er vores lastbiler udstyret med skridsikre trin og ergonomiske trepunktshåndtag.
  • Med aktiv sikkerhed er der flere systemer til at hjælpe chaufføren og forebygge ulykker - f.eks. advarsler om vognbaneskift og automatisk nødbremsning.

 

Reducer din miljømæssige påvirkning

Interessenterne i forsyningskæden søger i stigende grad at reducere deres miljøpåvirkning. For at gøre energiomlægningen lettere inden for køletransport har Renault Trucks udviklet D WIDE CNG-lastbilen, som kører på naturgas. Den fås som 4x2, 16 eller 19 tons eller som 6x2 på 26 tons og er udstyret med automatisk Allison-gearkasse, som er perfekt egnet til by- og regional kørsel. Renault Trucks tilbyder en løsning, der er udviklet sammen med Carrier, hvor køleaggregatet kører på gas. Sidstnævnte er forbundet til en særlig rack med fire flasker og kan således fortsætte med at køle, selv efter at køretøjet er slukket.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

Når det gælder T-serien, har Renault Trucks også udviklet et partnerskab med Avril - en virksomhed, der har skabt Oleo100, et alternativt og bæredygtigt brændstof fremstillet af fransk raps. Dette er et ægte alternativ til standardbrændstof, der reducerer CO²-emissionerne med 60 % og partikelemissionerne med 80 %. Desuden er det 100 % biologisk nedbrydeligt.

Den 100 % elektriske Z.E.-serie

Vores Z.E.-serie er særligt velegnet til behov for køletransport, samtidig med at den reducerer din kørsels miljømæssige aftryk. Vores Renault Trucks Master Z.E. er 100 % elektrisk, hvilket betyder, at denne lastbil er perfekt til at tilbagelægge de sidste kilometer og til at få adgang til miljøzoner. Du er velkommen til at kontakte os og tale med en ekspert, og få personlig rådgivning i forhold til dit kørselsbehov.

Få mere at vide om vores produkter og services

Renault Trucks D

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off