Transport solution

Udstyr til lokalråd: Lastbiler, der opfylder alle dine behov

Distribution

4min
Renault Trucks D Bin collection

Som kommunalbestyrelse skal du administrere affaldsindsamling, vejvedligeholdelse og kloakarbejde. På hvert af disse områder er Renault Trucks der for at støtte dig med sine perfekt tilpassede køretøjer og tilhørende tjenester, som vil gøre din hverdag meget lettere.

Administrer dine affaldsindsamlingsopgaver takket være effektive værktøjer

For at hjælpe dig med at tilpasse dit værktøj bedst muligt til dine behov for affaldsindsamling tilbyder Renault Trucks et udvalg af fem køretøjer fra 3,3 til 32 tons med mange forskellige konfigurationer og karrosserier afhængigt af dine specifikke krav. Du kan vælge en flåde af lastbiler med traditionelle motorer eller måske foretrækker du alternative energimuligheder. Renault Trucks har i mange år udviklet 26-tons affaldsindsamlingskøretøjer, der kører på naturgas, og for nylig lastbiler, der er fuldt elektriske og dermed emissionsfri. Vores lastbiler er designet, så dine medarbejdere kan arbejde sikkert og under optimale og komfortable forhold.

Renault Trucks D
Renault Trucks D

 

Da spørgsmålet om omkostninger er så vigtigt, har vi værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med at begrænse dine lastbilers driftsudgifter - takket være finansieringsløsninger, der passer perfekt til affaldsindsamling. Vi tilbyder også en flådestyringsløsning, kurser i effektiv kørsel, personlige vedligeholdelsesplaner og mange andre tjenester. Sammen med Renault Trucks' anerkendte og netværkstækkende knowhow.

Arbejd sikkert på vejene i din by takket være veltilpasset udstyr

Vejarbejder kan have mange forskellige former, men de har altid sikkerhed som fællesnævner. Uanset om du er på udkig efter en bugseringsvogn, fejemaskine eller sneplov, har vores Renault Trucks-køretøjer mange forskellige udstyr til rådighed, der passer til dine behov - og som sikrer både dine medarbejderes og andres sikkerhed.

Takket være vores mangeårige partnerskab med karrosseribyggere har Renault Trucks været i stand til at udvikle specifikke køretøjer med udstyrsudstyr, der har til formål at integrere alle de vigtige muligheder, du måtte have brug for i det daglige. Vi sørger for, at du nemt kan tilpasse alle de karrosserier, du ønsker, til vores lastbiler.

Renault Trucks C
Renault Trucks D

Fra finansiering til flådestyring, personlige vedligeholdelsesplaner og brug af originale reservedele - Renault Trucks er der hele vejen igennem for at hjælpe dig med at sikre din flådes holdbarhed og reducere dine driftsomkostninger.

Rentabilitet i dit spildevandsanlægsarbejde

Køretøjer til spildevandssystemer er særligt komplekse og dyre. Takket være chassiset, der kan rumme udstyr til spildevandsrensning, skrabning eller sugegravning, giver Renault Trucks dig mulighed for at tilpasse opbygningen efter eget valg til den bedste pris og på den hurtigst mulige tid.

Uanset om du administrerer din flåde direkte eller via en ekstern leverandør, kan vores Optifleet software til flådestyring hjælpe dig med at kontrollere de logistiske aspekter af din aktivitet, holde styr på brændstofforbruget og sikre en optimal udnyttelse af køretøjerne. Optifleet bruges til realtidsstyring af køretøjer og kan udarbejde daglige, ugentlige eller månedlige rapporter i overensstemmelse med de kriterier, du har fastsat (gennemsnitsforbrug, brug af karosserikomponenter, kørestil osv.).

Renault Trucks kan også rådgive dig i forbindelse med finansiering af køretøjer i overensstemmelse med de særlige forhold, der gør sig gældende for din aktivitet. Vi yder også støtte i hele køretøjets livscyklus takket være personlige vedligeholdelsesplaner og proaktiv vedligeholdelse og slidstyring, bl.a. takket være en innovativ service til forebyggelse af immobilisering. På den måde kan du sikre maksimal tilgængelighed for dine køretøjer og bidrage til at øge deres holdbarhed - hvilket vil gøre din investering endnu mere rentabel.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

 

Set canonical URL
Off