Pressemeddelelse

The Good Move - Webserie i syv dele

2min
The Good Move webserie
En rejse med hjertet for at fremme overgangen til bæredygtig transport

The Good Move - webserie i syv afsnit

"The Good Move", en rejse med hjertet for at fremme overgangen til bæredygtig transport

Hvordan kan en nøgleaktør inden for vejgodstransport - en sektor, der er ansvarlig for 7 % af CO2-emissionerne i Europa - bidrage til at begrænse den globale opvarmning? Bruno Blin, præsident for Renault Trucks, giver os et indblik og forklarer, hvordan hans virksomhed bliver organiseret og foretager væsentlige ændringer for hurtigt og drastisk at reducere sit CO2-aftryk i "The Good Move, committed to decarbonization", en webserie i syv dele har fået premiere den 8. november 2023.

"Global opvarmning er en realitet, og vi er alle individuelt ansvarlige for vores beslutninger og handlinger. Hvad betyder det for mig, som præsident for Renault Trucks, en virksomhed, der producerer lastbiler, der kører på vejene i hele verden? Dette er Bruno Blins åbningsord til webserien "The Good Move, forpligtet til dekarbonisering".

Vejgodstransport tegner sig for 7 % af de samlede CO2-emissioner i Europa, hvilket gør den til en nøglesektor i kampen mod klimaændringer. "Vi er en del af problemet, hvilket betyder, at vi har en grundlæggende rolle at spille i at løse det," siger Bruno Blin. "Fordi vi ikke længere kan være tilfredse med små skridt, har vi hos Renault Trucks givet tilsagn om at dekarbonisere vores industri og spare ressourcer, med mange konkrete handlinger, som allerede er på plads. Selvfølgelig er der stadig meget at gøre. Det er, hvad jeg ønskede at dele og dokumentere i denne serie.”

I "The Good Move, committed to decarbonization", en webserie i syv dele, møder Bruno Blin, ledsaget af en medarbejder, eksperterne: en batterigenbrugsekspert, en fabriksdirektør, en specialist inden for bylogogistik, en glaciolog samt et medlem af Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). 

De deler alle det samme ønske om i fællesskab at omfavne forandring - i praksis, og frem for alt i deres mindset. For svaret på klimaudfordringen ligger i samarbejde og innovation.

Hvert af de syv afsnit i serien udforsker et specifikt aspekt af overgangsprocessen og fremhæver Renault Trucks' forpligtelse til at fremme overgangen til bæredygtig transport. Det første afsnit af denne ugentlige serie kan nu ses her: https://www.youtube.com/watch?v=DK1fONZL6oA 

"The Good Move, committed to decarbonization" blev produceret af Régis Granet sammen med det franske bureau Alunites.

Om Renault Trucks 

Renault Trucks, der er fransk lastbilproducent, har leveret professionelle transportløsninger siden 1894, fra elektriske ladcykler og lette erhvervskøretøjer til tunge trækkere. Renault Trucks har forpligtet sig til energiomstilling og tilbyder brændstofeffektive køretøjer og et komplet udvalg af 100 % elektriske lastbiler, med en øget levetid gennem en cirkulær økonomitilgang.

Renault Trucks er en del af Volvo-koncernen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørudstyr samt industri- og marinemotorer. Koncernen leverer desuden komplette finansierings- og serviceløsninger.   Nøgletal:  9.450 medarbejdere på verdensplan 4 produktionssteder i Frankrig 1.400 salgs- og servicepunkter på verdensplan. 59.000 solgte køretøjer i 2022

For yderligere information: www.renault-trucks.dk    Helle Hartvigsen Tlf. +45 41 39 32 16 - Helle.Hartvigsen@renault-trucks.com 

 

Set canonical URL
Off