Transport solution

Sikker og effektiv vedligeholdelse af veje

5min
Renault Trucks D

Uanset om din aktivitet omfatter vejvedligeholdelse, snerydning, pga. nedbrud eller endda alle tre, har du brug for veltilpassede køretøjer, der er effektive og garanterer alles sikkerhed. Oplev Renault Trucks' tilbud, og få personlig støtte, der opfylder alle dine behov.

at anvende køretøjer, der er specielt konstrueret til vejvedligeholdelse

Vejvedligeholdelse kræver køretøjer med meget specifikke karrosserier. Ved at arbejde tæt sammen med karrosseribyggerne udstyrer Renault Trucks sine køretøjer på forhånd i overensstemmelse med den måde, de skal bruges på, hvilket gør karrosseribyggernes arbejde lettere og reducerer karrosseriopbygningstiden. Renault Trucks tilbyder f.eks. specifikke fejemodeller i sin D-serie, som har en tværstang og ryddede stringers for at frigøre plads til rengøringsudstyr (fejemaskine, støvsuger, blæser).

Renault Trucks D

For Renault Trucks C eller K-modellerne, der anvendes til sneplovning, har lastbilens front et særligt indhak i kølergitteret og forstærkninger til fastgørelse af kniven. For skurejere, der ikke transporterer tunge byrder, kan Renault Trucks D udstyres med en særlig kofanger af 100 % stål for at forbedre slagfastheden.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Sikre den største sikkerhed for dine medarbejdere og trafikanter

Vejvedligeholdelse indebærer, at man skal arbejde sammen med andre brugere i situationer, der nogle gange kan være ret komplicerede. Dine medarbejderes arbejdsredskab skal være tilstrækkeligt sikkert til daglig brug og for andre trafikanter. Derfor er Renault Trucks' køretøjer omhyggeligt undersøgt for at sikre et fremragende udsyn gennem forruden takket være vidvinkelspejle for og bag. D-serien kan også udstyres med "synsdøre", der har et vindue i den nederste del af sidedøren for bedre at kunne se cyklister og fodgængere. På samme måde har vi monteret visse sikkerhedsfunktioner på førerhusene som f.eks. ekstra forlygter, lyssignaler og arbejdslys.

Renault Trucks C

Administrer din flåde i overensstemmelse med dine behov

Uanset om vejvedligeholdelsen var planlagt eller ej, kan den være forbundet med visse risici. Takket være Optifleet's smarte løsning til flådestyring kan du følge alle dine køretøjer direkte via din smartphone, tablet eller computer, modtage oplysninger om kørsel eller chauffører og kontakte disse for at informere dem om andre opgaver. Optifleet giver dig også mulighed for at indsamle data om køretøjets forbrug og brug: overdrevent langsomt gearbrug, chaufførens forventningsniveau osv. Du bliver advaret i tilfælde af overforbrug og kan følge op på alle dine chauffører og deres præstationer på lang sigt via Ecoscore-værktøjet.

Optimér vedligeholdelsen af dine vejvedligeholdelsesbiler

Vælg billigere reparationer

Hvis en del af køretøjet skal udskiftes eller repareres, tilbyder Renault Trucks et alternativ til nye dele med eXchange-tilbuddet. Denne eXchange-proces består i at renovere dele ved at erstatte eventuelle slidte eller ødelagte komponenter med certificerede originale dele. De nye komponenter testes for at sikre, at de har samme ydeevne som nye dele. De nyder godt af en toårig garanti på dele, herunder arbejdskraft. Dette system er både økonomisk og miljøvenligt og indgår som en del af Renault Trucks' tilgang til bæredygtig udvikling.

Forøg køretøjets driftstid

For at sikre maksimal tilgængelighed af køretøjer har Renault Trucks lanceret en forebyggende vedligeholdelsestjeneste. Takket være Predict overvåges dine køretøjer af en digital platform, der fokuserer på specifikke punkter eller dele, der let slides. Når der er behov for en reparation, informerer systemet din rådgiver. De vil derefter kontakte dig for at planlægge vedligeholdelsesarbejdet på et tidspunkt, der forstyrrer din daglige aktivitet mindst muligt.

Planlæg vedligeholdelse af køretøjet

Lastbiler til vejvedligeholdelse og kommunale lastbiler har lange levetider. For at sikre passende præstationsniveauer på lang sigt tilbyder Renault Trucks personlige vedligeholdelsesplaner. Hver kontrakt varer 2 til 7 år og spænder op til 250.000 km om året. De tilpasses til hvert enkelt køretøj ud fra køretøjets model og anvendelse. Den kan omfatte forebyggende vedligeholdelsesoperationer for at reducere udgifterne til standsning.

Renault Trucks d

Finansiering af dine køretøjer på grundlag af deres brug

Køretøjer til vejvedligeholdelse og deres udstyr kræver ofte et stort budget. For at støtte dig bedst muligt med hensyn til finansiering tilbyder Renault Trucks flere forskellige løsninger på eller uden for balancen, alt efter hvad der er mest interessant for dig. Fra leje til lån eller afbetalingskøb - din Renault Trucks-rådgiver vil sammen med dig vurdere de bedste løsninger til finansiering og forsikring af dine køretøjer.

Set canonical URL
Off