Transport solution

Forbedre rentabiliteten for din tankbilstransport på sikker vis

Distribution

Fjerntransport

5min
Tanker Transport Truck

Din transportvirksomhed kræver tankbiler, der optimerer din nyttelast - i betragtning af hvor tung lastbilen og udstyret er. Dine tankbiler kan bruges til at transportere flydende bulkprodukter eller farlige materialer, så et højt sikkerhedsniveau er nødvendigt for både gods og chauffører. Renault Trucks kan vejlede dig i dit valg af køretøjer og serviceydelser.

Tankbiler: optimer dine ture takket være en højere nyttelast

Uanset om du transporterer kulbrinter, flydende bulkvarer eller pulverprodukter, bør du bruge de lettest mulige lastvogne for at sikre god rentabilitet og optimere din nyttelast. Renault Trucks D WIDE (4x2 eller 6x2) eller D 4x2 har et meget let chassis og opfylder de fleste krav til tankvognstransport - uanset miljø.

meter Dette er D-seriens venderadius, som er blevet reduceret for at forbedre manøvredygtigheden.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Hvis du har brug for en større lagerkapacitet,  har vi designet Renault Trucks T Tanker. Dette er et køretøj, hvor så mange elementer som muligt er fremstillet af aluminium, hvilket betyder, at de er meget lettere:

  • Fælge
  • Brændstoftank
  • Hjulkobling

Desuden fås Renault Trucks T Tanker også i en version med lavt førerhus, som også sparer vægt, samtidig med at chaufførens komfort bevares.

Der findes også tankvognsversioner til modellerne Renault Trucks D og Renault Trucks D Wide. De har aluminiumsfælge, tilpassede brændstoftanke og et tydeligt højre længdestykke, så karrosseribyggerens pumpeudstyr kan monteres.

Kort sagt er Renault Trucks Tanker-modellerne konfigureret med henblik på en ekstraordinær nyttelast. En højere nyttelast betyder mere gods, der transporteres under hver tur, og dermed en bedre rentabilitet for dit arbejde.

Sikre sikkerheden for chauffører og gods

Hvis dine tankbiler transporterer farlige produkter, spiller sikkerhed en stor rolle i din virksomhed. For at undgå enhver risiko har Renault Trucks T Tanker mange sikkerhedsfunktioner:

  • Batteri master, let tilgængelig fra bagsiden og uden for førerhuset
  • Flammespærre på udstødningsrøret
  • Forud udstyret med en fremhævet ADR-plade med oplysninger om det transporterede gods' faretype og fareniveau
  • System til kontrol af dæktryk
  • Sæde med affjedring i længderetningen for at undgå svajning

Renault Trucks tilbyder desuden effektive kurser i kørsel for dine chauffører. Dette kursus undervises af vores eksperter som en del af Optifuel-programmet, så du ikke kun kan reducere brændstofomkostningerne med 15 %, men også handle på sikkerheden. Ved at stræbe efter at anvende effektive køreprincipper lærer chaufførerne at reducere risiko for ulykker.

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Administrer din tankflåde for at optimere leverancerne

I lyset af kundernes ønsker og de begrænsninger, der er fastsat af kørselsforhold og sikkerhed for tankskibstransporter, er det ikke altid let at optimere flådens anvendelse. Takket være Optifleet smart-løsningen hjælper Renault Trucks dig med at planlægge dine kørsler, følge op på køretøjerne, informere dig, hvis de befinder sig i en ADR-zone, og om nødvendigt tildele en opgave eller ændre en rute direkte. Med Optifleet får du desuden adgang til køretøjets tekniske data (forbrug, anvendelse) og til den samlede tid, som chaufførerne har brugt på vejen. Alle disse elementer vil hjælpe dig med at administrere din flåde på den mest rentable måde muligt for at sikre din aktivitet.

Oplev vores Optifleet-løsninger

Forøg køretøjets oppetid

Tankvognstransport er ikke et sted for uforudsete hændelser, især ikke når det drejer sig om farlige produkter. Hos Renault Trucks har vi brugt denne observation som grundlag for vores Predict-løsning - et tilbud, der omfatter nye og innovative tjenester, som gør det muligt for os at gribe ind på din lastvogn, før den overhovedet går i stykker. Hvordan fungerer det? Dine køretøjsdata gemmes på en dedikeret digital platform. Afhængigt af køretøjets brug og tilstand planlægger platformen indgreb og advarer din rådgiver. Denne vil derefter kontakte dig og aftale en tid til at udføre det nødvendige vedligeholdelsesarbejde på et tidspunkt, der passer dig, og som ikke hindrer virksomhedens drift. Du kan derfor forblive konkurrencedygtig og sikre, at dine tankbiler forbliver fuldt tilgængelige.

Finansiering af dine tankbiler til transport

Når du finansierer dine køretøjer med Renault Trucks, er du sikker på at have at gøre med fagfolk, der er helt klar over dit arbejde og evt. begrænsninger. Vores kontrakter er fleksible, tilpasser sig dine behov og opretholder din lasteevne og dit cashflow - uanset hvilken finansiering du vælger.

Kontakt os nu for at få tilsendt et tilbud og flere oplysninger om vores tilbud.

Set canonical URL
Off