Transport solution

Hvilken LCV bør byggebranchen vælge?

3min
master contruction

Renault Trucks tilbyder Renault Trucks Master- og Renault Trucks Trafic-serierne, så du kan finde det perfekte lette erhvervskøretøj til dig. 11 forskellige modeller og mere end 300 konfigurationer er tilgængelige! Renault Trucks' ekspertise giver dig en skræddersyet oplevelse.

Lette erhvervskøretøjer til anvendelse i bygge- og anlægsindustrien: prioritet til rummet

Uanset om du er tømrer, snedker eller elektriker, er dit køretøj et mobilt værksted, og du skal kunne transportere dit håndværksværktøj og indrette et mobilt kontor på stedet hos din kunde. Vores fleksible sortiment betyder, at du kan vælge mellem otte længde- og fem højdemuligheder til en Renault Trucks Master eller Renault Trucks Trafic panelvogn LCV med day cab eller crew cab. Det giver op til 22 kubikmeter nyttelast.

For at gøre det nemmere at transportere lange laster kan Renault Trucks Trafic også fås med en luge under bænkesædet, som giver dig en indvendig læselængde på op til 4,15 meter. Der fås også indvendige tagbøjler for at optimere opbevaringspladsen. Du kan stå op inde i lastrummet i alle Renault Trucks Master varevogne og endda i Renault Trucks Trafic, hvis du vælger versionen med højt tag (H2). Renault Trucks Trafic kan tilpasses til din anvendelse! Indret dens interiør efter din aktivitet: bænkesæde med opbevaringsrum og indvendig stigeholder, så der er plads til alt.

Det indvendige lastrum kan være fuldt ud beklædt med træpaneler, hvilket giver elegante og vaskbare overflader med vægge og skillevægge, der er designet til optimale lastningsmuligheder. Der findes et 12-volts stik bagpå samt et LED-lys for at gøre dine operationer lettere og sikrere.

På samme måde, hvis din aktivitet indebærer transport af flere personer, fås Renault Trucks Master og Renault Trucks Trafic begge med et mandskabsførerhus med plads til op til seks personer i Trafic og syv personer i Master.

LCV til fagfolk i byggebranchen: nem adgang til bykørsel

Når du kører i byområder, skal du kunne køre og parkere nemt i byen. Renault Trucks Trafic er perfekt til dig; med sin H1-højde på mindre end 2 meter kan den køre i underjordiske parkeringshuse. Dens længde på 5 meter gør det nemt at parkere på mange steder.

Renault Trucks Trafic leaving an underground parking lot

LCV'er til anvendelse i bygge- og anlægsindustrien: håndtering og køreegenskaber skal prioriteres højt

Hvis du er murer eller tømrer, kan du være nødt til at rejse uden for byen, på veje eller til svært tilgængelige steder, og nogle gange skal du transportere tunge byrder. Du har brug for et let erhvervskøretøj med optimal nyttelast og køreegenskaber. De baghjulstrukne kassevogne og chassis-kabineversioner, der er til rådighed, vil opfylde dine krav.

Renault Trucks Master fås i versioner med forhjulstræk og baghjulstræk:

  • Forhjulstrækket giver køreglæde og brændstoføkonomi.

  • Baghjulstrækket giver dig en større lasteevne

  • Den baghjulstrukne version med dobbelthjul giver den bedste håndtering i udfordrende terræn

Med Renault Trucks Master kan du køre på byggepladsen med op til 1200 kg nyttelast.

Vores prioritet: at være til tjeneste for dig

salesman and customer shaking hands in front of Renault Trucks Trafic

 

Renault Trucks' eksperter kender dine applikationer og begrænsninger. De vil tilbyde dig tjenester, der er tilpasset med professionelle fagfolk i tankerne. Vores servicekontrakter tager hensyn til dine behov, så du kan koncentrere dig om dine aktiviteter.

Renault Trucks ekspertise giver også 2 års garanti på dele og arbejdskraft. Oplev vores finansierings- og forsikringsløsninger med Renault Trucks Financial Services. En alt-i-én-formel til at arbejde med fuldstændig ro i sindet: skræddersyede, fleksible løsninger, faste månedlige gebyrer, servicekontrakt og finansiering tilpasset dit køretøj. 24/7 assistance betyder, at du aldrig behøver at lide under nedetid i din aktivitet. En af Renault Trucks' stærke sider er vores solide netværk af 1400 serviceværksteder i hele Europa. Vi tilbyder udvidede åbningstider for at imødekomme din aktivitet og en reservedelstilgængelighed på 96 %. Få gavn af vores eksperter, uanset hvor du befinder dig, med hurtig og effektiv service.

Tøv ikke med at kontakte os for at konfigurere den perfekte lette erhvervskøretøj til dig.

Kontakt os

Jeg accepterer, at Renault Trucks, når du sender denne formular, gemmer og opbevarer mine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at vurdere de indsendte oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine oplysninger kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil kunne behandle min anmodning.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe disse meddelelser i alle de e-mails, jeg modtager.
Set canonical URL
Off