Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


20.10.2015

Stor brændstofbesparelse med Renault Trucks' nye T-serie

Gevinst på 35.000 kroner per år per lastbil

Stor brændstofbesparelse med Renault Trucks nye T-serie
”Vi fik Renault lastbiler i vores vognpark i 2001, fordi de havde en egenvægt 400 kg mindre end tilsvarende modeller på markedet. Det antal af kg kunne vi have ekstra med i tankene på vores internationale tankvognstransporter.

Bekendtskabet med Renault har vi ikke været kede af. Og bestemt ikke efter at vi har erfaret, at brændstoføkonomien i en Renault ikke er så ringe endda. Vi har registreret, at brændstoføkonomien i vores nye Renault T-serie er hele 16 % bedre end i de Renault lastbiler vi købte i 2008, og de underpræsterede på ingen måde. Den imponerende brændstofbesparelse giver os en gevinst på 35.000 kroner per år per lastbil.

Besparelsen tager vi gerne med, fordi vi befinder os på et meget konkurrencepræget marked, hvor aktørerne er mange og virkelysten stor. En god brændstoføkonomi er ikke alene sparet penge på brændstofbudgettet, men det er også et bedre miljøregnskab og en mindre udledning af CO2 i naturen. Vi udarbejder miljørapporter til vores kunder, fordi de ser transportkæden som en del af deres produktion. De skal lave grønt regnskab, og brændstoføkonomien er ikke uden betydning. Vi vil gerne bidrage til at reducere miljøbelastningen ved godstransport.

Reparationer og brændstoføkonomien på en 8 år gammel lastbil går op med finansieringen af en ny Renault lastbil. Og selv om vi som vestjyder ikke lader os begejstre unødigt, så giver brændstoføkonomien i Renault T-serie stof til eftertanke. Det er ikke dårlig brændstoføkonomi, der holder os vågne om natten.”

Sven Anneberg, Anneberg Transport A/S

Anneberg Transport A/S
Etableret: 1925 af Georg Anneberg
Afdelinger:  Spjald, Vestjylland, Hvide Rusland, Tyskland, Norge, Sverige og Polen
Antal medarbejdere: 200
Antal køretøjer: 170 tankbiler, hvoraf hovedparten er Renault lastbilerNye lastbiler: Renault T-serie, 2-akslede trækkere 430 hk og 3-akslede trækkere 460 hk
Ledelse: Brødrene Sven og Georg Anneberg – 3. generation

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)