Transport solution

Forbedr driften på dine bygge og anlægsopgaver

Bygge og anlæg

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

På jordflytningsanlæg er der behov for robuste og produktive køretøjer med høj nyttelast og et komfortabelt og sikkert arbejdsmiljø for chaufførerne. Renault Trucks støtter dig i dit valg af entreprenørlastbiler og tilhørende tjenester, der passer godt til din aktivitet.

Tilføj værdi til de rotationer, der udføres af dine jordflytningslastbiler

Transport af sand, jord eller sten er det første skridt, når du starter på en byggeplads. Hvis det skal være rentabelt, skal store mængder transporteres så hurtigt som muligt. Renault Trucks C og K er byggekøretøjer, der kan køre gennem byggepladser med tunge belastninger, samtidig med at de stadig viser høj ydeevne på normale veje.

Hvis du ofte arbejder i miljøer med særligt barske forhold, kan du vælge XTREM-versionen af Renault Trucks K. Dens nyttelast er øget til 34 tons med en samlet lastekapacitet på 100 tons for 6x4-holderen og op til 120 tons for 6x4-trækkeren. Renault Trucks C og K kan bære en masse på 13 tons på hver bagaksel.

Renault Trucks Master kan også være velegnet til mere lokale byggepladser, f.eks. anlægsgartnerpladser.

Maksimer de rotationer, som dine byggebiler foretager

Når vores køretøjer bliver designet, gennemgår de hårde test for at sikre fejlfri robusthed, når de skal bruges på byggepladser. Den store frihøjde giver en særlig stor angrebsvinkel for at undgå jordforbindelse og eventuelle skader på undervognen.

° Renault Trucks C og K har den bedste vinkel på markedet, og K-modellen har en frihøjde under akslen på 15 tommer og 20 tommer under tanken.

For hvert enkelt køretøj kan chassisets stringers forstærkes forskellige steder afhængigt af karrosseriet for at sikre strukturens modstandsdygtighed. For at undgå, at motoren tilstoppes, er Renault Trucks K udstyret med et cyklonisk luftfilter, der forhindrer støv i at trænge ind.

Eventuelle problemer med lastning eller køretøjer på byggepladsen kan føre til tidstab og nedsat driftseffektivitet. For at begrænse denne risiko og øge chaufførens sikkerhed har lastbilernes førerhus et fremragende udsyn. Chaufførerne kan også nemt holde øje med deres last takket være et sidetrin, der kan nås sikkert ved hjælp af styret på taget.

Renault Trucks C

Renault Trucks C og K er udstyret med adskillige kørehjælpemidler, der hjælper chaufførerne på byggepladserne:

  • Manuel accelerator til at øge motorkraften på ustabilt underlag
  • Starthjælp på bakke
  • Elektrisk og automatisk parkeringsbremse
  • Optidriver-automatgearkasse med en offroad-tilstand, der hjælper med at skifte gear ved kørsel gennem byggepladser
  • Xtended-tilstand med ekstra langsomt gear til kørsel gennem byggepladser med tunge belastninger
  • Differentialmotor blokeret med en drejeknap for at lette adgangen
  • Optibrake, den kraftigste motorbremse på markedet

Renault Trucks' køretøjer er perfekt til at køre både på byggepladser og på landevejen. Deres kraftige motorer og egenskaber på vejene sikrer høj kommerciel hastighed under transport, samtidig med at de undgår overforbrug - hvilket forbedrer din rentabilitet.

Renault Trucks C

Vælg en bygge- og anlægslastbil med et chassis, der er let at opbygge

Vores køretøjer er designet til at hjælpe din valgte bodybuilder med at opbygge kroppen nemt og hurtigt. Du kan vælge den præcise akselafstand, du har brug for, baseret på din aktivitet, og vi tilbyder også flere forskellige beslag for at gøre udstyrsmonteringen lettere for karosseribyggerne.

Køretøjernes chassis har også færdige beslag til montering af udstyr, til at føre elektriske kabler eller til at skabe kabinens grænseflade.

Flere områder under chassiset er tomme, så du kan vælge at tilføje forskelligt udstyr i overensstemmelse med det valgte karrosseri. Vi udfører alt dette arbejde i tæt samarbejde med karrosseribyggerne for at gøre deres arbejde lettere og reducere leveringstiden for dine køretøjer.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Følg op på, hvordan din flåde bliver brugt, og reducer forbruget

Som du måske har bemærket, kan brændstofforbruget på byggepladser eskalere ret hurtigt. Det skyldes oftest, at køretøjernes anvendelse ikke optimeres. Ved at vælge Optifleet, flådestyringsløsningen designet af Renault Trucks, kan du få detaljeret indsigt i dine køretøjers brændstofforbrug og forstå de faktorer, der bidrager til det. Et højt forbrug kan skyldes kørselsstil, for meget tomgangskørsel af motoren eller høje kraftudtag. Optifleet advarer dig også, hvis du overskrider en forbrugstærskel, som du har indstillet. EcoScore-modulet identificerer dine chaufførers områder, hvor der er behov for forbedringer, og tilbyder et specifikt program dedikeret til byggepladsaktiviteter.

Renault Trucks C

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger

Køretøjers og deles styrke og robusthed bliver sat på prøve, når der udføres jordarbejde. Renault Trucks tilbyder forskellige personlige vedligeholdelsespakker for at undgå ekstra omkostninger og planlægge vedligeholdelse af køretøjer. Disse planer er gennemsigtige, hurtige at gennemføre og kræver ingen langsigtede forpligtelser. Fakturering og serviceperioder er også fastlagt på forhånd. Alt vedligeholdelsesarbejde udføres på vores værksteder af eksperter, der er specielt uddannet i de teknologier og produkter, som Renault Trucks anvender. Vi bruger kun originale reservedele for at garantere kvalitet og holdbarhed for dine køretøjer.

For at reducere omkostningerne tilbyder Renault Trucks også en standardudvekslingsservice, når du har brug for at udskifte en brugt eller beskadiget del. I stedet for at bruge en helt ny del, renoverer og renoverer vi dele i overensstemmelse med en streng industriel proces og validerer hvert enkelt element inden videresalg. Den renoverede del har de samme kvaliteter og præstationsniveauer som nye dele og er desuden garanteret i to år. Over 2.000 dele er berettiget til denne service, som er mere omkostningseffektiv end nye dele, så du kan spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tilpas din finansieringsplan til dine jordbearbejdningsanlæg

For at hjælpe dig med at finansiere dine køretøjer tilbyder Renault Trucks forskellige løsninger, der passer perfekt til din jordbearbejdningsaktivitet. Vores formler tager højde for opbygningstid og aktivitetsspecifikke forhold. Vi ved for eksempel, at det årlige kilometertal inden for bygge- og anlægsarbejde generelt er ret lavt, så vi sørger for at tilpasse finansieringsplanens varighed for at optimere driftsomkostningerne. Din rådgiver vil støtte dig hele vejen igennem, når du skal vælge den bedste formel.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Jeg accepterer, at Renault Trucks opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de leverede oplysninger og for at kunne kontakte mig tilbage om dette specifikke emne. Mine data kan også overføres til Renault Trucks-partnere og distributører i forbindelse med min forespørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og begivenheder. Jeg kan til enhver tid afmelde kommunikation pr email.
Set canonical URL
Off