Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

12.06.2013

HELT NYT PRODUKTPROGRAM FRA RENAULT TRUCKS

DEN 11. JUNI VAR EN STOR DAG I RENAULT TRUCKS HISTORIE

Renault Trucks har draget fordel af den kommende Euro 6 norm og præsenterede den 11. juni et helt nyt produktprogram i Lyon. Det er første gang en producent har fornyet hele sit produktprogram på én gang og Volvo Group, der har investeret over 2 milliarder Euro i udviklingen, har gennemført det mest gennemgribende testprogram i Renault Trucks historie.

Eftersom et pålideligt produkt af høj kvalitet ikke udvikler sig selv, er 300 lastbiler siden 2008 blevet testet på en strækning på over 10 millioner kilometer, og har gennemgået yderligere 5 millioner timers bænktest i temperaturer fra -40°C til +60° C.

Produktprogrammet er designet og udviklet I tæt samarbejde med 50 internationale testkunder der derved har bidraget til det endelig produkt.  – Et produkt som kan generere overskud og som aldrig lader sine kunder i stikken.  Og et produkt som gør chaufførerne stolte, som samtidig passer godt på din forretning.

Renault Trucks Langdistance, T-serien.

Renault Trucks har valgt at standardisere langdistance serien og tilbyder nu et enkelt køretøj der dækker alle behov for langdistancekørsel. T-serien er designet til at tilbyde transportvirksomheder den perfekte balance mellem at holde driftsomkostninger nede, mens samtidig at yde høj komfort til chaufførerne. Det aerodynamiske førerhus, der er blevet udviklet og testet i en vindtunnel, kombinerer det lave brændstofforbrug, kendt fra Premium Road med komforten der er kendetegnet for en Magnum. Førerhuset er mere end 2,5 meter bredt er derved mere rummeligt end hidtil, og motortunnellen på kun 200 mm forsvinder i det flade gulvdesign. Den udtrækkelige overkøje kan benyttes som ekstra opbevaringsplads og med et nyudviklet førersæde designet af RECARO® for Renault Trucks, et 18 centimeters centralt placeret programmerbart display i instrumentbord der er det hidtil største på markedet, er den 85 °s døråbningsvinkel blot prikken over i´et! Chaufføren kan også yde gavn af en hel del førersikkerhedshjælpemidler såsom kurvelys, automatisk parkeringsbremse og et multifunktionelt justerbart ret.

Takket være en 12 °s hældning på forruden, når T-serien nogle af de laveste brændstofbesparelsestal på markedet med et fald på 5 % i tillæg til de nye Euro 6 normer.

Med Euro 6 DTI 11 og DTI 13 motorer, Optidriver og et helt nyt luftstyringssystem ( EACU – Electronic Air Control Unit) har T-serien hidtil usete fordele i tillæg til det faktum, at vedligeholdelsen er blevet gjort nemmere.

Når behovet opstår, kan chaufføren afrapportere teknisk data, få lokaliseret sit køretøj og drage alle fordele ved integration af Optifleet. Dette gør det nemmere for Renault Trucks´ 1600 serviceforretninger at yde den optimale service for din vognpark og derved generere overskud for din virksomhed.

Renault Trucks Distribution – D-serien.

D-serien består af 3 modeller der alle er konstrueret til at opfylde kundernes behov med forbedret ydeevne og pålidelighed. De nye DTI5 og DTI8 motorer er udviklet til, udover at opfylde Euro 6 normen, at udvide lastvognens nyttelast med en fire cylinders motor, svarende til en seks cylindres motor med samme ydeevne og trækkræft.

Som standard tilbyder Renault Trucks, automatgear der reducerer brændstofforbruget og begrænser vedligeholdelses udgifterne, ved at lade chaufførerne fokusere på deres kørsel. For kunder der ønsker at reducere brændstofforbruget yderligere, kan Optifuel og træning i korrekt kørsel, udgøre yderligere besparelser optil 15 %.

I distributionssektoren skal lastvognen kunne opfylde et specifikt behov og dette er derfor Renault Trucks tilbyder mere en 100 forskellige modeller. Når en ordre er blevet placeret kan opbyggeren få direkte adgang til alle bilens specifikationer via en webportal hvilket letter arbejdet og reducerer monteringstiden med mere end 20%.

Målet for Renault Trucks nye produktprogram har været klart: at levere et pålideligt produkt med fokus på at holde driftsomkostningerne nede, som samtidig ville gøre chaufførerne stolte. Med det nye produktprogram, og med Volvo Group bag sig, har Renault Trucks alle chancer for at vinde global markedsandel.