Testimonial

Renault Trucks T High - Finland - Martom Oy

Fjerntransport

4min
RENAULT TRUCKS T HIGH - FINLAND - MARTOM OY

Jani Martikainen kører hver dag rundt på Finlands veje fra nord til syd og fra øst til vest i sin Renault Trucks T High, der er kendt som "Diamant Djævelen". Med temperaturer fra -30° til +30° C er hans køretøj blevet en pålidelig, robust og sikker partner.

RENAULT TRUCKS T HIGH - FINLAND - MARTOM OY

Jeg oprettede Martom Oy i 2005 sammen med min partner Tomi Hjelt. Vi har i øjeblikket ni ansatte, herunder fem fuldtidsansatte chauffører og en anden på deltid. Vi har hovedsæde i Vantaa i nærheden af Helsinki, men vi har hverken hovedkontor, lokaler eller værksteder. Alt "magi" i vores virksomhed foregår på vejen, og min kone klarer papirarbejdet hjemmefra. Selv om jeg er uddannet mekaniker, har jeg aldrig udført dette arbejde.

Min begejstring for lastbiler fik mig ud på landevejen. Vores "djævleflåde" består af fem trækkere (Star Devil, Black Devil 666, SWE Devil osv.), herunder flagskibet Diamond Devil, Renault Trucks T High, som jeg kører. Vi har også et lettere køretøj til transport af fødevarer ved kontrollerede temperaturer. Vi arbejder som underleverandører for Rahtikeskus, hvilket giver os opgaver med at transportere alle slags varer.

Vores lastbiler tilbagelægger mellem 100.000 og 120.000 km om året, og det lette køretøj tilbagelægger 40.000 km. Vores virksomhed fører os til de fjerneste egne af Finland, og hver dag er forskellig, ligesom de varer, vi transporterer: elektronisk udstyr, industrikomponenter, fødevarer, papir og endda farlige substanser.

 

 

DIAMANTDEJENS STYRKE UNDER EKSTREME VEJRFORHOLD

For lidt over et år siden havde vi brug for at få et nyt køretøj meget hurtigt. Renault Trucks-forhandleren i Finland, som vi satte pris på efter positive erfaringer med ham, foreslog Renault Trucks T High, som virker til at opfylde vores krav.

Dette første indtryk viste sig i høj grad at blive bekræftet. Motoren med sine 520 hk gjorde det muligt ubesværet at håndtere tunge laster på alle slags underlag og i al slags vejr. Det, der overraskede mig mest, var dens kraft, som var til rådighed fra 30 000 km, hvor andre køretøjer generelt skal tilbagelægge mellem 50.000 og 60.000 km, før de når deres fulde potentiale. Under bymæssig kørsel, på åbent land eller i bakket terræn svigter den mig aldrig.

Og jeg har også bemærket, at den har et mindre forbrug end de andre "djævle" i vognparken, selv om jeg ikke er særlig let på pedalen! Hvis jeg gjorde en indsats og valgte en mere fleksibel kørestil, tror jeg, at jeg ville spare endnu mere.

5 ÅR MED HØJ YDEEVNE PÅ ALLE TYPER VEJE

 

Siden den blev lanceret i 2013 er Renault Trucks T serien blevet udvidet i Frankrig og i hele verden og har år efter år bekræftet sin styrke, sit lave brændstofforbrug og sin pålidelighed på alle typer vejbaner og på alle breddegrader. Dens modulære opbygning gør det muligt at opfylde alle transportørers behov på lange distancer, samtidig med at den giver en perfekt balance mellem kraft og brændstofbesparelser samt komfort og komfort ved kørsel og livet om bord.

Prisvindende præstationer. Lige siden prisen International Truck of the Year Award i 2015 og frem til den tyske designpris i 2018 har Renault Trucks konstant forbedret køretøjets ydeevne: DTI 13-motoren har nu fået Common Rail-insprøjtningssystemet, der giver et lavere forbrug, mens en vægtreduktion nu har øget dens nyttelastkapacitet.

FEMSTJERNET KOMFORT, FOR STØRRE SIKKERHED

Vejen er mit liv, mit "panoramakontor" og mit andet hjem. Men for at køre sikkert uden at blive træt er komfort absolut nødvendigt. Hvis jeg skulle give Diamond Devil en bedømmelse, ville det uden tøven være 10 ud af 10 for dens komfort, synlighed og køreegenskaber. Sengen passer til min store størrelse, kabinen er perfekt lydisoleret og opvarmet. Det var faktisk den første ting, jeg måtte afprøve, for da jeg tog af sted på min første opgave med Renault Trucks T, var temperaturen -32 °C! I Finland skal vi ofte klare os i ekstreme vejrforhold. Regnvejr, kulde, varme osv. Men Renault Trucks T High, min "diamant djævel", får mig altid sikkert frem til min destination, selv i de mest afsides og utilgængelige dele af vores store land.

Set canonical URL
Off