Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

09.06.2017

RTEC 2017 vindere

RTEC 2017: Tyske, schweiziske og britiske hold vinder første, anden og tredjepladsen.

De 24 bedste internationale Renault Trucks servicemarkedshold konkurrerede 17. maj 2017 i RTEC-finalen. Et tysk, schweizisk og britisk hold fik pladser på podiet, på henholdsvis første, anden og tredje plads.

Det er anden gang RTEC (Road to Excellence Championship) kører. Den 17. maj gik de 24 bedste hold, ud af 1.421 deltagere, videre til finalen i Lyon, hvor Renault Trucks’ hovedkvarter ligger. Blandt disse 24 var også det danske hold fra Skifter Lastbil i Aabenraa.

I den internationale finale gennemførte finalisterne seks 45 minutters tests, hvori de udførte komplekse vedligeholdelses- og reparationsopgaver i realistiske værkstedsomgivelser. Disse praktiske udfordringer er designet til at teste og udvikle de konkurrerende holds kompetencer inden for ekspertiseområder såsom overvågning af hydrauliske styresystemer, diagnosticering af motorfejl, olieanalyse, etc., samt det at blive konfronteret med kundeproblemer, såsom et usædvanligt højt brændstofforbrug. Resultatet blev vurderet af Renault Trucks’ eksperter fra hele verden. Samarbejdet blev også evalueret, da evnen til at arbejde effektivt sammen og bruge styrken hos hvert holdmedlem var afgørende for at nå udfordringerne inden for den fastsatte tidsramme.

På førstepladsen blev det Renault Trucks forhandleren fra Hannover, Tyskland, på andenpladsen kom holdet fra Basel i Schweiz og tredjepladsen gik til holdet fra Wigan i Nordengland. Det danske hold fra Skifter Lastbil i Aabenraa kom på en 16.-plads.

Om Renault Trucks
På baggrund af mere end et århundredes fransk lastbilviden, tilbyder Renault Trucks en bred vifte af services og køretøjer (fra 2,8 til 120 T), til lokal og regional distribution, anlægsbranchen og langdistancekørsler. Renault Trucks køretøjer er robuste og pålidelige med lavt brændstofforbrug, der gør det muligt at levere høj produktivitet og minimere driftsomkostningerne.

Renault Trucks sælger og servicerer sine lastbiler via forhandlernetværk bestående af over 1.500 servicepunkter. Design og produktion af Renault Trucks-køretøjer samt fremstilling af de fleste komponenter udføres i Frankrig.Renault Trucks er en del af Volvo-koncernen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. Koncernen tilbyder også komplette løsninger til finansiering og service. Volvo-koncernen, der beskæftiger omkring 95.000 mennesker, har produktionsfaciliteter i 18 lande og sælger sine produkter på mere end 190 markeder. I 2016 udgjorde Volvo-koncernens nettoomsætning ca. 302 mia. Kr. (31,9 mia. EUR). Volvo-koncernen er et offentligt aktieselskab med hovedkontor i Göteborg, Sverige. Volvo-aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.