Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

03.06.2013

OPTIFUEL SPECIAL EDITION TIL BRUGTE LASTBILER

EN FORNUFTIG OG RENTABEL INVESTERING

Efter at have lanceret Renault Trucks’ Premium Road og Magnum Selection Edition, tilbyder Renault Trucks nu sine kunder en Optifuel Special Edition til brugte lastbiler. Renault Trucks har stor ekspertise og erfaring med brændstofbesparelser, og dette tilbud er rettet mod Premium Road Euro 5 lastbiler, hvor brugerne kan drage fordel af bedre motorydelse og samtidig holde driftsomkostningerne nede.

Optifuel Special Edition er Renault Trucks seneste tiltag på markedet for brugte lastbiler. Denne løsning kan fås til Premium Road Euro 5 lastbiler, og den specifikke Optifuel løsning gør det muligt at sænke brændstofforbruget med op til 6 % sammenlignet med Euro 4 lastbilers. Optifuel Special Edition er udstyret med en Soft Cruise Control, Cruise Control, automatisk motor start/stop samt en blokering af "power" funktionen. Optifuel Special Edition har også justerbare tagspoilere og overholder EEV-normen (Enhanced Environmentally friendly Vehicle), hvorved denne løsning lever op til de nyeste miljøkrav.

2013 vil være året, hvor der kommer ekstra mange brugte Euro 5 lastbiler på markedet. Disse er mindre omkostningstunge, da de har lavere vedligeholdelsesomkostninger, stor nyttelast, gennemprøvet teknik og et lavt brændstofforbrug. På Premium Road Euro 4 lastbiler tilbydes højere motorydelse sammen med Euro 5 (380, 430 og 460 hk) og et motormoment, som er øget til 2.200 Nm.

DXi 11 motoren, der ved hjælp af den automatiserede Optidriver+ gearkasse, den automatiske start/stop funktion, den optimerede Cruise Control samt en kølevandspumpe der kan kobles til og fra efter behov, er udviklet til at have det lavest mulige brændstofforbrug og samtidig have en bred momentkurve.

Endelig findes et bredt udvalg af løsninger fra hele Optifuel Solutions programmet til eftermontering på brugte lastbiler. Konceptet er udviklet af Renault Trucks for at hjælpe vognmændene med at nedsætte brændstofforbruget. Yderligere kan Optifuel Special Edition også udstyres med Optifleet hard- og software til realtidsregistrering af brændstofforbruget. Med Optifuel Training programmet kan chaufførerne også blive undervist i energirigtig kørsel, idet programmet er udviklet med henblik på at opnå varige brændstofbesparelser.