Reservedelselev søges til Aarhus afdeling

Off
Vaerkstedschef

Reservedelselev søges til Aarhus filial

Reservedelselev i Aarhus

Vil du arbejde i gode rammer med alt det nyeste inden for Volvo og Renault og allerede om 2 år kalde dig reservedelsekspedient? Så er stillingen som reservedelselev hos Volvo Truck Center Aarhus måske noget for dig.

Du bruger både dit hoved og dine hænder Din nye hverdag består af en god blanding af opgaver med alt inden for varekøb, lagerarbejde, salg, logistik, tilbudsgivning og varemodtagelse. Vi sørger for, at du kommer hele vejen rundt om faget, og at du bruger det, du lærer på skolen i dit daglige arbejde og omvendt. Vi støtter op omkring dig og sikrer den gode balance mellem praktik og teori. 

Med denne udddannelse får du adgang til et jobmarked med minimal arbejdsløshed og mange interne muligheder i koncernen. Du skal i elevuddannelsen på 6 skoleophold af to ugers varighed på vores populære fagskole – Mommark – på Als. Her er du sammen med andre handelselever, der også uddannes indenfor auto-området. Under skoleforløbene indlogeres eleverne på skolen, hvor der både er kost og logi samt sociale aktiviteter. Resten af tiden er du i praktik hos os.

For at blive reservedelselev har du gennemført en af følgende uddannelser:

  • HHX
  • EUD GF2 med specialet ”handel”
  • HG, med adgang til handelsuddannelsen
  • STX/HF/HTX/EUX med 5 ugers grundforløb til handel  

Er du klar? Du kan læse mere om os på www.volvotruckcenter.dk og er velkommen til at komme forbi og hilse på os. Vi forestiller os, at du begynder i løbet af efteråret, men vi kan tilpasse det afhængig af din situation. Du søger stillingen ved at klikke på linket HER senest den 31. august 2022. Foruden et kort CV og dit seneste karakterblad ønsker vi, at din korte motiverede ansøgning indeholder svar på hvorfor du gerne vil være reservedelselev hos Volvo Truck Center Aarhus.

Har du spørgsmål? Så kontakt reservedelschef Jimmy Markvardt på telefon 87 38 28 94.

Vi glæder os til at få dig med på lastvognen!