Testimonial

Renault Trucks D Cab 2,1 m - Spanien - Fandiño

Distribution

6min
RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO

FANDIÑO

 

Fandiño eren af de førende virksomheder inden for salg og distribution af frosne måltider i hele det nordvestlige Spanien. Hver dag leverer Jose Luis, der er sælger, produkterne i en Renault Trucks D 2,1 m med køleboks.

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
Kan du fortælle os om dit arbejde med Fandiño?

José Luis - Jeg er salgsrepræsentant og udfører mine daglige leverancer i hele Asturien ved rattet af en Renault Trucks D Cab 2,1 m. Fandino har solgt og distribueret frosne fødevarer til lokalsamfund og restauranter i næsten 60 år. Det er her i Aviles, at vi koordinerer ak aktiviteterne i vores distributionsnetværk til Asturias, Cantabria, Leon, Zamora, Valladolid osv. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, tilpasset vores kunders behov, fra hors d'oeuvres til desserter. Transport er en nøglefaktor i vores virksomhed, for vi skal kunne garantere produktkvaliteten på alle stadier i processen, hvilket betyder, at vi skal bevare kølekæden. Jeg begynder min dag kl. 7.00 om morgenen. Mine kolleger og jeg forbereder lastbilerne til leveringsrunden. Vi afbryder strømforsyningen om natten for at konservere de frosne fødevarer, forbereder vores dokumenter og tager derefter af sted på vejen. Hver uge udfører vi foruddefinerede leveringsrunder, som regel til faste kunder. Vores dag slutter omkring kl. 18 eller 19. Når vi er tilbage på hovedkontoret, læsser vi køretøjerne med ordrerne til næste dag.

 

 

Hvad gør Renault Trucks D Cab 2,1 m egnet til din aktivitet?

J.L - Køretøjet er perfekt egnet til vores behov med hensyn til manøvredygtighed, pålidelighed og robusthed. Det gør det muligt for os at planlægge vores daglige arbejde med fuldstændig ro i sindet og overholde de forpligtelser, vi har indgået over for vores kunder. Alt, hvad vi skal gøre, er at overholde serviceplanen for at undgå nedbrud, som ville forstyrre vores arbejde og forsinke leverancerne. Det giver os derfor en stor sikkerhed og tryghed. Dette køretøj overraskede mig også med sit lave brændstofforbrug, selv om jeg kører meget i byer, landsbyer og på bjergveje, hvor forbruget har tendens til at være højere.

Fandiño, der har eksisteret i de sidste 60 år, har taget fuld kontrol over hele kølekæden for at sikre produkternes kvalitet. Køretøjerne tilbagelægger mellem 60 000 og 70 000 km om året. De gør det muligt for chaufførerne at se frem til deres arbejdsdag med fuldstændig ro i sindet og overholde deres forpligtelser over for deres kunder .

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
LAVT FORBRUG

Teknologi, aerodynamik og intelligent kørsel gør det muligt at reducere brændstofforbruget betydeligt.

NEM OPBYGNING AF KARROSSERI

Flere mekaniske og elektriske bestemmelser til at lette opbygningen af karrosseriet er forudinstalleret og er designet til at tage højde for enhver form for aktivitet.

MANØVREDYGTIGHED

En reduceret venderadius, et kort frontoverhæng og et kompakt førerhus gør køretøjerne i D-serien yderst manøvredygtige

Hvordan klarer den sig i bebyggede områder og på bjergveje?

J.L - I de snoede landsbyer og landsbyer, hvor jeg kører hver dag, gør Renault Trucks D Cab 2,1 m virkelig mit liv lettere. Den er manøvredygtig, giver et godt udsyn og er let at parkere og køre på trods af sin størrelse. Den gør det også muligt for mig at køre problemfrit på travle eller overbelastede steder. Og frem for alt, hvilket er meget vigtigt, kan jeg parkere i områder, hvor adgangen kan være begrænset og vanskelig. På bjergveje gør dens rnanoecarrability kombineret med dens kraft det muligt for mig at krydse bjergpas, selv når jorden er glat om vinteren, eller når den ringer Den er også meget nem at køre, fordi alt er inden for rækkevidde. Den har en meget brugervenlig robubsed gearkasse samt flere kørehjælpemidler, såsom hjælp mod bakgearparkering, som stopper Me køretøjet og undgår at ramme andre. På bjergpasus. Me retarder sikrer, at jeg ikke behøver at bremse overskydendeNely tillader mig at køre,. total sikkerhed og willsout at blive træt.

EN OPDATERING OM...

KØLETRANSPORT I SPANIEN: EN BLOMSTRENDE SEKTOR

På grund af eksporten af frugt og grøntsager, der er i kraftig vækst, opdaterer og udvider de spanske transportvirksomheder konstant deres flåder af køretøjer med kontrolleret temperatur.

ET MARKED I VÆKST

I 2015 steg registreringen af spanske køletransportvogne og -sættevogne med 36 %. Ifølge de officielle tal fra brancheforeningen for specialiserede producenter udgjorde dette salg 40 % af segmentet. Tal, der siger meget om den gode sundhedstilstand for transport med kontrolleret temperatur på den iberiske halvø.

GENOPRETNING AF FORRETNINGEN

Der er tale om et resultat, der utvivlsomt skyldes det generelle opsving i den økonomiske aktivitet og den dominerende spanske eksport af frugt og grøntsager, som transporteres ad landevej og leveres i hele EU. Spanien er i dag den største eksportør af friske frugter og grøntsager i Europa og ligger på tredjepladsen i verden efter Kina og USA.

REFRIGERATED TRANSPORT IN SPAIN - Renault truck D
ET GUNSTIGT ØKONOMISK KLIMA

Transportvirksomhederne er blevet stimuleret af denne situation og har øget deres kapacitet og flåder for at bevare deres konkurrenceevne på det europæiske marked.

Hvordan vurderer du førerhusets komfort?

J.L - Jeg tilbringer meget tid bag rattet i min Renault Trucks D Cab 2,1 m, så for mig er komfort ensbetydende med sikkerhed, for hvis jeg er mindre træt, er jeg mere opmærksom og effektiv. Sæderne er meget komfortable. Rattets position kan justeres, især med hensyn til dybde. Hovedstøtten og armlænene kan også tilpasses til lange ture. Denne lastbil er også let tilgængelig. I mit arbejde skal vi ind og ud af førerhuset flere gange om dagen. Og når man arbejder i byområder, er der en række andre meget vigtige funktioner på lastvognen i vanskelige situationer, f.eks. nødbremsning eller god manøvredygtighed ved styring. Her kan jeg fuldt ud værdsætte ABS-systemets overlegenhed samt lastbilens vejgreb. Sammenfattende vil jeg sige, at Renault Trucks D cab 2,1 m på alle måder er en betryggende, sikker lastbil. Den er pålidelig i hverdagen og er samtidig alsidig og robust i alle situationer.

Set canonical URL
Off