Transport solution

Renault Trucks elektriske erhvervskøretøjer

#JoinTheGoodMove

Elektromobilitet

5min
Master E-TECH parked and a man is walking to it

Flere og flere byer og byområder indfører miljøzoner for motorkøretøjer. Disse restriktioner gælder for private og professionelle køretøjer. For at du kan fortsætte med din virksomhed uden begrænsninger, tilbyder Renault Trucks E-Tech Master: et elektrisk erhvervskøretøj, der passer til de fleste anvendelser.

Ved at vælge en elektrisk erhvervsbil får du alle de fordele, der følger med: Statstilskud, adgang til nye markeder som natlevering eller endda mulighed for at deltage i udbud med betydelige miljøkrav.

Flåde af elektriske erhvervskøretøjer: forbedret last mile-levering

At vælge en flåde af elektriske erhvervskøretøjer betyder, at du bevæger dig i retning af dekarbonisering af din virksomhed. Som en ansvarlig virksomhed spiller du en direkte rolle i at hjælpe miljøet og planeten. I dag er elektrisk teknologi velegnet til mange formål og giver dig mulighed for at fortsætte din virksomhed uden at gå på kompromis.

Faktisk er last mile-levering perfekt til brug af elektriske køretøjer, fordi opgaverne ofte er placeret i bycentre, hvor adgangen bliver mere og mere reguleret. Derfor er det vigtigt at udvikle din flåde i overensstemmelse hermed. Elektriske erhvervskøretøjer fra Renault Trucks E-Tech-serien giver dig mulighed for at levere i zoner med "lave emissioner" og endda "nul emissioner". Takket være de elektriske motorers stilhed kan du også forlænge dine leveringstider for at øge kundetilfredsheden.

Fordelene ved elektriske varevogne

Førerkomforten forbedres markant hver dag: Det er mere behageligt og mere støjsvagt at køre i en elektrisk varebil end i en konventionel varebil. Med andre ord er kørslen meget mere behagelig og mindre stressende.

Oplev vores løsning

Vælg en bæredygtig transportløsning fra Renault Trucks 360° All-Electric-tilbuddet

Installation og vedligeholdelse af ladeinfrastrukturer til dine elektriske lastbiler

Selvstændig arbejder eller håndværker: en elektrisk varevogn produceret til dig

Renault Trucks tilbyder ikke bare én, men flere elbiler baseret på Renault Trucks E-tech Master. De forskellige mulige konfigurationer giver dig mulighed for at skræddersy dit køretøj efter dine behov, ligesom du ville gøre med et konventionelt køretøj. Der er ikke mindre end syv forskellige versioner til rådighed. Varevognen fås i tre længder og to højder, afhængigt af om du har brug for at fokusere på volumen, nyttelast eller kompakthed. Derudover tilbyder versionerne med platform-førerhus eller endda chassis-førerhus en stor nyttelast fra 1321 kg til 1594 kg (ekskl. karrosseri).

 

Den elektriske motor har en effekt på 57 kWh med et maksimalt drejningsmoment på 225 Nm. Den drives af et litium-ion-batteri med en rækkevidde på 200 kilometer, hvilket er tilstrækkeligt til de fleste behov. Denne rækkevidde kan optimeres og bevares ved at bruge dit køretøj så effektivt som muligt. Renault Trucks E-Tech Master er f.eks. udstyret med et regenerativt bremsesystem, der omdanner bremseenergien til elektricitet, som forsyner batteriet, dæk med lav modstand under kørslen og et forvarmningssystem til førerhuset, som kan indstilles til at forvarme førerhuset under opladning. 

Renault Trucks Master E-TECH parked in a neibourghood

Se hele vores udvalg af elektriske køretøjer

Renault Trucks E-Tech Master Electric

Renault Trucks E-TECH Trafic Electric

Elektrisk LCV: Skræddersyet support

Renault Trucks har været på markedet siden 2010 og har stor erfaring med elektriske køretøjer, og vores eksperter hjælper dig med dine krav fra start til slut. Vi starter med at arbejde sammen med dig om en skræddersyet diagnose for at definere dit energibehov: det vil variere afhængigt af dine forretningskrav. Derefter samarbejder vi med dig om en opladningsløsning og fastlægger den infrastruktur, du har brug for. Placeringen af opladningsinfrastrukturen og dens type er afgørende for tilgængeligheden af dit køretøj. Der er forskellige løsninger, baseret på dine begrænsninger, med hurtige opladningsmuligheder ved hjælp af jævnstrøm, der kun tager 3 timer eller 2 timer for en 80% opladning.

Med støtte fra Renault Trucks kan overgangen til elektromobilitet være rentabel for din virksomhed: Vi anslår, at de samlede ejeromkostninger for et elektrisk køretøj er 30% lavere end omkostningerne ved at eje et konventionelt køretøj.

Renault Trucks har stor erfaring med elektromobilitet og er den eneste producent, der tilbyder otte års eller 160.000 kilometers reservedels- og arbejdsgaranti for sine batterier (for 66% batterisundhedstilstand). Denne garanti er ud over de to års garanti på selve køretøjet.

Vores eksperter er alle uddannet i elektrisk teknologi. De kan hjælpe dig med at vælge det bedste køretøj til dine behov og de tjenester, der følger med. Det vil lette en positiv overgang til en elektrisk flåde af lette erhvervskøretøjer. Vi kan også hjælpe med finansieringen af dit projekt. Vi har særlige tilbud til selvstændige, og vi kan hjælpe dig med at identificere eventuelle statslige tilskud, som du er berettiget til baseret på din virksomhed og placering (f.eks. statslige eller lokale tilskud). Renault Trucks Financial Services tilbyder specialiserede forsikrings- og finansieringstjenester til elektriske køretøjer. Disse "nøglefærdige løsninger" kombinerer finansiering, forsikring og vedligeholdelseskontrakt med en garanti for batteriets ydeevne for et fast månedligt beløb. Det betyder, at du kender de reelle omkostninger ved din investering, og at du ikke får nogen overraskelser. Support er kernen i vores tilbud, og derfor hjælper vi også med installation og vedligeholdelse af ladeinfrastruktur, der er tilpasset din virksomhed.

Renault Trucks elektriske erhvervskøretøjer: De har taget springet

Kontakt vores ekspert for mere information

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Set canonical URL
Off