Transport solution

Røgrør-tømningsmaskiner tilpasset til arbejde på kloaksystemer for at øge rentabiliteten

Distribution

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Til alle dine kloakarbejde har du brug for robuste og kraftfulde køretøjer med en optimeret egenvægt, der gør det lettere at bygge opbygningen til spildevandsskylning, skrabning eller sugegravning. Renault Trucks kan vejlede dig i dit valg og har også dedikerede tjenester til at styre din flåde under optimale forhold.

Højtryksstråler til lastbiler: Tilpas din lastbils karrosseri

Underjordiske kloakanlæg kræver, at køretøjerne har en optimal egenvægt og har tilstrækkelig kraft og drejningsmoment til at drive det nødvendige udstyr og de nødvendige pumper. Renault Trucks C-modellen er et køretøj udviklet på et robust chassis, der kan bære en nyttelast på op til 22,8 tons.

kg Dette er Renault Trucks C's egenvægt i 8x4-versionen, hvilket gør den til den letteste på markedet.

Med en maksimal effekt på 460 hk giver DTI 11-motoren dig mulighed for at køre selv det mest krævende udstyr ved hjælp af kraftudtag i motoren eller gearkassen, afhængigt af køretøjets konfiguration. Dens driftsområde giver et maksimalt drejningsmoment, der er 20 % højere end markedets tilsvarende.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks arbejder tæt sammen med sine opbyggere og udstyrer sine køretøjer, så de passer til deres behov. Chassisoverhænget kan konfigureres i intervaller på 50 mm for at undgå unødig skæring af rammeleddene. Opbyggerne har også adgang til Renault Trucks' særlige opbyggerportal, hvor de kan finde detaljerede oplysninger og chassisspecifikke opbygningstegninger. For dig betyder dette flere opbygningsmuligheder, en forenklet opbygningsproces og mulighed for kortere leveringstider.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organiser opgaver og overvåg dine hydro jetting-biler i realtid

For at udnytte dine køretøjer bedst muligt og så effektivt som muligt har Renault Trucks udviklet Optifleet, en smart flådestyringsløsning. Med dette system kan du planlægge dine ruter og visualisere dine køretøjer i realtid. Hvis der opstår en uforudset begivenhed eller en ændring i din planlægning, kan du hurtigt genansætte chaufførerne til en anden opgave. Du kan også give oplysninger om brændstofforbrug, kørevaner eller kraftudtag tilbage. Alle disse præcise og objektive oplysninger kan øge bevidstheden om brændstofforbruget og kan danne grundlag for effektiv køreuddannelse. Optifuel Training-kurser undervises af eksperter fra Renault Trucks, som vil formidle de rigtige adfærdsmønstre og vaner til dine chauffører, så de kan reducere brændstofforbruget.

Optifleet integrerer også data fra tredjeparter, så dine serviceudbydere f.eks. kan overvåge din flåde på deres egen portal eller dashboard.

Optifleet er en ægte allieret, når det drejer sig om rentabilitet og målrettet styring.

Forudse omkostninger til vedligeholdelse og immobilisering

Vedligeholdelsesarbejdet for tømningsanlæg er meget specifikt. Takket være sine personlige vedligeholdelsesplaner tager Renault Trucks sig af alle vedligeholdelses- og administrationsopgaver for dine køretøjer, i overensstemmelse med deres daglige brug. Det betyder, at du kan koncentrere dig helt om din kerneaktivitet uden at skulle bekymre dig om nedbrud. At få vedligeholdelsesarbejdet udført inden for vores netværk betyder også at få mest muligt ud af vores teams knowhow og høje standarder - og dermed sikre, at dine kommunale lastbiler holder deres oprindelige præstationsniveau.

Samtidig har Renault Trucks en ny forudsigende vedligeholdelsestjeneste til rådighed: Predict. I stedet for at blive udsat for nedbrud og potentielle immobiliseringer, giver vores service en form for foregribelse. Dine lastbilers data gemmes på en dedikeret digital platform, som nøje overvåger sliddet baseret på den faktiske brug. Hvis en komponent virker skrøbelig eller skal udskiftes, kontakter din rådgiver dig, inden den går i stykker, for at planlægge et indgreb på et tidspunkt, der hæmmer din aktivitet mindst muligt. Takket være Predict kan du drage fordel af maksimal tilgængelighed.

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger

Truckerne til rensning af afløb kan være dyre ved anskaffelsen og kræver en stor mængde vedligeholdelse. For at begrænse vedligeholdelsesomkostningerne foreslår Renault Trucks, at du bruger en eXchange-service. Dette program består i at renovere i stedet for at udskifte. Når en del af en truck er defekt, afmonterer og renoverer vi den. Før den nye del genindkøres, testes den og godkendes kun, hvis den opfylder de samme krav som nye dele. Alle komponenter, der renoveres af standard eXchange-fabrikken, er omfattet af en toårig garanti på monterede dele, inklusive arbejdsløn. Det betyder, at du kan spare på vedligeholdelse af køretøjet uden at miste i kvalitet, samtidig med at du fremmer genbrug og bæredygtig udvikling.

Vælg den bedste finansieringsmulighed for din spildevandsdrift

Hydro jetting-biler kræver store investeringer. Vores rådgivere er fuldt ud klar over alle dine begrænsninger og omfanget af din aktivitet, hvilket betyder, at de kan tilbyde dig løsninger, der opfylder dine behov til punkt og prikke. Vores finansierings- og forsikringsløsninger er fleksible og kan tilpasses til dine behov som råd.

Du er velkommen til at kontakte os for at fortælle os om dine behov og få personlig information.

Set canonical URL
Off