Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

15.11.2016

Juniorsælger til Renault Trucks varevogne

Nyoprettet stilling

Volvo Truck Center Taastrup søger en juniorsælger til Renault Trucks varevogne!. Du kommer med en relevant teknisk, kommerciel eller merkantil uddannelse, og er teknisk stærk i enten varevogne eller personvogne. Du har ikke nødvendigvis mange års salgserfaring, men du har en god fornemmelse af, at du er lavet af netop det stof, som gør en god sælger.

Du skal til en start lære vores produkter og systemer at kende. Herefter videreudvikler vi dig til sælger, så du på sigt kan opnå din egen kundeportefølje. Da du og den nyoprettede stilling skal udvikle sig sammen, er succeskriteriet at du er nysgerrig, byder ind, har en teknisk indsigt og bidrager aktivt i udviklingen af nye tiltag.

Du kommunikerer klart og tydeligt og har en rigtig god forretningsforståelse. Som person er du energisk, udadvendt og en absolut teamplayer, der brænder for at levere en god indsats.

Tag skridtet!
Du tilbydes et spændende og udviklende job i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring. Du får stor indflydelse og meget ansvar, og du skal bidrage til, at Volvo Truck Center får en endnu stærkere markedsposition. Der er basis for langsigtede planer, så hvis du motiveres af solide udfordringer, karrieremuligheder og det at arbejde for et vinderteam i en virksomhed med flereverdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Og så har vi gode personalevilkår inkl. fuld IT pakke, firmabil og sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte salgschef Claus Rieland på telefon 29 81 18 20. Vi glæder os til, at modtage din ansøgning og CV mærket ”juniorsælger” via mail hr2@volvo.com inden den 4. december, så du kan starte hos os senest 1. februar 2017.

Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo Koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med højemarkedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.