Transport solution

Renovationskøretøjer til effektiv indsamling af affald

Distribution

5min
p041110

Til indsamling af affald i dit lokalområde har du brug for en flåde af køretøjer, der er tilpasset de forskellige opgaver til bykørsel i bymidte eller i industriområder. Oplev Renault Trucks' sortiment, der tilbyder fremragende arbejdsforhold for dine medarbejdere, og de relaterede tjenester, der hjælper dig med at administrere din flåde effektivt. Vi tilbyder renovationskøretøjer med benzinmotorer eller elektriske renovationskøretøjer med vores sortiment Renault Trucks E-Tech D og Renault Trucks E-Tech D Wide og Low Entry Cab.

Renovationskøretøjer: den rigtige lastbil til den rigtige opgave

Affaldshåndtering i en kommune dækker over meget forskellige situationer. Uanset om det drejer sig om indsamling i bymidten og i forstæder eller til affaldshåndtering i industriområder, er det vigtigt, at du har det rigtige køretøj, der er specielt designet til den pågældende opgave.

For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, er vi afhængige af solid erfaring og knowhow, der er anerkendt af vores kunder. Vores eksperter er i direkte kontakt med opbyggerne og har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at træffe dit valg. Til det formål har de adgang til et omfattende udvalg af diesel- og 100 % elektriske køretøjer: Renault Trucks Master og Renault Trucks E-Tech Master med chassis og førerhus og Renault Trucks D, D Wide og Low Entry Cab med diesel- og elmotor. Her er mange akselafstande og konfigurationer at vælge mellem fra en totalvægt på 3,3 til 32 tons.

Til affaldsindsamling i byer og forstæder tilbyder Renault Trucks D, D Wide og Low Entry Cab en høj nyttelast med god manøvredygtighed, fremragende udsyn og betydelige lastekapaciteter. De mange tilgængelige konfigurationer er særligt velegnede til affaldshåndtering, især 6x2*4-versionen af Renault Trucks D Wide og Low Entry Cab med en ekstra styreaksel til at hjælpe med manøvrer i bymidten.

p039861

 

Hvis din opgave er mere relateret til industriel affaldshåndtering, der kræver en højere nyttelast og kraft, er Renault Trucks C ideel til installation af aftagelige tipvogne, tipvogne til husholdningsaffald forbundet med en kran eller endda kædeportaler. Renault Trucks C har en nyttelast på op til 22,8 tons og motorer på op til 520 hk til aktiviteter med de tungeste laster.

p027419

 

Tilpas hurtigt det ønskede chassis til dit renovationskøretøj

Affaldsindsamling tager forskellige former og kræver et specifikt chassis. Renault Trucks arbejder tæt sammen med opbyggerne for at hjælpe dig med at vælge den opbygning, der passer bedst til din opgave. Køretøjerne er designet til at modtage enhver type opbygning takket være en bred vifte af konfigurationer, forborede stænger og en udkragning bagtil for hver 55 mm samt plader og beslag på rammen. Takket være disse designfunktioner og Bodybuilder Portal, en hjemmeside for opbyggere med tekniske datablade, bliver opbyggernes arbejde lettere, og den tid, det tager at bygge opbygningen, reduceres.

Renovationsbil: Gør dine ture CO2-neutrale takket være vores elektriske eller gasdrevne renovationsbiler

Vi har forpligtet os til nul-emissionskøretøjer ved at tilbyde elektriske affaldsindsamlingskøretøjer med Renault Trucks E-Tech D og Renault Trucks E-Tech D Wide og Low Entry Cab, alle 100% elektriske. Elektrisk teknologi er særligt velegnet til indsamling af husholdningsaffald. Denne opgave er ofte dyr, når det kommer til brændstof: Lastbiler overskrider regelmæssigt grænsen på 100 liter pr. 100 kilometer. Derfor giver det mening at gå over til en flåde af elektriske renovationskøretøjer, og de øgede anskaffelsesomkostninger opvejes hurtigt af besparelserne på hver tur.

Desuden anvendes disse køretøjer ofte i byer eller bycentre, hvor miljørestriktionerne er meget strengere. Ud over den reducerede CO2-udledning er de lokale myndigheder særligt ivrige efter at bruge elektriske lastbiler, fordi de er lydløse og kan bruges sent om aftenen eller tidligt om morgenen uden at forstyrre beboerne. Chauffører af elektriske renovationskøretøjer siger, at stilheden forbedrer deres kørekomfort og gør deres arbejdsforhold lettere.

100% elektriske køretøjer giver dig adgang til områder med begrænset trafik og lavemissionszoner.

p01_p037334

 

Affaldsindsamlingskøretøjer, der kører på naturgas

Vi tilbyder også køretøjer, der kører på naturgas. Mange lokale myndigheder har allerede valgt naturgasdrift til affaldsindsamling. Med en motor på 239 kW (320 hk) og en rækkevidde på op til 800 kilometer kan Renault Trucks D Wide GNV bruges i byer eller forstæder og kan bruges med samme opbygning som andre køretøjer fra vores D-serie.

til 800 pr. runde Dette er det gennemsnitlige antal stop og starter, der observeres under en affaldsindsamlingsrute.

Optimér styringen af din flåde for mere effektiv affaldsindsamling

Valget af affaldsindsamlingsruter er særligt vigtigt med hensyn til effektivitet og kan ændres regelmæssigt. Optifleet Connected Fleet Management-løsningen giver dig mulighed for at planlægge dine ture effektivt og finde ud af, hvor hver af dine lastbiler befinder sig i realtid. Hvis din opgave er udliciteret, vil softwaren gøre det muligt for din partner at indsamle og integrere data i deres eget system, uanset køretøjsmodel eller mærke.

Optifleet kan også bruges til at indsamle nøjagtige oplysninger om forbrug og brug af udstyr: brug af tipvognen, når den holder stille, brug af tomgangskørsel, antal tryk på bremsepedalen osv. Du kan også konfigurere et alarmniveau, der advarer dig i tilfælde af et køretøjs overforbrug, og vurdere dine chauffører ud fra objektive tekniske data. Du kan f.eks. indføre træning i rationel kørsel. Renault Trucks' netværk kan hjælpe dig med råd om rationel kørsel.

Affaldsindsamling: Gør det lettere for dine agenter

Under affaldsindsamlingen stiger dine medarbejdere jævnligt ind og ud af køretøjet. Derfor har vi designet køretøjer med et lavt indstigningstrin og døre, der kan åbnes 90° for at lette adgangen til førerhuset. Køretøjerne er designet til at give fremragende udsyn og korte venderadier for optimeret manøvredygtighed. For eksempel giver 6x4*2-konfigurationen mulighed for at tilføje en styreaksel bagpå, hvilket reducerer venderadiusen og er særligt nyttigt for affaldsindsamlingskøretøjer i bycentre.

Indvendigt er alt designet til at give agenterne alt, hvad de behøver for at arbejde under de bedste forhold. De rummelige førerhuse er udstyret med komfortable sæder, og versionen med dobbeltkabine kan rumme op til 7 personer. Low Entry Cab giver fremragende udsyn over smalle områder og bløde trafikanter.

Der er forskellige steder, hvor agenterne kan opbevare deres ejendele. Udenfor kan de opbevare deres arbejdsredskaber i rummene på chassiset.

Med hensyn til kørslen tilbyder vi automatgear på alle modeller og et førerhus, hvor alle betjeningselementer er let tilgængelige. For optimal sikkerhed tilbyder Renault Trucks D, D Wide og Low Entry

  • En sidedør med glas
  • Automatisk nødbremseassistance
  • Bakkestart-assistance
  • En busdør på Low Entry Cab
p041175

Reducér dine vedligeholdelsesomkostninger for din flåde af renovationskøretøjer

Køretøjer til affaldsindsamling repræsenterer betydelige investeringer. Derfor er det vigtigt at vedligeholde deres ydeevne. Vi tilbyder skræddersyede vedligeholdelsesplaner, der er tilpasset den specifikke brug af køretøjet. For eksempel vil tømningsintervaller for affaldsindsamlingskøretøjer være baseret på varighed snarere end kilometertal.

For at forebygge nedbrud og handle, før de opstår, har vi udviklet en forudsigelig vedligeholdelsestjeneste: Start & Drive Predict. Den er baseret på en digital platform, der registrerer dine køretøjers adfærd og faktiske brug. Når et indgreb er påkrævet, eller når en del skal udskiftes, advarer platformen din rådgiver. Sidstnævnte kontakter dig så for at planlægge et indgreb, før nedbruddet opstår. Det giver mulighed for optimal styring af dine køretøjer og færre uventede nedbrud.

Når en del skal udskiftes, kan Renault Trucks tilbyde dig REMAN-dele. Dette alternativ til nye originale dele giver dig mulighed for at købe dele, der er renoveret på vores specialiserede fabrik, til en lavere pris end en ny del. Når delene er renoveret, bliver de testet og kontrolleret, så de opfylder de samme krav som nye produkter, og der er to års garanti.

Finansiering og garanti af dine køretøjer og renovationsbiler

Fordi vi kender din virksomhed og de begrænsninger, der er forbundet med affaldshåndtering, kan vi hjælpe dig med finansieringen af dine køretøjer. Din rådgiver vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til finansiering og forsikring af din flåde. Alt-i-en-finansiering (køretøj, vedligeholdelseskontrakt og forsikring) giver dig mulighed for at styre omkostningerne med fuld gennemsigtighed.

Kontakt os for at høre mere.

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks' produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe denne kommunikation i hver e-mail, jeg modtager.

Oplev vores helt elektriske køretøjer og tjenester

Renault Trucks E-Tech D Electric

Renault Trucks E-Tech D WIDE Electric

Renault Trucks E-Tech Master Electric

Renault Trucks E-Tech T Electric

Renault Trucks E-Tech C Electric

Set canonical URL
Off