Report

Design

A designer working on a concept truck design

DESIGNET TIL AT FREMME BRÆNDSTOFØKONOMIEN

Renault Trucks vil dele sin vision for fremtiden, for derved at gøre de nyeste innovationer tilgængelig for sine kunder.

På IAA 2021 i Hannover viser Renault Trucks et designstudie til en langdistancelastbil, der retter sig mod at spare på brændstoffet. Avancerede materialer, optimeret aerodynamik og tekniske innovationer kombineres i dette køretøj, hvor der er gjort alt for at give nye impulser til forskningen i yderligere reduktion af brændstofforbruget.

“Arbejdet med CX/03 er et studie i industriel design, og ikke et studie i udseende”, understreger Hervé Bertrand, designchef hos Renault Trucks. Det nye køretøj fortsætter linjen fra fabrikkens tidligere forskningsarbejder på dette område, så som Optifuel Lab. “Ideen er at formidle essensen af Renault Trucks’ engagement på området forbrugsreduktion”, fortsætter Hervé Bertrand, “samt at sætte nye, langsigtede mål for den fremtidige forskning”. Det er baggrunden for, at hver enkelt komponent i køretøjet har sin egen, præcise funktion, som især sigter mod aerodynamik og effektivitet.

 

HOS RENAULT TRUCKS HANDLER DET OM AT INTEGRERE KUNDERNES ØNSKER TIL FREMTIDEN, HELT FRA BEGYNDELSEN VED UDVIKLINGEN AF EN NY MODEL.

De rene linjer og dynamiske former i hele vort model program, er en af de væsentlige årsager til Renault Trucks store succes på 5 kontinenter.

 

UDFORDRINGEN FOR VORES DESIGNERE ER AT KIGGE IND I FREMTIDEN OG GÆTTE HVAD DER FALDER I KUNDERNES SMAG

At udvikle fremtidens lastvogn er en meget kompleks opgave, som kræver tæt samarbejde mellem design og produktion. Hundredevis af skitser fra vor designafdeling ligger til grund for den endelige udvælgelse af fremtidens modeller. Det er ikke kun et spørgsmål om det eksterne design, men lige så meget om at få den optimale harmoni mellem eksteriør og interiør. Dette integreres så med den tekniske side for at optimere værditilvæksten i fremtidens lastvogn.

Renault Trucks Design

 

 

 

ORIGINALITETEN BAG RENAULT TRUCKS BRAND

Renault Trucks Logo on a concept truck

Originaliteten bag Renault Trucks brand

 

Renault Trucks Radiance concept truck

RADIANCE

Renault Trucks’ drømmelastbil

Med udgangspunkt i mærkets kulturelle arv og dets tre kerneværdier innovation, effektivitet og omhu, har marketing- og produktteams fra Renault Trucks designet den ideelle trækker.

Renault Trucks Hybris concept truck

HYBRYS

Renault Trucks præsenterer Hybrys: et innovativt, urbant, hybrid konceptbil

Med sit futuristiske design er Hybrys et udtryk for Renault Trucks’ vision om fremtidens bytransport. Det er også et progressivt skridt hen imod inklusion af hybridteknologier i sine produkter, der allerede er på markedet, og tilbyder alternative løsninger til diesel.

I sit produktsortiment, rettet mod lokale myndigheder og motorvejsagenturer, tilbyder Renault Trucks et unikt udvalg af motorer og alternative energiløsninger: biodiesel, naturgas, diesel/elektrisk og helt elektrisk.

Set canonical URL
Off