Services

Optimering af køretøjets samlede ejeromkostninger

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

START & DRIVE KONTRAKTER

Med sit udvalg af skræddersyede vedligeholdelseskontrakter er Renault Trucks med dig i hele køretøjets levetid, så du kan stole på, at dit arbejdsredskab er maksimalt tilgængeligt over tid. Hver kontrakt, der er gyldig fra 2 til 7 år og op til 250.000 km årligt, er tilpasset til dit køretøjs behov i henhold til hver enkelt model og aktivitetsområde. Der findes fire kontrakttyper, som opfylder ethvert behov.

contrats

 

TILVALGSPAKKER TIL PERSONLIG TILPASNING AF DIN KONTRAKT

Alle Start & Drive-kontrakter kan fås i op til 6 optionspakker, der passer til den nødvendige mængde vedligeholdelse i henhold til hver situation og behov, der dikteres af hver periode i dit køretøjs livscyklus:

 • Top up-pakke
 • Pakke med lovpligtige krav
 • Vision-pakke
 • Forberedelsespakke
 • Pakke til bugsering
 • Pakke til bagklap

Kontakt din autoriserede Renault Trucks-værksted for at få et tilbud, der dækker alle mulige behov,

 

HJÆLP TIL BUGSERING

Renault Trucks Financial Services tilbyder en omfattende, pålidelig og brugervenlig assistance, der sikrer din og dine chaufførers tryghed i tilfælde af nedbrud eller bugsering.

 • Tilgængelig døgnet rundt og 7 dage om ugen i hele Europa.
 • Bugseringsassistancepakken er tilgængelig som en option i henhold til vilkårene i Start & Drive-vedligeholdelseskontrakterne, men er også tilgængelig for kunder uden disse kontrakter.

UDVIDET BUGSERINGSASSISTANCE I sin "udvidede" version dækker garantien for bugsering assistance alle chaufførydelser såsom transport, indkvartering eller hjemtransport.

 

FINANSIERINGSLØSNINGER: EN OMFATTENDE OG KONKURRENCEDYGTIG LØSNING

Finance

Renault Trucks Financial Services tilbyder flere finansieringsformler for køretøjer og karrosseridele samt forsikrings- og servicekontrakter, der dækker alle køretøjets komponenter (inklusive hjælpeudstyr).

Vi tilbyder f.eks. en dedikeret alt-i-en finansiel leasingløsning, der giver dig fuld kontrol over din TCO (Total Cost of Ownership) uden ubehagelige overraskelser. Vores rådgivere står til rådighed for at hjælpe dig med at vælge den mest hensigtsmæssige løsning.

STANDARDKREDIT Dine tilbagebetalinger fordeles over en forudbestemt periode og afskrives på balancen.

LEASE KREDIT Salgsprisen inklusive moms er fuldt ud dækket af finansieringen. Efter den sidste afbetaling kan du blive ejer af køretøjet for restværdien.

FINANSIEL LEJE Lejebeløbet beregnes i forhold til brugslængden (fastsat i forhold til dit driftsbehov). Du returnerer derefter køretøjet ved lejeperiodens udløb, når du har overholdt det forventede antal kilometer.

UDLEJNING OG TJENESTER: det omfattende tilbud Vi tager os af det hele. Det lejede køretøj optræder ikke i din balance, og de månedlige betalinger opføres som driftsudgifter. Du kan kombinere lejen med en vedligeholdelseskontrakt og forsikringsløsninger, der fastsættes i overensstemmelse med din virksomhed. Ved kontraktens udløb skal du blot aflevere køretøjet tilbage, når du har overholdt det forventede antal kilometer.

 

SIKRE DIN VIRKSOMHEDS BÆREDYGTIGHED MED VORES FORSIKRING

Renault Trucks' forsikringstilbud dækker alle risici i forbindelse med køretøjet og dets bruger/ejer samt finansielle risici. De er tilpasset din virksomheds specifikke krav for at sikre, at du nyder godt af en pålidelig og fordelagtig dækning:

 • Mulighed for at forsikre et enkelt køretøj eller en hel flåde
 • Udvidet beskyttelse mod uforudsete hændelser
 • Hurtig skadebehandling

4 HOVEDFORSIKRINGSFORMLER, DER ER TILGÆNGELIGE EFTER LAND

Finansiel tabsforsikring I tilfælde af, at dit køretøj går helt tabt, dækker denne formel forskellen mellem det samlede beløb, som dit forsikringsselskab har betalt, og den bogførte restværdi af leasingkontrakten op til værdien af den oprindelige faktura.

Offentligt ansvar Dækker skader forårsaget af tredjemand.

 

Skadeforsikring Dækker skader på køretøjet (i forbindelse med ulykker, stød, tyveri eller forsøg på tyveri, brand, skader med eller uden tredjemand), til dets faktiske markedsværdi.

Bugseringshjælp Dækker omkostningerne i forbindelse med bugsering af køretøjet i tilfælde af havari eller ulykke.

MERE END 20.000 KØRETØJER TIL RÅDIGHED MED CLOVIS-LOKATION

Renault Trucks' netværk til udlejning af erhvervskøretøjer og industrikøretøjer, Clovis Location, tilbyder dig fordelene ved en lokal service med mere end 200 udlejningssteder i Frankrig.

Clovis Location er:

 • En flåde på over 20.000 køretøjer i hele Europa.
 • Køretøjer fra 2,8 til 40 T, der er afsat til leveringsaktiviteter, herunder køling, miljø og byggeri.
 • Fagfolk med fokus på virksomhedernes specifikke forventninger.
 • Tilpasning af behovene til alle aktivitetssektorer: industri, kommuner, transport, handel, håndværk osv.

Find mere end 20.000 køretøjer til rådighed i Europa på https://www.clovislocation.com/

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte os nu.

Kontakt

Set canonical URL
Off