Transport solution

Optimer biltransporten, og boost din rentabilitet

Distribution

5min
Renault Trucks D Wide

Biltransport kræver alsidighed, de lavest muligt samlede driftsomkostninger (TCO) og sikkerhed for både chauffører og de transporterede køretøjer. Renault Trucks opfylder alle dine krav med sine tre typer biltransportlastbiler og innovative services.

Vælg alsidige køretøjer til biltransport

Med den voksende SUV-sektor bliver de køretøjer, der skal transporteres, større og større. Din aktivitet kræver, at du hele tiden tilpasser dig og kan transportere både personbiler, SUV'er og erhvervskøretøjer. Renault Trucks D WIDE 4x2-biltransportvogn med forvogn eller trækker er en af de laveste på markedet.

CM Dette er den samlede højde på Renault Trucks D WIDE 4x2. Kabinen med fladt tag giver mulighed for at sætte en ekstra bil oven på taget.

Desuden har den to tilgængelige chassishøjder, alt efter hvilken type køretøj der skal transporteres:

  • 27,9 centimeter for standardversionen, til transport af varebiler

  • 25,4 centimeter for XLOW-versionen, til biltransport

Hvis du planlægger at køre lange distancer eller i et kuperet område, der kræver ekstra kraft, kan du vælge Renault Trucks T-modellen (4x2-version) - som også fås med et førerhus med fladt tag. Den kan udstyres med DTI 11- eller DTI 13-motorer med en effekt på mellem 380 og 520 hk. Bemærk at Renault Trucks D WIDE-modellen også fås med en DTI 11-motor og en motoreffekt på op til 430 hk.

Til regionale ture eller lokale reparationer vil Renault Trucks Master chassis-kabine (version med bugseringskøretøj) opfylde alle dine behov.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Dens robusthed og manøvredygtighed gør den ideel til mellemlange og lange distancer og gør den også velegnet til smallere og snoede veje."

Enzo Iapichino FRATELLI IAPICHINO SRL STIFTER

Sikkerheden for både chauffører og transporterede biler

Når der transporteres køretøjer, er chaufførens rolle meget mere end blot at køre. De skal læsse og losse køretøjer for hver levering. Vi har designet vores biltransportvogne med henblik på at sikre disse operationer og gøre chaufførens arbejde lettere. Derfor er vores køretøjer særligt tilgængelige:

  • To standardtrin

  • 7,6 centimeter trin for at gøre det lettere at klatre op

  • Håndtag til opstigning

  • Døre, der åbner i 90° vinkel.

Disse modeller har desuden specielt designede og praktiske opbevaringsrum uden for køretøjet til opbevaring af værktøj, der er nødvendigt for at læsse eller losse køretøjer - f.eks. stropper og værktøj til håndtering af platformen.

Chaufførerne kan nyde godt af den store førerkabine og det indre opholdsrum, der er designet til at øge komforten, med en dybde på mere end 2,13 meter. Alle betjeningselementer til den automatiske gearkasse, fartpilot og radio er inden for rækkevidde for optimal komfort. Chaufførerne kan også nyde godt af et affjedret, opvarmet sæde, masser af opbevaringsplads og en anti-indbrudsalarm for fuldstændig ro i sindet.

Der er en række kørselshjælpemidler til rådighed for at øge sikkerheden for både chaufføren og lasten - f.eks. advarsler om vognbaneafvigelse, hjælp til nødbremsning og fartpilot for at hjælpe med at sænke brændstofforbruget.

Reducer dine samlede omkostninger ved ejerskab (TCO)

På et så presset marked, der kun tillader små marginer, er din totale ejeromkostning afgørende, og Renault Trucks har flere værktøjer til rådighed til at reducere den. Vores køretøjer er udstyret med automatiske gearkasser og fartpilot samt en Fuel Economy-tilstand, der hjælper med at spare på brændstoffet. Dette kan kombineres med Optiroll, som under passende forhold kan give køretøjet mulighed for at udnytte sin egen inerti til at reducere forbruget.

Hvis du har flere køretøjer, vil vores Optifleet-løsning til smart flådestyring også være værdifuld. Ved at geo-tracke chaufføren og få tilsendt data om deres kørsel kan du planlægge leverancer på den mest optimale måde, følge op på leverancer i realtid og ændre opgaverne i overensstemmelse med kundernes behov. Optifleet giver dig mulighed for at indsamle værdifulde oplysninger om brændstofforbruget for hvert enkelt køretøj og se præcist, hvordan de bruges af chaufførerne (øjeblikkelig forbrug, forventet forbrug, standby-forbrug osv.). Du kan indstille alarmer eller iværksætte uddannelseskurser for at forbedre flådens samlede ydeevne og reducere din omkostningspris pr. kilometer. Optifleet er tilgængelig via en webportal og en smartphone applikation.

Renault Trucks D Wide

Forøg køretøjets oppetid

For en virksomhedsejer er det vigtigt at være synlig, og uforudsete begivenheder er aldrig velkomne. Med dette i tankerne har Renault Trucks udviklet en ny service: Predict. Ved at kombinere digitale funktioner og kunderelationer kan vi forudse køretøjernes slitage og planlægge de nødvendige vedligeholdelsesoperationer. En digital platform centraliserer dine lastvognsdata og advarer din rådgiver, når der er behov for vedligeholdelse, eller hvis en del skal udskiftes. Du vil derefter blive kontaktet for at planlægge det bedste tidspunkt, uden at det forstyrrer hverken dit eller dine kunders arbejde.

Biltransport: nem finansiering af dit arbejdsredskab

Her hos Renault Trucks tilbyder vi mere end bare lastbiler. Vi har også en bred vifte af services, der kan støtte dig og gøre dit daglige arbejde meget lettere. Få mest muligt ud af vores finansieringsløsninger og fleksible forsikringer, der passer perfekt til biltransport.

Kontakt vores eksperter for at få mere at vide og få et personligt tilbud.

Få mere at vide om vores produkter

Vores kundeudtalelse

Fratelli Iapichino SRL - Italien

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off