Testimonial

Renault Trucks D - Italien - Fratelli Iapichino SRL

Distribution

5min
RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

Virksomheden Fratelli Iapichino bruger en Renault Trucks D-biltransportvogn til at transportere nye og brugte biler til alle dele af Italien. Et valg, der er meget værdsat af både ledere og chauffører på grund af køretøjets lave brændstofforbrug, robusthed og komfort.

FRATELLI IAPICHINO SRL

 

2008: virksomhed grundlagt.

HJEMMESTAD: Colorno, Parma.

AKTIVITET: : Spedition og distribution af varer.

LANDE: alle dele af Italien.

14: personale, herunder 10 chauffører.

ANTAL KILOMETER: 120-130.000 km om året pr. køretøj.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL
Hvad er din virksomheds forretningsområde?

Enzo Iapichino - Fratelli Iapichino SRL er en familievirksomhed, der går i arv fra far til søn. Vi transporterer næsten udelukkende biler og arbejder med alle mærker. Under finanskrisen var der en vis stigning i mængden af brugte biler, mens nye biler blev noget forsømt. Men i løbet af de sidste to-tre år er salget af nye biler steget, og det samme gælder registreringerne, og vores forretning er igen i vækst. I 2012 begyndte vi at udvide vores flåde med købet af vores første Renault Trucks-køretøj, en Renault Premium 460, som vi købte. Siden da har den kørt 500.000 km, med 5 regelmæssige serviceeftersyn, ingen reparationer og et par liter olie hver 100.000 km... Med andre ord koster vores Renault Premium os intet i vedligeholdelse!

 

Hvilke begrænsninger er der forbundet med din aktivitet?

E. I. - Vi betjener alle dele af Italien. Vores køretøjer kører derfor på motorveje og landeveje, smalle og snoede bjergveje - der er masser af dem i Italien - samt i store byer og landsbyer. Vores køretøjer skal derfor kunne køre overalt, være manøvredygtige og pålidelige. Efter vores første positive erfaringer med Renault Premium besluttede vi os i år for at anskaffe en ny Renault Trucks D. Som andre vognmænd er vores største udgiftspost brændstof. Min bror og jeg kontrollerer derfor hver enkelt lastbils forbrug pr. kilometer. Og vi har fundet ud af, at Renault Trucks D har en fremragende gennemsnitlig ydeevne.

VIEWPOINT
FRATELLI IAPICHINO SRL - Renault trucks D

Santo Zambaldo, en Renault Trucks D-chauffør.

« Jeg starter normalt mellem kl. 6 og 7 om morgenen, afhængigt af mine leveringer, aflæsning og destination. Jeg tager ud til forhandlerne, leverer bilerne, og så kommer jeg tilbage hertil for at få et nyt læs. Vi kan se, at Renault Trucks D tilhører en ny generation. Jeg har alt ved hånden og behøver ikke længere at slippe rattet for at nå betjeningselementerne. Kabinen er rummelig med en komfortabel køje. Det er nemt at bevæge sig rundt i køretøjet, udsynet og styretøjets position er fremragende. Hvad angår sikkerhed, er kameraet et stort plus, der advarer om eventuelle farer på vejen. Den er perfekt til det arbejde, jeg udfører! »

Hvad er din mening om Renault Trucks D efter at have kørt den i flere måneder?

E. I. - De første måneder bekræfter det, vi synes om Renault Trucks' køretøjer generelt og deres kundeservice. Renault Trucks D er virkelig pålidelig.

Gearskiftet er meget stille og meget behageligt, når man kører. Chaufførerne siger endda til mig: "Enzo, det er som om, vi har en bus i hænderne!" Dens robusthed og manøvredygtighed gør den ideel til mellemlange og lange distancer og gør den også velegnet til smallere og snoede veje. Manøvrerne med lastning og losning er ukomplicerede, og den tilpasser sig alle de situationer, vi kan komme til at møde under vores missioner. Ud over min egen mening er det vores chauffører, der giver os de mest sigende tilbagemeldinger om Renault Trucks D's kvaliteter.

Og vi ønsker, at de skal være tilfredse med deres køretøjer, for det er dem, der bruger dem. De føler sig virkelig godt tilpas i førerhuset, og køjen er meget komfortabel. Kørestillingen er perfekt tilpasset til det arbejde, der skal udføres. Renault Trucks D opfører sig som en bil. Den er meget stabil i sving og har aldrig tendens til at hælde til den ene eller den anden side.

 

 

Hvordan vil du definere dit forhold til Renault Trucks-forhandleren?

E. I. - Jeg er meget tilfreds med det partnerskab, vi har etableret i løbet af de seneste måneder: Renault Trucks-repræsentanterne er altid kommet til mig, de er altid behagelige, venlige og tilgængelige. Det er en forhandler, som giver sine kunder en reel opfølgning. Han kontaktede os f.eks., så snart vi havde modtaget køretøjerne, for at forklare deres egenskaber og de nye funktioner og hjælpe os med at bruge dem under optimale forhold. Endelig skyldes Renault Trucks' præstationer hovedsagelig deres pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger: der har ikke været behov for at foretage reparationer på dem i de seneste år. Og vi er altid overraskede over det antal ekstra kilometer, som vi kan tilbagelægge med en Renault Trucks D!

 

Set canonical URL
Off