Renault Trucks 24/7 assistance

Off
Garantie et assistance

RENAULT TRUCKS 24/7

Et netværk af eksperter besvarer dine spørgsmål i forbindelse med vejhjælp og nødreparationer. De sikrer omgående høj servicekvalitet alle ugens 7 dage, 24 timer i døgnet.

24/7 support:

Renault Trucks 24-7. Ring på tlf. (+45) 75 56 35 65

Ligegyldig hvor du befinder dig - og på hvilken tid af døgnet, kan du tilkalde hjælp, hvis du får problemer med din lastbil. Vi er kun et telefonopkald væk.  Et netværk af eksperter besvarer dine spørgsmål i forbindelse med vejhjælp og nødreparationer. De sikrer omgående en høj servicekvalitet alle ugens 7 dage, 24 timer  i døgnet. De sørger for at sende en Renault servicevogn, hvis der er brug for det.  Du vil løbende blive opdateret om status på din reparation, og du kan til enhver tid gå ind og følge status på internettet. Med Renault Trucks’ netværk får du hurtig hjælp.

Brug vores "Track your case" værktøj for at holde øje med forløbet.

renault trucks 24/7 logo

 

STYR PÅ DIN RENAULT TRUCKS 24/7 ASSISTANCE ONLINE.

Spørg din Renault Trucks 24/7 koordinator om dit 10-cifrede nummer når du første gang kontakter os og følger udviklingen af din assistance online.

Kontakt os her

Upload dit bedste billede af din lastbil. Du kan vælge .jpg eller.png format
Jeg bekræfter at jeg ved at udfylde denne formular, at Renault Trucks må gemme mine personlige data så lange tid, som det kræves for at hjælpe mig med svar på dette emne.
Jeg ønsker at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og events. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på listen over modtager af nyhedsbreve.