Transport solution

Nød- og brandtjenester: agér sikkert i ethvert terræn

Bygge og anlæg

Distribution

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

Som brandmand kan du blive tilkaldt når som helst, på alle fronter og i alle slags terræner. Renault Trucks stiller sin knowhow og sin langvarige erfaring til rådighed for dig og din branche og karrosseribyggeri for at hjælpe dig med at vælge de bedste køretøjer til udrykningstjenester (brandbil, tankbil osv.). Vi kan også rådgive dig om de tjenester, der kan hjælpe dig med at beskytte andre, samtidig med at du beskytter dig selv.

Se vores udvalg af udrykningskøretøjer

Renault Trucks har samarbejdet med brandstationer i over et århundrede. På baggrund af dette langvarige partnerskab arbejder vi tæt sammen med opbyggerne, så vi kan tilbyde dig de køretøjer, der er bedst egnet til dine krav, og som er perfekt designet til nødhjælpsindsatser. Vores Renault Trucks Master, Renault Trucks D og D WIDE, Renault Trucks C og Renault Trucks K opfylder dine krav, uanset om du bliver kaldt ud i byen, på landevejen, til skov- eller husbrande, til industrielle risici eller særlige operationer.

Brandbiler: griber hurtigt ind under alle omstændigheder

Vi ved, at du kan blive bedt om at deltage i al slags terræn. Det er derfor vigtigt for dig at have let håndterbare og kompakte køretøjer til bykørsel med en kort venderadius og et passende moment selv i de lavere gear (900 omdrejninger pr. minut for vores Renault Trucks C).

m Dette er venderadius for vores Renault Trucks D

Sikring af passende arbejdsforhold for brandmænd

For at beskytte andre mennesker bedst muligt skal brandmændene først beskytte sig selv og sikre, at forholdene er i orden. Den første fase af en indsats er at starte brandbilen! Derfor har vi designet en nøgle, der ikke kan tabes. Desuden har Renault Trucks designet de lavest mulige trin, hvilket gør det lettere for chaufføren og passagererne at komme ind og ud.

På Renault Trucks Master er det første trin kun 436 mm fra jorden.

Katell Simon Produktchef

Lastbilens sidedøre kan åbnes op til 1270 mm i bredden. Alle køretøjer leveres med tom plads på chassiset til det nødvendige udstyr, der anvendes i alle slags situationer, f.eks. vandpumper til tankbiler, belysningsudstyr eller store skæremaskiner til vejhjælp. Køretøjer til brandbekæmpelse er forudrustet med termisk beskyttelse, som beskytter brandmændene i 10 minutter ved 130 °C, hvis deres lastbil omringes af ild.

Brandmænd: Få mest muligt ud af vores mangeårige partnerskab med lokale karrosseribyggere

Dit køretøjsbehov afhænger af den opgave, du bliver kaldt ud til. Derfor er vores chassis designet til at kunne rumme den lastbil, du har brug for i alle situationer. For at imødekomme alle krav har Renault Trucks syv forskellige chassis'er, der spænder fra 3,3 til 33 tons. Det drejer sig blandt andet om varevogne til vejhjælp som Renault Trucks Master, brandbiler med høj effekt som Renault Trucks C eller K og også vores Renault Trucks D.

Vores opbyggere har adgang til Renault Trucks' opbyggerportal - et websted, hvor man kan finde følgende elementer:

  • Detaljerede tekniske informationer for alle køretøjer
  • Tegninger i målestok 1/20.
  • Monteringsvejledninger

Dette gør deres arbejde lettere og reducerer leveringstiden. Dette tætte samarbejde betyder også, at vores tilbud kan udvikle sig på baggrund af de opgaver, du får overdraget, og dine forventninger.

Foregrib vedligeholdelse af lastbiler for at undgå nedetid for køretøjer

Tilgængelighed af køretøjer og reservedele er vigtigt. For at undgå nedetid for køretøjer og undgå uplanlagte stop har Renault Trucks udviklet en ny og innovativ service. Ved at abonnere på en PREDICT-kontrakt vil dine køretøjer blive registreret på en digital platform, og deres vedligeholdelse vil blive overvåget nøje og fulgt op på. Hvis der er behov for arbejde, eller hvis en del skal udskiftes, vil din rådgiver kontakte dig og planlægge et serviceeftersyn. Vores mål er at holde uplanlagt nedetid for køretøjer på et minimum.

Reducer forbruget af dine udrykningstjenestekøretøjer

Brændstofforbruget er en stor udgift for udrykningskøretøjer. For at få bedre styr på din flåde kan du vælge at bruge Optifleet - en smart flådestyringstjeneste, som Renault Trucks tilbyder. Med den kan du lokalisere dine køretøjer i realtid og få tilsendt specifikke oplysninger om køretøjernes forbrug og chaufførernes brug. Optifleet kan tilgås via et websted eller en smartphone applikation.

Set canonical URL
Off