Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Ledige Stillinger


 

29.03.2021

HR Koordinator

Har du styr på din HR-værktøjskasse, et smittende smil, og er du ikke bange for at rulle ærmerne op, så er du måske vores nye kollega i HR.

Passion er en del af vores hverdag

Vi søger en engageret HR-koordinator til vores HR- og lønteam bestående af i alt 5 kollegaer, der alle brænder for HR. Tonen er humoristisk og kollegial, samtidig med at vi arbejder seriøst og målrettet med vores opgaver i tæt samarbejde. Vi laver HR for forretningens skyld og ikke for HR’s skyld og er derfor ikke bange for at udfordre forretningen på en positiv måde.

Dit primære arbejde vil bestå i at supportere vores forretning med HR-drift og administration fra A til Z i tæt dialog med vores HR-partner og lønbogholder. Derudover vil du skulle hjælpe med rekrutteringer i begrænset omfang.

Du vil få en alsidig hverdag med driftsopgaver inden for den administrative del af HR-paletten. Opgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Onboarding og offboarding
  • Registreringer i SAP HR
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og tillæg
  • Udarbejdelse af uddannelsesaftaler
  • Løbende opdatering af procesgange og personalepolitikker

Dit arbejdssted vil være i Taastrup. Dog kan der, i meget begrænset omfang, være rejseaktivitet til vores Truck Centre i Danmark.

Læs mere og ansøg HER