Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


24.11.2014

Renault Trucks leverer T-serie nummer 10.000

Renault Trucks’ T-serie, der i september blev kåret til International Truck of the Year 2015, fortsætter sin fremgang hos kunderne. Et år efter de første T-serie blev leveret, rullede T-serie nummer 10.000 for nylig ud fra produktionen i Bourg-en-Bresse i Frankrig, og i forrige uge blev den så overrakt til den polske vognmand Trans-Man.

Renault Trucks’ T-serie, årets lastbil 2015, fortsætter sin fremgang. T-serie nummer 10.000 med Euro 6 motor produceret på Bourg-en-Bresse fabrikken i Frankrig er nu blevet leveret til polske Trans-Man.

Krysztof Mancewicz, medejer af Trans-Man, udtalte ved overrækkelsen: ”Vi var rigtig glade for at finde ud af, at vores virksomhed ville modtage T-serie nummer 10.000. Vi valgte Renault Trucks T-serie på baggrund af det imponerende lave brændstofforbrug, pålideligheden og et fremragende førerhusdesign, som sikrer vore chauffører et behageligt og trygt arbejdsmiljø.”

Olivier de Saint-Meleuc, salgsdirektør for Renault Trucks i EMEA, takkede Trans-Man for at udvise tillid til Renault Trucks: ”Jeg er meget stolt over at kunne overrække nøglerne til denne Renault Trucks T 480 High til vores polske kunde. Leveringen af T-serie nummer 10.000 er bevis på den kommercielle succes, som T-serien oplever for tiden. Kunderne sætter stor pris på det lave brændstofforbrug, køreegenskaberne og komforten for chaufførerne. Anerkendelsen af disse kvaliteter fra både kunderne og pressen, i særdeleshed journalisterne bag kåringen af årets lastbil, giver os store forventninger til fremtiden.”

Den polske vognmand Trans-Man specialiserer sig i at transportere frosset kød igennem Europa og er en eksisterende Renault Trucks kunde. T-serie nummer 10.000 er den fjerde Renault Trucks T-serie i deres flåde, og de afventer leveringen af de to næste.