Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

08.11.2019

Renault Trucks styrker salgsafdelingen i Aalborg

Ny salgsansvarlig i Aalborg

1. november 2019 blev Renault Trucks’ salgsteam styrket med en ny medarbejder. Under ledelse af salgschef Claus Rieland skal Dennis Dalgaard Andersen varetage salget af Renault Trucks lastbiler over 16 tons.

Dennis vil primært arbejde fra Volvo Truck Center Danmark A/S i Aalborg og være i kontakt med nuværende og nye kunder i Nordjylland.

Dennis er 38 år og bor i Bælum. Han er opvokset i en vognmandsfamilie og kommer fra en stilling som kørselsleder hos KA Transport og Montage i Hadsund og har således solid erfaring fra branchen, både som chauffør og som ansvarlig for opbygninger hos KA Transport.

”Jeg har stor erfaring med opbygning af både lastbiler og trailere, og det giver mig en solid baggrundsviden. Jeg glæder mig til at arbejde med salg af Renault Trucks’ lastbiler, som jeg selv har erfaring i at køre. Jeg ser desuden meget frem til at samarbejde med kunder og kollegaer i Nordjylland”, udtaler Dennis.