Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

27.05.2013

Renault Trucks på mission I Østafrika

renault Trucks har trænet 40 WORLD FOOD PROGRAMME MEKANIKERE I ØSTAFRIKA

Frivillige Renault Trucks medarbejdere uddanner 40 mekanikere

renault Trucks har trænet 40 WORLD FOOD PROGRAMME MEKANIKERE I ØSTAFRIKAFor at hjælpe World Food programme (WFP), en stor humanitær hjælpeorganisation der med succes bekæmper sult i verden, har Renault Trucks netop færdiggjort uddannelsen af 40 WFP mekanikere i Østafrika, der nu kan servicere og vedligeholde WFPs lastbiler med en større teknisk forståen.

WFPs lastbiler leverer hver dag livsvigtige forsyninger under ekstreme forhold, men et mobilt uddannelsescenter gjorde det altså muligt for de ni frivillige Renault Trucks instruktører at lære fra sig i en 6x6 Renault Kerax, der er kendt for sin robusthed og styrke.

renault Trucks har trænet 40 WORLD FOOD PROGRAMME MEKANIKERE I ØSTAFRIKAI en periode på fem måneder tilbagelagde mobilenheden en mere end 5.000 km lang rejse gennem Kenya, Burundi, Uganda, Rwanda, Sydsudan og Den Demokratiske Republik Congo.

Deltagerne var stærkt motiverede og deres tekniske viden gjorde det muligt for os at undervise på et højt fagligt niveau” f orklarer Paul Caley der var en af de frivillige der arbejdede i Uganda og Sydsudan og fortsætter ” I Uganda kunne man omsætte teori til praksis ved at arbejde direkte på en lastbil, så alle kunne, se hvordan det virkede”

Jeg havde virkelig fornemmelsen af, at jeg havde gjort et værdifuldt stykke arbejde” fortsætter Jean-Jacques Lebois, der afsluttede projektet i Den Demokratiske Republik Congo med uddannelsen af 17 mekanikere og tilføjer ”Mekanikerne var opmærksomme og interesserede, og stillede masser af spørgsmål! "

renault Trucks har trænet 40 WORLD FOOD PROGRAMME MEKANIKERE I ØSTAFRIKA At være involveret i et humanitært projekt var første gang for de frivillige. ”Oplevelsen var på én gang stimulerende og skræmmende ” indrømmer Paul Caley og fortsætter ” Jeg har aldrig før i mit liv gjort noget lignende.”

Tilbagemeldingerne fra WFPs udsendte var ekstremt positive. ”Mekanikerne var utrolig glade for at kunne få denne slags træning, og også have mulighed for at stille spørgsmål om de problemer, de på daglig basis bliver udsat for, og som de hidtil var nødt til at klare alene i marken” opsummerer Jean-François Milhaud, leder af WFP flåden.

renault Trucks har trænet 40 WORLD FOOD PROGRAMME MEKANIKERE I ØSTAFRIKAWorld Food Programme leverer fødevarer til over 90 millioner mennesker i mere end 74 lande og transporterer, ved hjælp af deres 5.000 lastbiler, mad til steder, hvor det ellers er svært at nå frem. Ved at bringe den tekniske viden til Afrika, og derved gøre de lokale

mekanikere mere selvstændige, har Renault Trucks bidraget til at sikre en nemmere hverdag. Den partneransvarlige fra WFP, Anne Kohli, kalder det et “socialt ansvarligt partnerskab”, når hun beskriver projektet. Uddannelsen af WFP mekanikerne er et godt eksempel på Renault Trucks’ engagement i humanitært arbejde, hvor lastbiler kan komme til undsætning, og denne oplevelse vil bestemt ikke blive den sidste.

 

Se World Food Programme/Renault Trucks video på YouTube:

 

Fakta om World Food Programme (WFP)

WFP er et FN-agentur som går forrest i kampen mod sult i verden blandt andet ved at transportere mad til underprivilegerede områder.

Yder hjælp til 90 millioner nødlidende

Aktive i 74 lande

En arbejdsstyrke på 11 millioner medarbejdere på verdensplan

3000 varehuse

40 skibe

60 fly

5.000 lastbiler

For yderligere oplysninger kontakt:

Marie-Louise Heidelberg - +45 41 39 32 16 – marie-louise.heidelberg@renault-trucks.com