Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

31.03.2017

SKS Kraner valgte Renault Master

Driftsikkerhed og komfort

Renault Master valgt for sin driftsikkerhed og komfort”

I SKS Kraner reparerer vi alle kranfabrikater og typer, men vi har et tæt samarbejde med SWF Krantechnik i Tyskland, hvis produkter vi bygger, sælger og servicerer. Vi er vel nok den største SWF-partner i Danmark og har solgt kraner til hele Skandinavien og England.

Det er kritisk, når produktionen går i stå i en virksomhed på grund af en defekt industrikran. Det ved vi, og derfor sætter vi alt i bevægelse for at hjælpe kunden, når det sker. Vi har døgnvagt og tager hånd om kundens problemer her og nu.

Det handler ikke kun om indstilling, men også om dygtige medarbejdere, der håndværksmæssigt er klædt godt på til at varetage kundernes tarv. Vi har dygtige servicemontører, der løbende efteruddannes, og for dem er det vigtigt med driftsikre servicebiler. Vi har valgt Renault Master, fordi de indfrier vores ønsker og behov til det kørende materiel.

Vi har kørt med Renault varebiler siden 2004, og da vi for nylig stod foran en større udskiftning af vognparken, undersøgte vi markedet. Vi så på flere forskellige bilmærker og havde det oppe i virksomheden inden investeringen, men valgte igen Renault. Hvorfor skulle vi vælge ny leverandør til vores servicebiler, når vi har været godt tilfreds med Renault gennem alle årene? De har været pålidelige og driftsikre.

Renault Master har en høj grad af komfort, og chaufføren har gode arbejdsbetingelser. Montøren kan arbejde ubesværet i bilen, hvor der er fuld ståhøjde og fin plads til reoler og reservedele. Bilerne har indbygget GPS, bakkamera, vægtjusterbar chaufførsæde, nemt og manøvredygtigt styretøj, touch-skærm, DAB-radio m.m.

Der er tegnet finansiel leasing gennem Renault Trucks Financial Services A/S. Alle bilerne er med fuld serviceaftale, der også omfatter sommer- og vinterdæk, så vi kender vores omkostninger til drift af vognparken hele året”.

Adm. direktør Eno Hausner SKS Kraner

SKS Kraner A/S
Etableret: år 2000
Eno Hausner ejer i 2004.
Uddannelsesmæssige baggrund: Smed og ingeniør. Formand for KranBranchenunder Dansk Industri.
Antal medarbejdere: 11
Antal servicebiler: 8 Renault Master 165 hk, 2,3 DCI-motorer
Arbejdsområde: SWF-partner, service og reparation af alle industrikraner,løftegrej og vinduespudser-gondoler (Tractel/Secalt-partner)
Kunder: Bygge- og anlægsbranchen og erhverv- og industrikunder