FOCAL SYSTEMET

Off
FOCAL INSIDE System

Takket være FOCAL INSIDE-lydsystemet kan du nyde en meget mere behagelig og dynamisk lyd.

Lyden af din musik og din telefon forstærkes takket være dette system.

FOCAL JMLAB og Renault Trucks har arbejdet tæt sammen for at opnå et integreret system. Dette system giver dig en meget mere behagelig og dynamisk lytteoplevelse end med et konventionelt system, når du holder stille eller er farten.

Takket være en optimering af højttalerinstallationen udført i Frankrig og en forstærker på 2 x 55 watt RMS vil dette FOCAL INSIDE-system give en troværdig og naturlig lyd. Derudover forstærker subwooferen på 75 watt R MS de lave frekvenser og giver dermed kraftfuld lyd.

Nyd godt af et effektivt lydsystem, når du holder pause eller lytter til din yndlingsmusik.

Og vi kan gøre så meget mere. Kontakt din nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks' produkter og arrangementer. Jeg vil til enhver tid kunne afmelde denne kommunikation.