Transport solution

Hvilken let erhvervskøretøj skal du vælge til leveringer?

Distribution

5min
Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master Red EDITION, der fås som varevogn, chassis eller platformchassis afhængigt af dit anvendelsesområde, er designet til at gøre chaufførernes hverdag i bymiljøet lettere og sikre, at leverancerne er rentable. Mere om fordelene nedenfor.

Renault Trucks Master Red EDITION kan tilpasses til dine behov

Uanset hvilke begrænsninger der er tale om, kan Renault Trucks Master opfylde dine forretningsmæssige behov. Du kan vælge mellem mere end 350 forskellige konfigurationer og lastepladser fra 8 til 22 kubikmeter. Afhængigt af din anvendelse fås Renault Trucks Master som forhjulstrukne eller baghjulstrukne versioner.

  • Uanset om du kører i bymiljøer eller på motorvejen, giver versionen med forhjulstræk øget køreglæde og lavere brændstofforbrug;

  • Den baghjulstrukne version, der fås fra 3,5 t til 4,5 t, er perfekt til transport af tunge laster.

Hvad angår motorer, kan du vælge mellem 7 dieselmotorer med mellem 110 og 180 hk. Hvis dine køretøjer tilbagelægger færre kilometer pr. tur og retur, eller hvis du skal køre i LEZ-zoner (zoner med lave emissioner), kan du vælge Renault Trucks E-Tech Master 100 % elektrisk, som har en rækkevidde på 200 km og har samme ydeevne som dieselvarianter.

De 150 og 180 hk forhjulstrukne varevogne med forhjulstræk kan også udstyres med AMT (automatiseret manuel transmission). Denne automatiserer koblingens tilkobling, frakobling og gearskiftefunktionerne. Den kan betjenes automatisk eller manuelt, hvilket giver en reel fordel i byen, fordi den reducerer brændstofforbruget ved at optimere gearskiftet for at undgå for lave eller for høje motorhastigheder og udjævne variationer i motorhastigheden. Det er også en fordel på vejen, fordi føreren til enhver tid kan skifte AMT til manuel tilstand for at få mere fart på, f.eks. ved overhaling. Desuden er AMT proaktiv og tilpasser sig vejens topografi, køremåden og førerens reaktioner (f.eks. ved nødbremsning).

Som førende i branchen har vi indgået tætte partnerskaber med mange karrosseribyggerier. Det betyder, at uanset om det er en platformkabine eller en chassiskabinevariant, kan en Renault Trucks Master tilpasses fuldt ud til din aktivitet for at gøre din hverdag lettere.

froid

 

Gør pakkehåndtering enkel og sikker

Renault Trucks Master er en varevognsversion og er designet til at gøre af- og pålæsning nemmere og mere sikker. Køretøjet er udstyret med adgangsgreb i læsseområdet, på sidedøren og bagdøren. Det er også lettere at komme ind og ud takket være et trin bagtil med en højde på 436 mm fra jorden. De bageste og sidelæssedragere er også så lave som muligt (fra 542 mm bagtil og 499 mm i siden). Bagdørene kan åbnes og låses i 180° eller 270°, alt efter behov. Håndteringen af pakker bliver mere sikker takket være LED-belysningen i lasteområdet og alarmen med antiløftefunktion.

En ekstra anti-indtrængningsalarm sikrer pakkerne, mens køretøjet står stille. Volumetriske alarmer og perimeteralarmer advarer også i tilfælde af et problem.

Levere sikkert

Dine chauffører er bundet af betydelige begrænsninger, især når de arbejder i byen. Renault Trucks Master har teknologien til at forbedre chaufførens sikkerhed i et trangt miljø. Med hensyn til aktiv sikkerhed er Renault Trucks Master som standard udstyret med ESP stabilitetskontrol og AEBS aktiv nødbremseassistent. Den kan også udstyres med et vognbaneassistentsystem (også i tilfælde af stærk vind), bakke-startassistent og parkeringsassistentkameraer og -sensorer for og bag.

master distribution

Hvad angår passiv sikkerhed, er et af de største problemer, når man foretager leverancer i byen, de blinde vinkler. Renault Trucks Master's indvendige bakspejl er af typen "vidvinkelspejl" for at omgå dette problem. Alle bakspejle kan også være udstyret med en "blindvinkeladvarsel", der lyser op for at advare føreren om genstande eller personer, der befinder sig i de døde vinkler. Endelig er Renault Trucks Master meget manøvredygtig takket være sin reducerede totalbredde og en venderadius, der er en af de bedste på markedet.

Drag fordel af vores dedikerede specialistnetværk

Vores netværk er specialiseret i HCV- og LCV-applikationer. Vores eksperter kender dit forretningsområde, dine krav og udfordringer og kan hjælpe dig med at finde de(t) køretøj(er), der passer bedst til din virksomhed. Takket være vores partnerskaber med førende karrosseribyggerier kan vi også hjælpe dig med at designe en skræddersyet LCV, der opfylder dine krav perfekt.

Vores assistance døgnet rundt betyder, at du kan fokusere på din virksomhed. Vi tilbyder også en personlig vedligeholdelsesplan og en servicekontrakt, der er tilpasset til brugen af dine køretøjer. Du kan nyde godt af en 2-årig garanti på reservedele og arbejdskraft, hvilket betyder, at du kan arbejde med fuldstændig ro i sindet.

Vi er også her for at støtte dig med specialiserede forsikrings- og finansieringstjenester i forbindelse med køb, leasing og forsikring af din Renault Trucks Master. Med Renault Trucks Financial Services kan vi tilbyde dig en vedligeholdelses- og servicekontrakt, finansiering og forsikring i den samme samlede tilbudspakke.

Tøv ikke med at kontakte os for at få personlig support.

Jeg accepterer, at Renault Trucks, når du sender denne formular, gemmer og opbevarer mine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at vurdere de indsendte oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil kunne behandle min anmodning.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i alle de e-mails, jeg modtager.
Set canonical URL
Off