Transport solution

Hvilket erhvervskøretøj er bedst til fødevarevirksomheder?

Distribution

5min
froid

Med Renault Trucks Trafic og Master, der supplerer hinanden, tilbyder Renault Trucks en bred vifte af køretøjer, der er tilpasset fødevaresektoren. Afhængigt af din virksomheds størrelse og den nødvendige nyttelast kan du tilpasse din erhvervsbil til dine behov og drage fordel af tjenester, der er designet af fagfolk til fagfolk.

Food truck eller restaurant: definer dine behov

Variationen i Renault Trucks' udbud af erhvervskøretøjer giver dig mulighed for at tilpasse dit køretøj til dine behov og din aktivitet. Afhængigt af din virksomhed har du ikke nødvendigvis brug for en stor volumen, men måske i stedet et kompakt køretøj til leverancer i bymidten. Renault Trucks Trafic ville være ideel med sit kompakte design og manøvredygtighed. Men hvis du har en cateringvirksomhed, der kræver, at du transporterer store laster, vil Renault Trucks Master være bedst egnet.

Med Renault Trucks Master og Renault Trucks Trafic kan du vælge mellem 8 længder og 5 højder. De fås begge i en version med platformkabine og køleopbygning og i en klassisk varevognsversion med eller uden køleopbygning. Den tilgængelige nyttelast spænder fra op til 8,9 m3 med Renault Trucks Trafic og op til 17 m3 med Renault Trucks Master. Vi kan rådgive dig om, hvordan du tilpasser din varebil. Vælg f.eks. en køleopbygning og få en af de bedste nyttelaster på markedet, og monter den, der passer dig bedst. Alle Renault Trucks erhvervskøretøjer er designet til at gøre det lettere for opbyggere at montere og integrere et karrosseri. Vi kan også tilbyde køretøjer med opbygning, der er klar til at rulle.

Oplev vores LCV-sortiment

Ny Renault Trucks Trafic Red Edition

Renault Trucks Master

Lastning og losning af fødevarer, færdigretter eller drikkevarer er hårdt arbejde: Lasteområderne i vores erhvervsbiler er designet til at være nemme at komme til og reducere stoptid og begrænsninger ved lastning og losning. Varebilerne leveres med en eller to sidedøre.

Restaurant_delivery_with_a_trafic_red_edition

 

 

Indvendigt er alt designet til at hjælpe dig med at drive din virksomhed problemfrit: Du kan tilslutte din mobiltelefon til midterskærmen, oplade den ved at placere den på en induktionsoplader på instrumentbrættet, gøre brug af de mange opbevaringsrum, der findes inde i køretøjet, eller endda bruge arbejdsbakken på passagersædet foran.

Når det gælder kørslen, er der masser af udstyr til rådighed, som gør kørslen mere behagelig og mindre trættende: nøglefri start (fås til Renault Trucks Trafic), automatisk dobbeltkoblingsgearkasse, hastighedsregulator eller endda et visir med advarsel om blinde vinkler, som er særligt nyttigt i byerne. Med hensyn til sikkerhed har både Renault Trucks Trafic og Master adskillige kørehjælpemidler: bakkestartassistance, sensorer for og bag, advarsel om vognbaneskift eller endda en blindvinkelalarm.

Someone_filling_a_paper_in_renault_trafic

Vores Renault Trucks supportservice: ved din side hver dag

Uanset om du tilbyder catering, er restauratør, bager eller håndværker i fødevaresektoren, har du brug for, at dine køretøjer er tilgængelige, når du har brug for dem og service på forskudte tidspunkter. Det er derfor flere af Renault Trucks værksteder tilbyder udvidede åbningstider. På samme måde tilbyder vi flere tjenester, der giver dig mulighed for at styre omkostningerne i forbindelse med dit køretøj. Det gælder f.eks. vores vedligeholdelsespakker eller vedligeholdelseskontrakter, som kan tilpasses efter brugen af dit køretøj og din virksomhed. Ved at vælge en forudsigelig vedligeholdelseskontrakt får du en klar idé om de faktiske omkostninger til din erhvervsbil uden overraskelser.

Med hensyn til finansiering tilbyder Renault Trucks Financial Services alt-i-en-pakker, der omfatter finansiering, vedligeholdelse og forsikring: Så kan du styre de samlede omkostninger ved at eje dit erhvervskøretøj i hele dets levetid.

Renault Trucks Master Red Edition

Hvad med en elektrisk food truck?

Dekarboniseringen af transport er her! Flere og flere byer og byområder indfører trafikrestriktioner for konventionelle køretøjer. Det er uden at tage i betragtning, at mange udbud nu kræver dekarboniserede leverancer, og slutkunderne er i stigende grad opmærksomme på denne miljøfaktor.

I dag tilbyder vores elektriske sortiment, herunder Renault Trucks E-Tech Master, et pålideligt og rentabelt alternativ til de fleste fødevarevirksomheder. Faktisk anslår vi, at de samlede ejeromkostninger for et elektrisk køretøj er 30 % lavere end for et konventionelt køretøj! Afhængigt af dine behov fås Renault Trucks E-Tech Master i tre konfigurationer: varevogn, førerhus med platform eller chassis. Den er perfekt kompatibel med et temperaturstyret karrosseri og har en rækkevidde på op til 200 kilometer.

Renault Trucks' eksperter vil hjælpe dig med at bestemme dit nøjagtige energibehov og med at vælge og organisere din opladningsinfrastruktur baseret på dine begrænsninger. Med en vægoplader er opladningstiden kun to timer for en 80% opladning og tre timer for 100%. Med erfaring inden for elektromobilitet siden 2010 tilbyder Renault Trucks igen en række tjenester, der er specielt designet til elektriske køretøjer, og vil støtte din virksomhed med dens miljømæssige omstilling.

Oplev vores elektriske sortiment

Renault Trucks E-Tech Trafic Electric

Renault Trucks E-Tech Master Electric

Oplev vores tjenester inden for elektromobilitet

Set canonical URL
Off