Transport solution

Materialetransport til en lavere pris

Bygge og anlæg

5min
Renault Trucks C

Som virksomhedsejer i bygge- og anlægssektoren skal du ofte arbejde på ujævne steder og levere materialer til steder, der er svært tilgængelige. Du har brug for robuste køretøjer med høj nyttelast, et chassis, der er tilpasset din opgave, og en service, der reducerer dine omkostninger. Renault Trucks tilbyder alt dette og hjælper dig med at vælge det udstyr, der passer bedst til dine behov.

Materieltransport: Find de bedste specifikationer til din aktivitet

Bygge- og anlægsbranchen består af mange forskellige virkeligheder. Renault Trucks tilbyder løsninger, der ikke kun passer til forskellige typer byggepladser, men også til de forskellige materialer, der transporteres - med flere mulige modeller og kombinationer. Afhængigt af dine krav til tonnage og effekt kan vi tilbyde dig fire forskellige lastbiler:

  • Renault Trucks Master 4x2 eller 4x4 (3,3 t til 7,5 t)
  • Renault Trucks D Cab 6.9 ft. 4x2 eller 4x4 (7,5 t til 16 t)
  • Renault Trucks C Cab 7,55 ft. 6x4 (18 t til 19 t)
  • Renault Trucks C Cab 8,2 ft. 8x2*6 Tridem (32 t til 80 t)
Renault Trucks Master Construction
Renault Trucks D Construction

Renault Trucks C 8x2*6 Tridem blev specielt udviklet til at opfylde materialetransportbehov og til en platform-kran-konfiguration. Den er designet på grundlag af et 6x4-chassis og blev udstyret med en ekstra aksel bagtil. Den kan hæves og sænkes og er et styrende element, der giver bedre manøvredygtighed, da det reducerer venderadiussen med 15 %.

Køretøjet er lettere at håndtere end en 8x4 og har en større lastekapacitet end en 6x4.

PMR2191-dobbeltreduktionsdrevet, hvis vægt svarer til et enkeltreduktionsdrev, giver mulighed for en ekstra nyttelast på 200 kg.

Vælg det chassis, der passer bedst til dit materieltransportudstyr

For at du bedst muligt kan tilpasse chassiset eller platformen til din opgave, er Renault Trucks meget opmærksom på sit samarbejde med opbyggerne. Vores chassis er på forhånd forsynet med kroge og plader langs chassiset for at sikre samlingen og garantere den største pålidelighed. For køretøjer, hvor der skal monteres en kran, har vi allerede monteret monteringsplader, forkablet chassiset og kabinen og gjort plads på chassiset til kranens fod.

Vores standardinstallation omfatter en elektronisk chassiskontrolenhed (BBM) for at sikre kran- eller stabilisatoroperationer. Denne kontrolenhed informerer chaufføren om status for hvert enkelt karrosserielement via en skærm på instrumentbrættet. Alt dette gør opbyggernes arbejde lettere og betyder, at du kan få det chassis, du ønsker, med en kortere leveringstid.

Sikker levering af materiale på stedet

Levering af materialer til byggepladsen er ikke noget, man bør tage let på. Byggepladserne ligger ofte på ujævnt terræn, er mudrede, vanskelige at komme til, og skråningerne kan undertiden være ret stejle. Chaufførerne skal have robuste køretøjer, der er lette at håndtere.

° Dette er vinklen for Renault Trucks C Tridem, hvilket reducerer risikoen for skader under chassiset.

Kofangeren er lavet af 100 % stål, og dens frihøjde kan være op til 12,3 tommer under akslen og 17,3 tommer under brændstoftanken.

For at sikre sikkerheden på byggepladser kan chaufførerne regne med flere kørehjælpemidler på Renault Trucks C-modellerne:

  • Optidriver-automatgearkasse med en offroad-tilstand til kørsel på byggepladsen
  • Optitrack-system til forbedret motorfunktion mellem 0 og 20 miles/h
  • Manuel accelerator for at undgå stød på ujævnt underlag
  • Optibrake, den kraftigste motorbremse på markedet
  • Elektrisk og automatisk parkeringsbremse for at sikre lastningen

Under lastning og losning kan førere af grabbiler overvåge arbejdet sikkert takket være et sidetrin og et styr placeret på taget. Når chaufførerne er tilbage på vejen, kan de nyde den kvalitet og komfort, der forventes af en langturschauffør, med et rummeligt førerhus og tilstrækkelig komfort til at tilbringe flere nætter. Målet er, at chaufførerne skal kunne klare alle slags situationer og klare flere kørsler under de bedst mulige forhold.

Reducer omkostningerne ved brug

For at udnytte din virksomheds chauffører og køretøjer bedst muligt har Renault Trucks udviklet Optifleet - et værktøj til flådestyring. Ved at geo-tracke dine lastbiler og tilbagemelde kørselsdata kan du tilrettelægge dine kørsler så effektivt som muligt eller ændre dem i sidste øjeblik, hvis det er nødvendigt.

Oplev vores Optifleet-løsninger

Det er godt at håndtere uforudsete begivenheder, men det er endnu bedre at undgå dem! Renault Trucks har udviklet sin helt nye tjeneste Predict for at undgå uforudsete nedbrud og immobiliseringer. Ved at kombinere menneskelig ekspertise og digitale innovationer kan man forudse køretøjets slitage og forebygge nedbrud, før de overhovedet sker. Når en lastvogn har brug for vedligeholdelse, kontakter din rådgiver dig og bestemmer det bedste tidspunkt for et serviceeftersyn - et tidspunkt, hvor immobilisering af køretøjet er mindst generende for din virksomheds aktiviteter.

For at foregribe og sikre din opgave tilbyder Renault Trucks også personlige vedligeholdelsesplaner til faste priser. Interventionsvarigheden fastsættes på forhånd ved aftale, og alle reservedele og alt arbejde er omfattet af garantien for at sikre en lang levetid og høj ydeevne for dine køretøjer.

Find det mest hensigtsmæssige finansieringsprogram for din transport af materialer

Renault Trucks kan også hjælpe dig med at finansiere dine køretøjer. Vores finansierings- og forsikringstilbud er specielt udviklet til fagfolk inden for materialetransport og kan tilpasses din virksomheds størrelse og aktivitet - og dermed hjælpe dig med at bevare din lånekapacitet og dit cashflow. Alt efter dine behov kan du vælge leje-køb- eller finansieringsleasingløsninger. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning og for at få mere at vide om vores tilbud. Kontakt os via vfsdk@vfsco.com

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off