Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


19.01.2016

Renault Trucks udvider distributionsserien med D 2,3 11 l

Renault Trucks tilbyder nu D 2,3 M (D WIDE) med en 11 liters motor.

Renault Trucks udvider motorprogrammet til distributionsserien ved at gøre 11 l DT11 Euro 6 motoren tilgængelig til modellen D 2,3 M.Med denne nye motoroption er der mulighed for to yderligere motorstørrelser 380 hk / 1.800 Nm og 430 hk / 2.050 Nm.

Dermed dækker Renault Trucks behovet for de kunder, der ønsker køretøjer med høj ydelse. Førerhusadgangen på Renault Trucks D 2,3 M er designet til at gøre arbejdsdagen lettere for chaufføren, som jævnligt skal ind og ud af bilen. D 2,3 M har to anti-slip trappetrin med kun 340 mm fra vejen op til nederste trin. Derudover kan chaufføren nyde godt af den korte afstand mellem de to trin (80 mm) for lettere op- og nedstigning til og fra førerhuset.

Renault Trucks D 2,3 M har som standard Optidriver gearkasse. Den kan også leveres med Fuel Eco pack gearkasse optimeret til at reducere brændstofforbruget, automatisk motorstop, Ecocruise control, variabel luftkompressor og Power mode. For endnu bedre kørekomfort og sikkerhed er en Voith retarder tilgængelig som ekstra udstyr.