Pressemeddelelse

Renault Trucks' Diamond Echo lyser Europa op

2min
Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo lyser Europa op

Renault Trucks vil for første gang turnere i Europa med en unik 100% elektrisk lastbil. Denne Renault Trucks E-Tech T “Diamond Echo”, som har et unikt elektroluminescerende design, vil den 11. april 2024 starte ruten fra Bourg-en-Bresse fabrikken, hvor den blev produceret. Den skal køre mere end 10.000 kilometer tværs over 7 lande, og foretage over 60 stop for at møde netværket og vise fordelene inden for elektrisk mobilitet.

Renault Trucks har stor fokus på elektrisk mobilitet og tilbyder dermed en komplet række af 100% elektriske køretøjer, fra 650 kg e-cargo cykler til 44 t trækkere og anlægslastbiler. I dag starter den franske producent sin tur rundt i Europa med sin elektriske og elektroluminescerende lastbil: Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo.

  • En elektrisk lastbil med et unikt elektroluminescerende design

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo er lakeret med lys. Dette er resultatet af samarbejdet med chauffører og design- og lakeringsspecialister.

Baseret på Lumilor-teknologien, lyser malingen, som er påført af Demon Paint, op, når den udsættes for en elektrisk stimulans.  

 

  • Første Europatur med en 100% elektrisk lastbil

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo vil være den første 100% elektriske lastbil, der turnerer i Europa, fra april til juli.

Den vil dække mere end 10.000 kilometer på tværs af 7 lande, og foretage over 60 stop. Ved hvert stop vil være en mulighed for at møde netværket og demonstrere fordelene ved elektrisk mobilitet, og fremme Renault Trucks E-Tech-serien og kvaliteten inden for Renault Trucks’ netværk af eksperter.

 

Om Renault Trucks

Renault Trucks, der er fransk lastbilproducent, har leveret professionelle transportløsninger siden 1894, fra lette erhvervskøretøjer til tunge trækkere og nu elektriske e-cargo bikes. Renault Trucks har forpligtet sig til energiomstilling og tilbyder brændstofeffektive køretøjer og et komplet udvalg af 100 % elektriske lastbiler.

Renault Trucks er en del af Volvo-koncernen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørudstyr samt industri- og marinemotorer. Koncernen leverer desuden komplette finansierings- og serviceløsninger.  

Nøgletal : 9.400 medarbejdere på verdensplan 4 produktionssteder i Frankrig 1.500 salgs- og servicepunkter på verdensplan. 70.000 solgte køretøjer i 2023

 

 

For yderligere information :   Helle Hartvigsen Tlf. +45 41 39 32 16 helle.hartvigsen@renault-trucks.com 

 

 

Set canonical URL
Off